Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,842 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@yacubgunit эх, нават гэтую сотку зажалі)))
@yacubgunit Паўтаю: значыць, калі ранг апусціўся да першага, месяц папалучаў і ўсё, каб далей атрымліваць трэба зноў хаця б да другога падняцца і потым будзеш атрымліваць зноў, пакуль не апусціцца да першага, а там месяц і ўсё. Так што проста зрабіць пару ставак ужо не дзейнічае.
@glassman ну да, не паглядзеў, дзіўна, паведамленне літаральна 15 хвілін таму прыйшло ад іх
@crecer тады іх бонусная палітыка поўны бред, хоць такога навалам, як, напрыклад, вавада, дзе пастаянна статус трэба пацвярджаць
@robingood забейце адыгрыш з рэала) у чаце узнаваў))
Код працуе. Толькі слот Age of Dogs ад Playtech.
ну паспрабуем, слоты тут канешне максімальна мёртвыя
@robingood мой сябар у чаце пытаўся ў іх
@john_win я не магу знайсці, дзе ўводзіць код
не туды заходзіла))) а люстэрка якое?
@john_win а дзе яго там ўводзіць? усё аблезла, не магу зразумець
У профілі ўкладка promotions
@nikolay_ хутчэй за ўсё ты зайшоў не ў тое казіно. Ёсць Willis – дзе няма акенца прамакода, а гэта Wills без i
@john_win у мяне пасля актывацыі на балансе з’явіўся 1$ бонусны, але гульню не знаходзіць. Усякія Age the of Gods… ёсць, а вось менавіта без the няма.
Усё-такі во што гэты покердом ператварыўся. Проста немагчыма нават х10 адаграць, усе слоты гуляюць па адным сцэнарыі, правайдэры розныя, а сама гульня і бонускі адзін у адзін
Не Age of Gods, а Age of DOGS (сабакі)
@john_win ага, толькі самога правайдэра няма))) увогуле чоткі бонус яны выдалі))
@john_win там няма гэтага слота
@dobronx як-небудзь знайшоў я гэты слот. Аказваецца, Playtex у шмат якіх краінах не працуе. З вини ўсе краіны перабіраў, толькі з Японіі зайшоў і пакруціў. Зноў 39 цэнтаў + да 1$, які адразу з’явіўся пасля актывацыі промакода. У прагматэ зліта. А ў вас з’явіўся 1$?
@rustik41
У мяне 1 еўра вэйджар х20))
Твин глядзіце раздзел акцый 50 спінаў, адыгрыш за бонус
![]()
Медыя ад удзельніка@rustik41 дзякуй, я да гэтага каля 10 краін спрабаваў, не ішло, з розных кантынентаў
@misterrobot індывідуальна
@misterrobot гэтыя сабакі адключылі ад бонусаў
Слот конскі ў Твін з 50 фс ну на гэта і разлік паходу.