Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav так гэта яшчэ з тыдня перад мінулым! У суботу тыя, што перад мінулым, давалі. Яны ўвогуле тэлефанавалі.
@gans2115
яны могуць і дзве тыдні, і тры тыдні запар даваць, калі пасля першых не дэпіць
як пашанцуе
@olvlav могуць, я ведаю, яны і давалі 2 запар. Ну вось пра гэтыя, пра якія ты гаворыш, у вампіраў, другая частка так? Я, дарэчы, з іх пятак зняў у мінулыя выхадныя, добра гулялі.
@mrmelon у мяне сябар адыграў і вывеў 75 баксаў. але яму капец як пашанцавала.
@gans2115
у мяне ў якой-небудзь шляпе ад 1wins правайдэра быў слот
@godweles888
каля паўгода таму 560$ вывеў з іх, пры тым адыграў за хвілін 20
проста лупіў вялікай стаўкай і 3к х злавіў
@mrmelon Карацей, я тупануў і ўзяў пры рэгістрацыі 20 фрыспінаў. Па 10 спінаў у двух слотах. Першы слот даў усяго 90 цэнтаў, хоць стаўка 0.50 цэнтаў. Адразу зліў у Book of dead па 1 лініі (чамусьці мінімальная на адну лінію ў іх не 0.01 цэнта, а 0.04). А другі слот з BGAMING Elvis нейкі, даў 3.5$. На баланс бонуса можна гуляць толькі некаторыя правайдары. Тож таксама зліта паспяхова. Так што, лепш выбірайце 10$!
@godweles888 а што гэта так складана, 75$ вывезці! Я ў пінко сто раз адыгрываў і выводзіў нашмат больш. Вось праблема:))
@godweles888 ці вы маеце на ўвазе гэты papibet….
@olvlav хутчэй за ўсё за “актыў” даюць😊Я паўгода ўжо не дэпіў туды, ніводнага бонуса. Раней, калі гуляў (бывала і выводзіў), часта фрыспіны давалі. А цяпер цішыня.
@olvlav нічога няма 3 месяцы нічога не даюць
@olvlav нічога няма, 3 месяцы нічога не даюць
@chupa521
Актыўна гуляеш?
Бо, як я памятаю, даюць у асноўным тым, хто даўно не рабіў дэпазіт.
@awbredМала проста гуляць, трэба рабіць дэпазіты, я гуляў і ўзровень павялічыўся і нейкі кэшбэк ёсць, бонуса няма, дэпазітаў не рабіў больш за месяц, нават высвятляць не хочацца што там да чаго. Яны ў гэты раз здзівілі з падарункам на Дзень нараджэння, далі спіны зусім без вагера і макс кэшаута, але з адным Но, спіны далі ў слоце з трыма барабанамі і пяццю лініямі, які за 50 спінаў часта зусім 0 дае, вось і дало 80 рублёў, так што радавацца нагоды не аказалася.
@rustik41 якія там умовы для атрымання бонуса, падкажы? Промакод трэба ўводзіць пры рэге ці не?
@sinaloa там няма промакода, проста пры рэгістрацыі ёсць два віды бонуса 10$ або “бясплатныя кручэнні”. Умовы не зусім ясныя, канешне. Але на бонусы можна гуляць. Як з адмываннем не ведаю. Не паспеў, усё сліў. Вышэй пісалі, што за рэал адмыў. Хтосьці піша, сябар вывёў. Як ён вывёў, бездеп ці ў яго быў деп?
@olvlav я так не рызыкую з вялікай стаўкай. па 1 даляру ў сярэднім стараюся мыць вэйджар
У ўсіх на покердоме зніклі штотыднёвыя узнагароды ?
@yacubgunit вышэй пісалі, калі 30 дзён не депазітуеш, нічога не атрымаеш
@yacubgunit не) ёсць
Для атрымання штотыднёвага бонуса за візіт вам дастаткова зайсці на сайт хаця б раз у 7 дзён, каб атрымаць бонусную прапанову. Не трэба рабіць ставак або дэпазітаў – дастаткова перайсці на любую старонку сайта, папярэдне аўтарызаваўшыся. У сувязі з зменамі (ад 02.04.26) гэты бонус на Рангу 1 даступны гульцам толькі на працягу першых 30 дзён знаходжання на Рангу 1. Каб атрымліваць яго кожны тыдзень без абмежавання – вам трэба будзе павысіць Ранг
@yacubgunit у мяне 6-ы Ранг, здаецца, месяц прайшоў як не дэпазіціў, бонус быў сёння
У гэтым papibet дзе глядзець адыгрыш колькі засталося адыграць і г.д?
Уілс казіно
БЯСПЛАТНЫ БОНУС БЕЗ ДЭПОЗІТУ
Атрымайце 20 БЯСПЛАТНЫХ КРУЧЭННЯЎ
у Эйдж оф Годс.
Вейджэр: 20x | Дзейнічае да: 11/03/2026
@loveohlove дзейнічае да 11 сакавіка, ужо красавік