Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 бяры меншы кеф такія як 1,3 і на экспрэс пастаў
@robingoodбеспраігрышны варыянт)
@robingood такія звычайна і падводзяць у экспрэсе.
@wasteomind не заўсёды, бывае і прайгрыш, часта так прайграваў экспрэс
@fortovui шкада, рэакцыі ржача няма) беспраігрышны варыянт ахахаха)
@dobronx колькі ж раз я абпальваўся на 1.3-1.5))) таму таксама смешныя падобныя сцвярджэнні)
@h00ya як учора Мальорка “слiўочных” вынесла і Саўтгемптан каноніраў. Там якраз такія каэфы стаялі на Рэал і Арсенал – 1.5 і 1.4. Шмат папанаў трапіла)
@sinaloa добры дзень) не павярыш) я запопаніў на абодвух матчах)
@sinaloa добра што бгеймінг на джэттоне падатмазіў)
@h00ya добры) Так бывае, што зробіш. Ну пасля такіх матчаў, калі ставіў – адразу мінус настрой, вядома. Тыльт будзе горш, чым прайгрыш у слотах.
@sinaloa цілт лютэйшы) асабліва калі ў баскетболе не хапае 1 ачка для ТБ 😀
шчасліва Чэлсі парадаваў учора
@diggidondon калі б РТП працавала на ўзроўні аднаго гульца, то даволі магчыма, вы маеце рацыю) але яно ж вылічваецца ў значна большай колькасці ставак)
@maloy191087 з-за віны апечатак забыў змяніць
@h00ya зразумела, я проста на іх любімай ахрэненна вялікай дыстанцыі спінаў узяў)))
@dobronx я вось учора стаў ва-банк і нуль атрымаў. Не шанцуе(((
@diggidondon ну я, дарэчы, пра даход 7500 і 500%) ты ж умоўна пры гульні можаш падняць х5 ад стартовага балансу, прызнай, у такой сітуацыі ты будзеш па-іншаму ўспрымаць гэтыя спіны)
@lana888 я веру ў цябе. ты заўсёды перамагаеш
@h00ya іншы раз хочацца паставіць на тотал якой-небудзь каманды, але таксама колькі разоў было, што гуляюць з супер хрэнавай камандай і не могуць выйграць або адзін гол заб’юць, цяпер стаўлю на агульны тотал, калі што, хоць вяртанне будзе
@fortovui у баскеце практычна частая з’ява, калі каманда тупа забівае на гульню…. памятаю адзін матч быў, 3 чвэрці хлопцы накідваюць па 25+ у чацвёртай 5) вось тады я падгарэў знатна
Casibo x канешне шчодры бед деп дант Што з гэтай сеткай казіно ўвогуле стала…
Хлопцы, а хто-небудзь у курсе пра Полимаркет? На пошту прыйшло за ўстаноўку прыкладання. 20 баксаў
@h00ya канешне… але РТП то ўсё роўна застанецца…. і 4 з 5 забяруць не 95% ад стартовага балансу, а толькі тое, што застанецца пасля такога выйгрышу іншага гульца… Ты сыдзеш з х5 ад дэпа, астатнія чацвёра з 0… не хапаючыя 5% дабяруць з 6-га гульца і ён сыдзе з 0,9 ад стартовага балансу))) матэматыка…. а гэтыя спіны лепш і лічыць як % на дэп… 1500р пры дэпе 60⁰000… Такое сабе бонус, як ні круці… 2,5% на дэп выходзіць….
@diggidondon згодзен) чыста матэматычна, правайдэр забярэ свой % ад РТП, толькі гэта занадта доўгая дыстанцыя для падлікаў) ну мы адзін аднаго ў прынцыпе зразумелі) па адносінах сумы дэпазіту да сумы спінаў я згодзен, гэта проста абсурд, пры тым што яшчэ і вагер канскі)
@robingood не працуе так тёса, 1.20 вось усё зруйнаваў, тут толькі ўдача і халодны разлік…)
@nikolay_ нікалі такога не было, але во о5