Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пайшлі яны, усё паспяхова зліта, ні адзін слот не паказаў прыкмет жыцця.
Капец, была норм сетка Пошэй, а цяпер ніжэй плінтуса. На д. р. даць бонусы з такім вагерам, да яшчэ і з макс выйгрышам у х10 – гэта ўсё, аўт. Я, канечне, засмучаная😶
@saranman У якім сэнсе: “казік незразумелы”? Увогуле гэта адно з самых папулярных і старых казіно Ікс. (Раменбет, Джой, Бонс – адна сетка).
У Іксе я яшчэ паспрабавала адыграць, а ў Рамене і Джое проста выдаліла, нават не стала ні аднаго спіна рабіць. Абідна. Сэнсу ад статусаў у іх ніякага няма. Што навічок, што граеш больш за 10 гадоў, усім адно і тое ж даюць.
@lana888 з д. р. атрымліваецца)
ахахахахах) сраныя 10 спінаў у винити)
жырненька)
@artem2801 так ты недаацаніў, вагер распаўсюджваецца на дэп, і было б 600к вагера) без уліку таго, колькі бонус дасць
PAdnbdkJb.
JdnskoKn
смокі каз
@lana888 не тое што мільянераў… Гэта ў іх так адбываецца продаж спінаў за 1 500р, за сціплых 9 000…. калі ўзяты РТП роўны 95%, то на абароце х3 ад дэпазіта ў 60к яны ў плюсе на 7 500р або 500%… і гэта не ўлічваючы прыбытак ад РТП…. Че**и…
@lana888bons таксама накідвае
@lana888 гэта табе на ДР адсыпалі???
Дарэчы, са святам!!! Усяго найлепшага!!!
@h00ya дай спасылку на винити, або люстэрка
Ну вось таксама ў Бонсе далі, але я туды ні разу не дэпала нават. Вось так і ўпэўнілася ў тым, што розніцы няма ў статусах, убралі б іх тады зусім. Раней сапраўды гэтыя статусы хоць што-небудзь давалі.
@lana888 па адчуванні ты ўжо мінімум паўгода гарыш з гэтай сеткі, але працягваеш там гуляць. Сэнс ім нешта мяняць, калі ты ўжо на гаке?)
Насыпаў Бонс. І што, депаў у мяне там не было, у касе толькі крыпта. А калі адыграць, яны дазволяць вывесці на крыпту без дэпазіту? Хто там гуляе, падкажыце?
@dinam1tka Па функцыянале мяне там усё задавальняе. Я ўжо туды не дэпаю так-то, гэта мне на д. р. далі бонусы! Там хоць дакладна выводзяць, без усякай фігні, як у многіх казах. Акрамя іх я ўжо спрабавала шмат дзе гуляць, але то адно не так, то другое. У тэме Джеттон таксама апошнім часам кажуць, што аддача зусім знікла, але хто там гуляў – так і гуляюць.
Хтосьці часта ў Чэмпіёне гуляе? Ёсць пытанне па кэшбэку
@robingood winityv9n3lt6fd4 кропка ком
@lana888 Не, у гэтай сетцы абавязковая верифікацыя пры вывадзе на крыпту і дэпазіце.
@lana888 не, трэба мінімальны дэп, без гэтага ніяк.
@h00ya дзякуй.
@slon975 не раю там гуляць, жахлівы казік у плане вывадаў.
@goldking Так, верифікацыю ў мяне даўно ўжо прайшлі! Так, ужо пафіг, у іх увогуле нічога не адыгрываецца.
@lana888 там жа, быццам, можна ў спорце вагер адкруціць
@wasteomind ад 1,3 кэф здаецца
@wasteomind Ну калі хто разбіраецца ў спорце, то так, можна, але я зусім не шарю ў спорце.