Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,872 Адказу
|
624,613 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sany45 як мінімум для перапродажы, камусьці альты патрэбныя, яшчэ ў некаторых краінах заблакаваны казіно, і яны купляюць акаўнты. Ну і фермы, магчыма, у криптаказі ўсё завязана на абароце, і тэарэтычна пры правільным абузе можна зрабіць іх плюсавымі. Таксама магчымы нейкі замут з лайв-гульнямі, тут не ведаю, што могуць прыдумаць
@ident яны не актывуюцца, і нічога не даюць на дэп з бонусаў
@gans2115 280 р выпала, толькі я туды перад гэтым 40к вхерачыў, памыйка рэдкасная
@nuk0s Адзін раз адменілі, вярнулі на баланс каза, я зноў паставіла і праз дзве суткі прыкладна вывелі. Але яны дзіўна выводзяць, часткамі.
@robingood Ну з 100 р я часта падымала балiк ва ўсіх Пошах. Але фішка ў тым, што рэальна бачна, што прама ўключылі акаунт, калі з такой дробязі падымешся. Куды не зайдзеш, усё іграе, на аддачы. Стаўку павышаеш і вуаля.
@lana888 на карту выводзіце? Перастаньце, даўно ўжо пара на крыпту пераходзіць. З новага года яшчэ больш уважліва плацяжы правяраюць і рызыка атрымаць 115 або 161 значна вышэй.
@nuk0s ну тую ж крыпту з карты набываеш, ці ж гэтыя артыкулы там не прымяняюць?
@lana888 я толькі ў адным правайдары паднімаў, гэта Эндорфіна, толькі слоты мяняў і ставіла добра. Прабавалі памяняць правайдара – адразу зліў, і назад вяртаўся на энду)
Набрыдлі ўжо сваімі страшылкамі пра 115 і 161, я як карыстаўся картамі, так і карыстаюся дагэтуль – і ўсё норм, галоўнае ўсё спакойна рабіць – не па 100500 аперацый у дзень і не сотні тысяч туды-сюда гоняць. Цішэй едзеш – далей будзеш.
@simba84 гэта да поры да часу, пакуль дроп 100500 разоў не прышле выплату з казіно – будзеш ныць. не зарокайся.
У каго якія версіі ёсць, што гэта за слот? А то ў мяне затык.
@staryydrug нешта пра панду)
@staryydrug![Панда Форчун Раш]()
@bugulma83 Вось ты мазг. Рэальна гэты слот. Дзякуй.
@simba84 я таксама так думаў, але мне альфа б увогуле заблакаваў па 115 за тое, што пераводзіў са сваёй карты іншага банка, нават пасля прадастаўлення выпіскі не хочуць разблакаваць
@staryydrug А што гэта за казік з такімі гадалкамі?
@i-667-yandex-ru Што за прыкол? А што кажуць, чаму заблакавалі, гэта ж з вашай карты вы сабе зрабілі пераклад? Я проста таксама часта з адной карты на іншую сваю перакладаю. За што могуць заблакаваць, зразумець не магу?
@bugulma83 дзякуй, таксама ледзь змог разгадаць, што за слот
@godweles888 хацелася даведацца, ад каго гэтая вгадайка 🤔 Слот жа вгадалі 😁
@bugulma83 а гэта балабол, толькі б што-небудзь напісаць😏 на самай справе ён у тых казіно нават не можа быць зарэгістраваны.
@bugulma83 Андрюха, трэба было спачатку пытацца, што за каз, а потым слот ім казаць. 😆 Цяпер усе зліліся.
@lana888 не асабліва перажываю з-за гэтага, не шкада слот напісаць, калі ведаю😏
@chupa521 прывітанне. ну спадзяюся, ты адыграў і вывёў 500 рублёў на піўко
@lana888 яны, напэўна, не ўмеюць гуляць
@extratip (extratip) Здарова, Джоні – ты як спецыяліст. На што сёння ставім стаўку без рызыкі?