Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,853 Адказу
|
623,730 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@v09952
Што- нешта Х і Joy увогуле ні пра што апошнім часам і доўга выплачваюць(
Добрага часу сутак, на пд сотка хто не забраў.
@chupa521
што за пд сотка?
@artem2801 покердом, сто рублёў, якія па панядзелках
@chupa521
Зразумела. І што табе падабаецца ў праекце? Як увогуле, нармальна працуе?
Я ні разу гэтую 100 не адыграла, г.зн. нічога не вывяла. Вышэй за 500 не паднімала.
@mari87
Нічога. Як-небудзь яшчэ пашанцуе і занясе)
@shashkkv178
Ну што ж, маладзец, віншую!
заўважыў – раней у джой, калі доўга не дэпаяш даюць бездэпы самі, раней было так- зараз хоць ты прайграваеш шмат, хоць увогуле не гуляеш толькі за дэпазіты – з кожным днём быццам проста ўсё прыбіраюць
@chupa521 на гэтую 100-ку баланс не разкачаць, колькі ні спрабаваў) Пару раз вэйджар атрымлівалася адкруціць і ўсё, пасля ПД перастае гуляць… Безнадзея 😢
@bugulma83 тоже не мог никак, играл все в одну игру от энды и 3 недели назад отыграл и поднял до 3к, слил до 2, поставил на вывод и блок получил через 3 недели, разблокировали.
@artem2801 зараз як-то зусім не вельмі – слоты не адкрываюцца, нібы наўмысна ў адну зайдзеш і сядзіш там, а яшчэ блок прыдумалі для праверкі і вельмі-вельмі доўга разглядаюць.
@chupa521 дзякуй, нагадаў. Шкада, без шанцаў зліў.
@oktan на JetTon таксама такая практыка была з 20 фс бездэпнымі і на рэальны баланс, а цяпер толькі дэпныя даюць, калі ты тыдзень не депаеш +-
@mari87 ну акцыю ўвялі толькі нядаўна, таму пакуль закрываць яе не збіраюцца. Шанцы яшчэ ў цябе ёсць, што-небудзь паімець з ПД.
@bugulma83 спрабуй, калі сотка ў Эндорфіна ў слот dem des – там мышанёк намаляваны. У мяне часта атрымлівалася якраз у тым слоце, гуляў па 2 рублі, рэкорд быў у пк балик 40 р, пайшоў у яго бонус, потым яшчэ – у выніку вывад 34 к
@oktan Які гэта слот, не магу знайсці? Кіньце скрын слота, або нармальную назву, калі ласка.
@mari87 у хабанеро лёгка 7 раз з 10 адыгрываў, спрабуйце, у хабанеро па 2,50
@aslanbeko Гэта правайдэр? А ў якія слоты?
@aslanbeko У мяне ўвогуле слоты ў гэтым правайдары не адкрываюцца, а ў некаторыя слоты пры заходзе ўвогуле выкідвае і піша, што не даступна ў маім рэгіёне 😖🥴
@lana888 так у любыя, які спадабаецца, заходзь і спрабуй
@aslanbeko Вось спрабую зайсці. Фігова, што з vpn трэба, будзе часта адбывацца перазагрузка, і гэта збівае гульню. Я так у Спиноминале гуляю, з пастаяннай перазагрузкай, але зараз у Спиноминале заходзіць без vpn. Пайшла-ка я праглядаць усіх правайдэраў, а то завісла ў гэтай неігравой Эндорфіне.
@bugulma83 Я аднойчы як-то з 7 рублёў да 40к раскруціла ў Джое. Гэта яшчэ да Новага года было, вось я афігела.
@lana888 я такіх цудаў яшчэ ніколі не лавіў, віншую. Вывелі як, хутка?
@lana888 ну гэта моцна, у мяне не было такога, але з 100 р падымаўся і выводзіў 12к, з Эндорфінай пачынаў)