Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,504 Адказу
|
607,193 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне эвобет увогуле кінулі!!!! Прагаласаваў за іх, адпраўіў скрыншот. А яны кажуць, маўляў, вы карыстаецеся занадта шмат бездэпазітных бонусаў, зрабіце дэпазіт.
Я ў іх не дэпазіціў, а бяздэпаў было штук 6-8 думаю)) ну ты там прыбяры за іх голас тады і пастаў ацэнку маленькую і напішы водгук, маўляў, купляюць рэйтынг у гульцоў за бяздэпы))
Ёу, народ, не хачу пісаць пра гэта ў бездепах, напішу тут
У Campeonbet такая ж шляпа, як у эвобет)) таксама за скрыншоты, за галасаванне і водгукі даюць па 50 спінаў))
Актывавалі промакод, а праз пару хвілін запусціўся слот, далі 20 ФС аж па 3 кап…
Я і забыў пра гэту скрыпту. А ўчора на імэйле ліст убачыў. Далі вывесці ўсяго 250 з нагулянных амаль 4К без дэпа. Праўда, потым паглядзеў умовы – максімум 1К. В общем, нічога не зразумеў)
Так, было. Узімку з фрысоў дагнаў да 42К. Папрасілі задэпіць 8000?. Пры гэтым з нагулянага можна было вывесці толькі 25€, калі не памыляюся. Увогуле, авчынка не вартая хлопату. Зліў, канешне)
У евобете далі 50 фс.
Потым зайшоў у чампионбет.
Папрасіў 50 фс.
Сказалі, каб адключыў VPN і звязаўся ў чаце зноў.
І сказалі, што я ўжо атрымліваў 50 фс
Я ў чэмпіёнбе ўвогуле кінуу ім стары скрыншот, як я галасаваў за іх у мінулым годзе і водгук пісаў)) і ўсе далі мне)) і таксама праз VPN сядзеў, дарэчы))
Я атрымліваў гэтыя фс у мінулы раз.
І ў евобете таксама атрымліваў.
У евобете далі во другі раз,в чемпионбете нет. Ды і хрэн з імі.
Депаць туда всеравно не собирался.
VKONKUR3 вегас Шэрлак
на слоце Шэрлак няма спінаў!
Як вы атрымлівалі ў евобете і чампионбете чат заўсёды афлайн(дзень увайшоў і ўвечары ніякай карысці афлайн(напісаў ліст і скрыншоты загрузіў як я галасаваў – няма адказу(падзённая кантора, здаецца
у мяне таксама пусто!
Яны то онлайн, то не.
Могуць яшчэ і адключыцца, калі твая чарга падыдзе
Пастукаў у чат толькі што актывавалі правярайце той жа слот Sherlock of London
Ужо максімальная колькасць актывацый, хто паспеў – той і з’еў)
піша няправільны код
Рэгістраваўся па спасылцы, усё налічылі, калі рэгістраваўся ў полі код аўтаматычна быў гэты код
прыбяры спасылку – мадэр пабачыць, страйкне
а казя не такая і новая, мне сёння прыйшло 7 лістоў, нехта криварукiй
прабаваў па спасылцы і нічога
значыць, спасылка не тая, вышэй жа пісалі трэба спасылку, дзе код ужо аўтаматычна стаіць у графе бонуса…
кінь у асабістае спасылку, па якой код аўтаматычна стаіць..
Таму атрымаў ліст, зарэгістраваўся – далі 50 спінаў. Набіў 4 еўра, а вось што далей рабіць – не зразумела? Мабыць трэба адбіваць на свае, спрабаваў netent, amatic і betsoft. У гэтых правайдэраў на бонусныя не гуляе. Чат онлайн, каб спытаць, не знайшоў.
Усё знайшоў
Бонус за рэгістрацыю 50 фрыспінаў у гульні Narcos ад NetEnt
Умовы бонуса:
Вэйджар: бонус x20
Стаўка бонусам: недаступна
Вывад магчымы пасля адыгрышу бонуса рэальнымі грашыма
Тэрмін дзеяння: 3 дні
да, ліст гэта не дасць нічога, вы відаць па спасылцы афілэйта пераходзіце і ў вас ёсць спіны.. а напрамую рэгіцца будзе пеніс па вуснах..