Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,487 Адказаў
|
606,586 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па якой спасылцы?
Так яна ў лісце пра спіны ёсць. Калі ліст не прыходзіў, то ўсё роўна спіны не дадуць.
какі ў цябе нік быў на Невере..я там толькі аднаго эмігранта з Амерыкі ведаў..які ўсё без працы сядзеў на шабашках , у мафію гуляў на форуме і гоўнам юзераў паліваў..
Цікавая контора букаў Piwi247, хто памятае, у мінулым месяцы давалі па 10 еўра з бяздепа з вагерам Х1 (каму давалі каго пасылалі), паднабіў я ў іх трохі з гэтага бяздепа, але не было лове на Skrill зрабіць дэп, сёння расжыўся лове на Skrill, зрабіў дэп, паставіў па іх правілах дэпазіт Х1 , і на вывад, бабкі прыйшлі цягам 10 хвілін… Самае цікавае – дэпазіт трэба рабіць чыста пераклад паміж рахункамі Skrill, думаў усё кідок але рызыкнуў і звярніце ўвагу на мэйл, куды трэба перакладаць sonadnipro@gmail.com ))) у агульным очко гуляла.. але як аказалася КАНТОРА ПЛАЦІЦЬ…))
У гэтых казіно краінам СНД забаронена гуляць на бонусы, у тым ліку бездепазітныя. Налічваюць налічваюць, а потым пры вывадзе шлюць падалей.
Та тэма выключна для публікацыі бездэпаў, а абмеркаванне – у гэтай тэме, а то тут людзі нервуюць, калі прыходзіць паведамленне пра новы пост у тэме бездэпаў, а бездэпа няма і за гэта мінусоў наваліць.
ты ім лепш спадабаўся, мне сказалі зайдзі потым, можа быць..))) Відаць тока тым, каму прыйшла малява..
А я ўжо і адбіў. 😁 Спіны далі 60 цэнтаў, вагер 10. Ну, думаю, пайду ў Авалон крутану тры спіны і фіг з імі. Праз 20 спінаў бонуска з рэтрыгерам і 24 еўра па адбітку. 😎
таксама часта яго кручу..калі капейкі са спінаў дае..але кручу адну лінію..
Я звычайна капейкі дзелю па лініях, каб на дзесяць спінаў хапіла, а тут проста купацца збіраўся, ну і хацеў хутка зліць не затрымліваючыся, а яно вось як выйшла.
Там які-небудзь прывітальны бонус даюць? Ці ёсць пры рэгістрацыі які-небудзь код?
у чат трэба звяртацца…пісаць па-англійску (а можа і па-руску разумеюць, я пісаў па-англійску) “можна атрымаць бонус 10 еўра за рэгістрацыю”…Але яны яго яксьці дзіўна даюць..камусьці адмаўляюць пішуць акцыя скончылася..камусьці тут жа праз пяць хвілін бонус налічваюць…Паспрабуй звярнуцца..рэгістрацыі там не трэба ні свае дадзеныя ўводзіць ні што…і вэрыфікацыю ніякую не просяць пры выснове бабла…толькі дэпазіт трэба каб сваю плацежку актываваць..
там тэлефон нават не трэба было ўводзіць, не памятаю ўжо?
калі табе што дадуць, то адпішы, цікава, ці яшчэ працуе ў іх гэта акцыя для абраных ці не
Толькі што праверыў, больш няма
Прывітанне, ці магу я атрымаць 10 еўра бонус без дэпазіту, калі ласка?
Сардэчна запрашаем у Piwi Live Chat Support!
This is Alyz. How may I help you?
Прывітанне, звярніце ўвагу, што прывітальны бонус у 10 EUR больш не прапануецца.
там увогуле нічога, я нават не знайшоў асабістага кабінета дзе павінны быць мае дадзеныя, толькі наладкі сайта..))) І дэп у іх цікавы, на Skrill робіш пераклад паміж рахункамі і яны табе ўручную налічваюць дэпазіт, але і выводзяць бабла імгненна, абмежаванняў па бонусе таксама няма, колькі набіў – столькі і выводзь.. Вагер смяшны Х1, а вось пра кэф не ведаю, у мяне каэфаў менш за 2 не было, ставак і ўсё занёс..
ну мне месяц таму таксама адказалі, але ўжо праз 10 хвілін пару чалавек адпісаліся, што толькі атрымалі)
ну яны яго так і давалі, двум-трох адмовяць, а чацвёртаму дадуць, я патрапіў у лік тых, каму далі..
во-во так і было
але ў Piwi247 гуляць варта, хаця б дзеля таго, што бабкі выводзяць імгненна на піва, так сказаць, паднабіць можна заўсёды..)))
на свае не раіў бы, нахабная копія пинакл, без ліцэнзіі і г.д.
можа ты і прав..для заманухі цяпер усё салодка і гладка..а потым кідкі могуць пачацца..)))
Дарэчы, прагаласаў і пакінуў водгук пра эвобет і тыя правілы ў лайв-чат, скрыншоты, далі за гэта ў суме 100 спінаў у Старбарст па 10 цэнтаў) вагер 35, але зліта без шанцаў)(
у гэтым эвобет не памятаю дакладна, але ёсць свої замарочкі..мала таго максімалка са спінаў зарубаная..там яшчэ деп трэба, па-мойму, 50 еўра і яго круціць..так што не ўсё ў іх проста..
Ну хоць пакруціў я і то задаволены)) а так чакаў у саппорце амаль 40 хвілін, блін)) піпец там перад мной 23 чалавекі было ў чарзе))