Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 Дзякуй, сонечка 🌞 Нічога, хутка таксама будзе ў вас свята жанчын 🎂
@akop591 калі я яго спрабаваў, мяне яшчэ здзівіла, там не было эндарфінаў здаецца, а размова была пра тое, што гэта сястрачнае казіно ад сукааа казіно. Не ведаю, напэўна цяпер дабавілі, але жадання правяраць няма калі шчыра. Я спрабаваў калі яны толькі адкрыліся, банкрол можа быць пусты быў, цалкам магчыма. Так што тое, што там не гуляла спачатку, гэта не павінна казаць пра тое, што казіно Г…о. Любому установе трэба даваць шанец! Вось напрыклад сетка Котаўская яна так, даўно ўжо даказала што гэта горшая сетка. А Кілограмм пакуль яшчэ мае месца быць, мая думка.
@gans2115 крытык здэшніх шараг прывітанне 😉
@pirer644 яны ўсюды ўсіх і ўся маюць. і цябе і мяне ў тым ліку.
@gryund Пасля такога я б увогуле больш не зайшла ў такую контору. Свінскае стаўленне 🤬
@dobronx ну не сур’ёзна, ЛГБТ не вітаецца 😂
Хто-небудзь выйграў у Латестзе розыгрышах? Тыдні дзве ўдзельнічаю, купляю білетікі, але пакуль усё міма мяне☺
@lana888 я выйграваў некалькі разоў)
@lana888 не адна такая, кожны раз ад варот паварот… Старайся рупліва, можа будзе станоўчы вынік 😉
@bugulma83 лгбт кветачкі ў параўнанні з гэтым. лгбтшнікам хоць бы ў шчы можна практычна без пакарання насунуць, а тут так не працуе, на жаль і ах(
@lana888 Трэба больш часу гэтаму надаваць, два тыдні малавата – занадта шмат удзельнікаў)
@goldkingмне ўдалося ў 60 розыгрышах адзін раз выйграць)
@goldking не час, а ўдача 🍀
я 0 разоў выйграў
так там многія выйграюць але выйгрыш не забіраюць )у выніку незразумела каму ён ідзе
@gryund Леніна аххаха
@bugulma83 😂😂😂🤝🤝🤝🤝😉😉
Я тут, здаецца, або ў іншай тэме пачытаў учора, што спіны былі ў iwild налічаныя камусьці. І вось сёння, з цікавасці, зайшоў туды, вісіць 20 спінаў па 0,50$ Так што калі каму не ляно, паспрабуйце, паглядзіце:))) Ну і там, здаецца, нават было пісьмо.
@gans2115 у ўсёй сетцы налічылі. праўда я ў блоку ў айвілд і снэтч. але мне з 40 спінаў у іммерион і юбетс дало роўна 0 аххаха.
@lana888 увогуле калі ва ўсіх розыгрышах то ў мяне 7 перамог, да пераходу ў Латест, калі лічыць, ну тое што ў телеге было, дык разам з тымі 9 выйграшаў. Больш за ўсё ў водцы, быццам 4 разы, ну яны і самыя цікавыя ў водцы на самой справе, як па мне.
Я заўважыў такую фігню, вось не выйграеш пару тыдняў і як толькі выйграеш, джи на наступны дзень або праз яшчэ выйгрыш:)))) кароче па 2 амаль падрад, у мяне пакуль так. Вось сёння ў сукааа выйграў, значыць на днях яшчэ будзе:))))) Хоць раз я зараз пра гэта сказаў – значыць усё, закон падласці:)))) маўчаў бы то так і працягвалася б!
Абідна, вялікіх выйгрышаў не было, хоць часта ў розыгрышах бываў! Усё па 25$ да 50$
@dobronx я ў іншых нават не рэгістраваўся , толькі ў гэтым, пару дэраў рабіў, не спадабалася, далей і не стаў нават рэгіцца па іх сетцы. А зараз жа(даўно ўжо) ў іх жа змяніўся кабінет, мне такое афармленне яшчэ больш не падабаецца. Я і спачатку ўлез у яго з дэпамі толькі з-за таго што мне афармленне падабалася, ну зразумела што на аматара, можа камусьці новае афармленне больш па душы.
@gans2115 афармленне можа і горш стала, але платформа лепш. там раней вывад быў поўны гемарой, цяпер з гэтым нармальна. я ў імеррыоне ў плюсе, і выводзіў з бонусаў нармальна. мне што падабаецца, што бонусы 200% на дэп не ліпкія там. я адмываў
@gryund самі казіно ствараюць акаўнты і разбавляюць нашы:)))) гэта, канешне, жарт:))) хоць ведаеце, не здзівлюся, што і настолькі дробныя знойдуцца! Там 25$ зэканомяць і там 50$:))))
@gans2115 неее, гэта нерэальна. уяві, як яны загубяць рэпутацыю такой эканоміяй. авечка не вартая высілкаў зусім. ні адзін казік так рызыкаваць не будзе.