Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gryund звычайна такое вырашаюць за гадзіну плюс-мінус
@gryundслужба падтрымкі на сайце проста заблакіравала мне магчымасць пісаць туды
@dobronxтак то ўвогуле такога быць не павінна ,упершыню такая сітуацыя за колькі гадоў не ведаю,PokerDom спакойна парушае свае правілы
@gryund ад збояў ніколі ніхто не застрахаваны.
@dobronxтут справа не ў збое, а ў самай платформе
@gryund у іх гэта частае з’ява, штосьці
@gryund ну значыць мяняй казік. напрыклад на джеттон. праўда, бонусаў на дэп там і не дачакаешся пасля першага пака
@dobronxі так на джетоне гуляю, тут убачыў бонусную прапанову вырашыў скарыстацца )ага )проста замануха аказалася
@gryund хто яго ведае, я без дадатковых бонусаў гуляю і гора не ведаю😉
@gryund апошнія 2 дэпазіты, адзін раз абралі на кеш, але накінулі фрыкі, апошні раз дэп шукалі суткі, у выніку сёння прыслалі бэздеп 100р з вэйджэрам х1 – таксама ніякага жадання там круціць, адыграў 100 вэйджэр х1 засталося 12р на балансе, гэта напэўна каб іпало не трэснула ад іх шчодрасці…
@nikolay_таксама мне лутбоксы давалі я іх адчыніў мне выпала 600 паінтаў ,у выніку мне іх не залічылі ,а перазалічылі лутбоксы, у якіх нічога нармальнага не выпала
@nikolay_ 100р шчодры бонус ахахаха
@gryund Так гэтая праблема носіць масавы характар, не толькі ў пд. вось мостбет нагла кінуў на 100 фрых: скачаў прыкладанне, унёс деп, а замест дэпазіту суткі шукалі плацёж, ну на другі дзень вярнулі на баланс кеш, а фрыхаў ніхто не зарахаваў. Учора кучу часу прамарнаваў – усе скрыншоты, мадэль тф і версію андроіда, дату ўстаноўкі і версію прыкладання, скрыншоты плацяжу; у выніку сказалі: мы перадали ў спецаддзел, з вамі будуць звязвацца. Па гэты час толькі рэкламу шляць: депні сёння і атрымаеш 50 фрых. Вельмі хочацца напісаць: вы спачатку 100 вярніце, якія абяцалі. Так што гэта прама эпідэмія нагібальніцтва з боку лоханак – высмоктваюць депы пад любымі прэтэкстамі, быццам апошнія дні жывуць, вось і выціскаюць астаткі…
@gryund
@dobronx кешбэк 2 капейкі калі ліст на пошту кідаюць, вось гэта сапраўды смешна… Хіба ім там не сорамна х.з
@bugulma83 да я ўвогуле зблытаўся калі задэпіў 2к зліў за хвіліну і такі ж кешбэк капейкі, задаваў ім пытанні, там палітыка дна, у вас былі выйгрышныя сыгроўкі, а яны ў кешбэк не ўлічваюцца, ага менавіта таму я за хвіліну зліў, што ў вас усё гуляла) там таксама дно прабіта…
@nikolay_ такое адчуванне, што Покердом створаны для мажораў і звычайным гульцам са сярэднім дастаткам там рабіць няма чаго. У сувязі з тым, што праект мёртвы па RTP… Некалькі высноў былі… А так пастаянна без шанцаў памнажаць баланс… На фінішы нуль… Амаль штодня ж у тг прапановы фрыхаў пад дэпазіт… Калі толькі грошы не шкада, то можна правесці час😏
@bugulma83 згодзен, там заўсёды з’ядае да нуля, такое адчуванне што там усё на рубільніку, прайграеш 10к – плюне сыгроўку або дасць бонус на 1-2к і па-ноўму пыласосам высмоктвае, ніякай інтрыгі ад такой гульні ў адны вароты..
@bugulma83так яшчэ гэтыя блідні либо не адказваюць у падтрымцы ,а могуць заблакіраваць наогул магчымасць напісаць ім
У выніку прывітанне ад Роскомнадзора, хай блакуюць гэтую фінансавую яму…. 😏
@dobronx2 гадзіны ўжо не вырашаюць
@gryund ну значыць як вырашаць – лівай з гэтага казіка
@bugulma83 няхай лепш мфошкі блакуе гэты пісаны РКН
@dobronx нафіга, яны працэнт з прасрочак маюць😀
@dobronx мікрафінансы псуюць крэдытную гісторыю… Тут згодзен цалкам… І лудзікі не змогуць сябе загнаць у жопу…
Прывітанне ўсім. Хлопцы, са святам, што набліжаецца вас💪🥰Учора за 30 хвілін выводзілі ў Пошах, а сёння зноў завісла, блін. 😒Ці ёсць якія-небудзь свежыя промкі на Пошей? Можа старыя рабочыя якія, падкажыце, калі ласка.