Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,422 Адказу
|
605,359 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А давай ты не будзеш хаміць ?! А куды пераходзіць ? Ах на іншы форум….
Трыял горш працуе,чым ліцэнзія???
Прывітанне ўсім! Паважаныя, падкажыце, хто-небудзь меў справу з гэтым казіно? Нармальна выводзяць? З вітальнага бонусу накруціла пад 200 еўрыкаў. Але для вываду просяць дзесяць депнуць. Ёсць сэнс?
Калі шчыра гуляў, то так – ёсць. Гэта казіно ад тых жа ўладальнікаў, што і казіно малина, йо-йл, буран. Рэпа ў іх можа і не самая лепшая, але і не адкрытыя кідалы.
Дзякуй за параду)
ды стаўся да гэтага так, што дэп 10 еўра – не такія ахрэнныя грошы…калі праляціш, то і не вельмі шкада..але трэба спрабаваць выводзіць..калі, вядома, няма касякоў..мультаў ці ўзрост 12 гадоў…і даведайся яшчэ, колькі максімалка вываду з бездэпа..звычайна ў такіх шарагах гэта капейкі..можа і не захочаш замарочвацца з дэпамі і вывадамі.
Вывяжваў нядаўна 12к драўняных. міндеп+докі і 3 дні чакання. Але ўсё вывелі да капейкі.
а там бездеп бонус за рэгу што-ці даюць?
так 10 фрыспінаў па 20 капеек,вейджар х40
Ну докі ўсё ў парадку, мультаў або косякаў няма. Адзінае, што пры рэге забыў VPN адключыць і аўтаматычна адлюстравалася Германія. Але думаю, гэтае пытанне вырашальнае. Дзякуй за параду, бро)
Ды так і раблю, у прынцыпе) Але ў казіно гуляю менш за год і па неведанні ўжо дэпіў у нейкія балотныя трясіны беззваротна. Таму і цікавлюся, каб зноў на граблі не наступіць)
Мне насыпала 70 рублёў з гэтага гоўнабяздэпа.Я пайшоў у Lovely Lady ад Amatic і 2 спінам по 10р поймаў бонус на х250,з яго і раскруціўся.
Усё было б добра, але гэта толькі для дэпазітараў за апошнія 30 дзён.
Не горш, проста выбар краін абмежаваны, Германія, Румынія, Ганконг і ЗША, ці ты маеш на ўвазе кожны тыдзень штампаваць новую пошту і трыяліць? =)) Я не настолькі задрот xD
Прашу прабачэння. Код працуе. Гэта быў касяк з маім акаўнтам. Віселі фрыспіны неадкручаныя.
апл пачаўся, нарэшце-то нядрэнныя матчы у пулах betfair пачаў адбіраць, ёсць з чаго выбраць)
УСЁ ПРАВІЛЬНА ТЫ ПІСАЎ..для дэпазітчыкаў гэты код..я і рахунак абнуляў сэнсу нуль
Пашукай там усё ж у сябе фрыспіны. Я не рабіў дэпазіт. Адкруціў усё, што заставалася. Потым адкруціў да нуля. Потым у профілі адмяніў бонус. І код спрацаваў.
было 40 капеек старых на рахунку…адкруціў.пералагініўся.і марна..усё роўна піша такую фігню
разабраўся..піпец нейкі..адкуль-то вісіць у старым бонусе 10 фрыспінаў і ён не спісваўся з-за гэтага
Ні аднаго дэпа туды не рабіў, код спрацаваў!
нахрэн гэтую шарагу з іх 200 рублямі, цяпер новую пургу піша..
ў лісце з гэтай плюхай унізе яны вось што пісалі:
p.s Калі ў вас адлюстроўваецца стары адыгрыш і Вы не можаце ўвесці промакод, просім Вас стварыць іншы акаўнт і паведаміць нам, каб пазбегнуць блакіроўкі.
Мультить прапануюць самі??