Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,302 Адказу
|
598,877 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
падкажыце а як 1 слотс на бонусны пераключыцца не бачу раней было
та ж фігня, насыпала аж 20 грн. не знайшоў як гуляць на бонускі, забіў)
заходзіш у асабісты кабінет.. налады акаўнта. Прымаць удзел у бонусных акцыях пераключы і зноў уключы рычажок
гэты бонус трэба адыгрываць на свой деп
Расіі няма ў спісе краін пры рэгістрацыі
за рэал адкручваць потым?
не ўбачыў іншых каментаў, ясна
Дзіўна , з Расіі заходзіш – РКН не пускае , а пад VPN не актывуецца =))
Дзіўна , з Расіі заходзіш – РКН не пускае , а пад VPN не актывуецца =))
Актываваў у абодвух казіно, пад VPN дзіўна тое,што зайшоў праз краіну Расія..
ZenMate аплочаны ?
я таксама, дарэчы, заходзіў праз Расію, ты абодва калі актываваў?
блін, а з мабілы як-небудзь можна?)) кампутара ў бліжэйшыя дні няма, а на мабіле прабелу няма)))
прадстаўлення не маю) ну вось я цяпер на розныя дамены зайшоў з розных браўзэраў з логінам і без, кнопка ўжо ёсць у гэтым слоце)
я кароч ужо скачаў мабільнае прыкладанне на Android, там усё окей, кнопка ўжо ёсць))
Учора пры актывацыі пісаў.Ваша краіна не мае права на гэты бонус.
Сёння без впн зашоў-піша ваўчар не знойдзены або ўжо выкарыстаны.
Адказ чата.
Коды BONASK і BONSKRILL88 закрытыя для РФ, Украіны і Польшчы
Пішу ім, што актывуюць з Расіі без впн, на форуме пішуць.
Адказ. ??
На форуме няправільная інфармацыя. Гэта інфармацыя рассылаецца кліентам у імэйлах
хлапячкі вы тэмай то не памыліліся? свае камэнты сюды трэба пісаць а не туды
Паглядзеў у правілах і сапраўды забарона. Пад такое правіла можна вельмі шмат краін падвесці.
2.2. Рэгістрацыя забароненая рэзідэнтам ЗША, Турцыі, Расіі, Ізраіля і Сінгапура, а таксама рэзідэнтам любой іншай краіны, дзе гэта забаронена мясцовымі законамі. Вы абавязаныя ведаць, дазволеная ці рэгістрацыя або выкарыстанне Рахунку ў межах вашай юрысдыкцыі. Мы не абавязаныя вяртаць любыя сродкі, якія вы маглі паставіць або выйграць з дапамогай такога рахунку.
Такія п$$асы картавыя французы адным словам – я з сапортам размаўляў тры дні, пісалі, што ў апрацоўцы
Ну 900 еўра ўсё роўна не вывелі б, бо максімальны вывад з бездэпа х3 ад бонуса, гэта значыць 63 еўра.
Не, звычайны бясплатны Hola VPN
Не, актываваўся толькі адзін код, другі код у абодвух казіно, а першы не атрымалася актываваць, выходзіла паведамленне тыпу не для вашай краіны, абмежавана па краінах.
Там няма бонуса за рэгу
Па гэтым кодзе ФС прадастаўляюцца толькі новым гульцам.
Калі ўжо атрымлівалі бездеп за рэгістрацыю, гэты не дадуць. Хоць код і актывуецца.
Вы хоць бы правярайце спасылкі час ад часу, што ль. Або хаця б устаўляйце з фарматаваннем.
Там усё пе
Там усё пераходзіць! Ручнік апусці!