Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,702 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godweles888 у сябры дадай, кіну спасылку ў лс
@evgenys018 А як там аплата праходзіць? Па QR?
@pamujiek так па qr нарм, тэма – да 50к можна аплачваць, ужо даўно карыстаюся
@loveohlove Прабач брат , рускія ўпёртыя да мозгу касцей , беларусам прасцей xD
@saaha88 бачыў у крыптаботе, што можна аплачваць па QR-кодзе. Хтосьці цікавіўся, адкуль атрымальніку (краме, напрыклад) у прынцыпе прыходзяць грошы. Ну то бок, калі ты проста са сваёй карткі аплачваеш, то ў банку, куды прыходзяць грошы, указаны плацельшчык, а калі вось так аплачваеш крыптай – адкуль прыходзяць бабкі цікава, не возьмуць ці потым за жопу за такія плацяжы.
@cybermarginal Не, не возьмуць. Я, як зразумеў, мне так растлумачылі. Там сядзяць ў офісах людзі і ўручную апрацоўваюць гэтыя плацяжы. То бок ім адсылаеш крыпту, а яны ўжо за цябе аплачваюць па СБП твае пакупкі. Бывае аплата доўга праходзіць – каля хвіліны і больш.
@godweles888 Брат, ва Украіне напэўна ў вас не будзе працаваць гэтая фішка. У вас СБП ёсць? Ці там па-іншаму ў вас называецца? Ну паспрабуй усё роўна.
У каго есць […] У каго няма […]
Тэарэтычна […]
@hgsdtv перажываеш пра дастатковую колькасць жетона)?
@dobronx не ў гэтым справа. Людзі зараз пойдуць за капейкамі, а потым пры вялікім выйгрышы будуць плакаць, што ім не выводзяць
@hgsdtv мне ж выводзяць.
@dobronx напішы тг, асабістыя паведамленні не адпраўляюцца, адпраўляю і проста знікаюць
@prince87 з Вінні адпраўляй. Без яго ў мяне таксама паведамленні ў лс не адпраўляюцца
@hgsdtvc што за вінні?
@gryundгэтая абрэвіятура на форуме не вітаецца. Вінні-Пух Наш
@evgenys018 стаяць хвіліну на касе ў ўмоўнай Пятёрочке і чакаць, пакуль пройдзе аплата – людзі з чаргі будуць коса глядзець жа)))
@babay29 ага ўяўляю гэтую чаргу і іхнія твары, асабліва пажылога ўзросту, бабуль😁 а калі яшчэ і толькі адна каса працуе, адкрытая😁🤣
напэўна ў рэдкіх выпадках такое адбываецца, як правіла аплата праходзіць імгненна, сам яшчэ не карыстаўся.
з кашальком Antarctic, тое ж qr, 5 сек. праходзіць аплата.
@dobronx ну можа адзін месяц і можна выцягнуць, толькі такія схемы доўга не жывуць.
@goldking схемы і, хутчэй за ўсё, сам акаунт доўга не пратрымаецца.
@goldking ну заваліцца, і ладна, галоўнае выцягнуць пакуль ёсць магчымасць.
@pokerface з акаунтам нічога не здарыцца. Усё там гладка.
@nikolay_.Добра што вывелі табе )Куды выводзіў ?На карту ці на крипту ?)
@volf777 Мне там акк заблакавалі з грашыма, не мог прайсці вэрыфікацыю па асабістых прычынах, – калі змог, прыйшоў – а грошай няма на балансе))
@lynoleym1.Яны хутчэй за ўсё двойчы далі актываваць і хопіць ) цяпер праз год можна )