Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,631 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pirer644 Ну мне дзён 10. Там яшчэ скінуць форму на вяртанне. Яе ТРЭБА РАСПЕЧАТАЦЬ І ЗАПОЎНІЦЬ УРУЧНУЮ. І фоткі ім туды на пошту))
@appolo Па бягучым як у кб. І камісіі, падаецца, няма.
@evgenys018 жах, думаў усё хутчэй
@h00ya таксама прыйшоў фрыбэт. Паставлю на кубкі. 🏆
@h00ya мне стаўку без рызыкі, таксама на 500р
Спін Сіці вывелі сёння 6к. два дні таму на іх прэтэнзію на lcb напісаў, можа супадзенне, але я так не думаю, адразу і патэлефанавалі і нумар пацвердзілі, і вывелі, вериф нават не папрасілі, кучу бонусаў паслалі, але гуляць там не раю нікому, РФ. аказваецца там пад забаронай, гэта я з неувагі пару разоў туды депнуў, нават не ведаў, што гэты каз у чс, а на трэці раз дэпнуў 500р і выйграў 6к. але вывесці аказалася не так проста, то краіны не было каб нумар пацвердзіць, каротка сумніўная кантора, у якую я цяпер урадзіцца не буду дэпіць, думаю гэта проста пашанцавала што сума не вялікая вось і вывелі, надалей буду больш уважлівы пры выбары пляцовак, спачатку водгукі правяраць, а потым ужо дэпіць…
@pirer644 кашалёк яны мне разблакіравалі ледзь не праз паўгода.Там яшчэ і падтрымка адстой. Доўга адказваюць
@h00ya у мяне пусто няма пяцісоткі
@gryund не ведаю, відаць пасля Новага года абнавілі актывацыі
@maliteg ну я ж як-то карыстаўся імі яшчэ ў мінулым годзе летам і на гэтым тыдні
@volf777 у профілі ў цябе ўся інфа ёсць, раздзел мой кашалёк
@chopa1337 заўважыў, што чым часцей депаеш, тым часцей табе фіг з алеем, а не бездэп
Вам выслалі фрыбет 500р, а мне, напрыклад, фрыбет 1000р! Але.. Але за деп 2к…)
@loveohlove гэта ўжо не фрыбет, гэта развод на дэпазіт.
@volf777таксама пусто
@loveohlove зусім не дэплю апошні час туды. Паўгода дакладна. Ну вось пад стаўку без рызыкі, думаю, дэпну)))
@van раней дэпіў пастаянна, потым вывады сталі па сутках, кінуў гэтую справу
@loveohloveТаксама – фрыбет за дэпазіт, рабіў яго пару дзён назад.
Рэбята, на рэгу на Один Бет бездэп даюць? Гэта ж з беттиндером адна сетка?
@ishkanderkaa што за бездеп?
@pirer644 )))) 20 баксаў напрыклад як у Бет тиндере, не ведаю) Вось і цікавлюся
@ishkanderkaa што за Бет Тіндэр? выводзіць, або там толькі на бясплатныя бездэпы гуляць для сваёй жа бяспекі?
@babay29 Ну там вышэй хлопцы пісалі, што адкатвалі вагер і здымалі) Я не адкатваў, прайграў. Бездэп 20 бачэй, вагер 10. Гляджу – адзін Тукай жа казіно на выгляд, вось думаю можа зарэгіцца.
@evgenys018 (RossAtom)
Будзь добры, скінь у прыват спасылку на крыптабота, з дапамогай якога можна разлічвацца
@gonkongo Прывітанне! Гэта ў тг проста, не Тг-кашалёк, а Crypto Bot менавіта. Проста так можаш увесці і не памыліся.
Мне таксама скінь спасылку пліз.