Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,273 Адказу
|
597,836 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не, гэта зразумела, але я меў на ўвазе ў кароткатэрміновай перспектыве як выйграць)
Хз , карму можа пачысціў =))
прысылалі такую ж шнягу. тут калі фрыбет зайдзе, трэба адыгрываць х10 ад выйгрышу сваімі бабкамі.
Скажам шчыра, такі сабе фрыбет. Вельмі сумнеўны 😁
гэты фрыбэт х5 зрабілі сваімі бабкамі, бо на х10 на іх скардзіліся ўсе падрад, і правільна рабілі…х3 трэба
Гэта не бездеп, хоць і пішуць, што дэпазіт не патрэбны. Па правілах трэба мець пяць еўра на рахунку, і яны будуць выкарыстоўвацца пры адбіцці.
У акаунце ёсць фрыспіны.
Яны, відаць, без вэйджэра.
А ў слоце іх няма
Мне праз чат дадалі. Спіны ў мегаслоце па адной лініі за 2 цэнты = насіпала цэлых 13 цэнтаў.
Далі праз чат.
Насыпала 14 цэнтаў.
Там усе зарэганы былі што ль, Там для навічкоў пятак даюць з вагерам 50 і макс вывадам 10.
Я быў зарэганы, з фрыбета выводзіў 22 еўра на візу. Патрабавалі пацверджанне рэгістрацыі, дасылаў даведку з УК па-руску.
Яны без дэпазіту выводзяць?
І на спорт 5 еўра таксама .
Патрэбны мінімальны дэп.
вам код нармальна прыходзіць на пацверджанне тэлефона? ніяк не магу пацвердзіць Білайн
на МТС таксама не ідзе, напісаў у саппорт на мэйл
Пашанцавала ))) Налічыла 170 р , але заклад проста вельмі-дуже дзіўны =)) Мінімальная стаўка на адмываньне 0,01 еўра – максімальная 0,05 ?? У рублях адпаведна 0,70 і 3,51 , адзін хрэн усё з’ела без варыянтаў =)))
та-же і ў водафон але я тут заглянуў у правілы і якія краіны могуць атрымаць Украіна – Расія не значацца ў спісе дазволеных Гандурас ёсць Перу ёсць а Украіны і Расіі няма
зноў не магу зайсці ў покер-кліент betfair, мучаюся з гэтым впнам
а там спіны ў age of gods павінны быць
хто-небудзь можа напіша прама дакладны алгарытм, як патрапіць у кліент?
нічэрта не атрымліваецца…
я даўно забіў на гэтыя 5 фрыспінаў…зрабі і ты тое ж самае..мала таго, калі табе пашанцуе ўвайсці ў покер-кліент..потым будзеш мучацца з загрузкай слота..А ўся сутнасць у тым..што акрамя блакавання раскамнагляду..Плейтек яшчэ і сам заблакаваўся для краін СНГХЭЕ…O?
так у апошні раз калі былі спіны, атрымлівалася зайсці і пракруціць, і ўсё нармальна было
Гуляйце ў нашу новую слот-гульню Betsoft Gold Canyon з 26 па 29 – 10 фрыспінаў! Juicy Stakes/ Intertops фрыспіны ў кліенце 10 free spins! Juicy Stakes/ Intertops фриспины в клиенте
там раз на раз не прыходзіцца, відаць, часам шанцуе – нейкія тунэлі VPN падыходзяць, я таксама ўвайшоў у кліент з 10-га разу, потым слот так і не загрузіўся, у іншыя разы зноў у кліент увогуле не ўвайсці, як і табе, плюнуў і забыў.
кароч, атрымалася зайсці праз ZenMate, але спінаў няма
мабыць няправільна пісалі, ну ладна ўвогуле