Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,910 Адказаў
|
627,310 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lemonad83 тоталы таксама браць складана, сталі гуляць як папала ніякай стабільнасці))
@luda010676 вось з-за гэтых абмежаванняў таксама бонусы браць не хочацца. Ёсць заўсёды надзея на добры занос і не хочацца абломацца потым
@kuzmish втыкать я ў ліміт выплат – аблом, пздц( асабліва калі той рэдкі выпадак, што ўдалося занесці па‑нормальнаму
@akop591 паўмесяца ідзе гэта база
@pirer644 Усім па-рознаму. У мяне ўжо 4-ы дзень цягнуць, але я на картку вывожу. Хаця і на крыпту хлопцы таксама доўга чакаюць. Каму як пашанцуе.
@pirer644
на крыпту пастаянна мне выводзяць 5-8 гадзін
@lana888
ды і на крыпту, калі пашанцуе, то ў той жа дзень, на карту, вядома, жах
@kuzmish згодзен. Асабліва калі тб 1.5 не могуць прабіць як назло.
@olvlav эх, скурвіліся, з-за доўгіх выплат і не хочацца туды дэпіць)
Казіно “ТвоЁ” паслалі ліст, маўляў, з 1-га дня кожнага месяца бездэп Майстар і Эксперт
@pirer644 Не так даўно мне на крыпту Раменбет за 4 гадзіны вывелі з фрыбета)
@olvlav.Дык гэта ўвогуле (8 гадзін на крыпту (там рабіць нічога ўвогуле тады .
@akop591 доўгі вывад не для лудзікаў, тым больш ёсць казікі з імгненным вывадам
@pirer644 так, 8 гадзін – вельмі доўгі вывад на крыпту. На карту зараз яшчэ можна зразумець
@hgsdtv
усе робяць, каб пры такім чаканні ты адменіў і працягваў гуляць
@kalendula хутчэй за ўсё так і ёсць.
чакаюць, што будзе адмена і зліў
@hgsdtv так у мяне і ёсць, часта з фрыбэтаў падымаў, ставіў на вывад, не дачакаўся і зліваў, такіх большасць
Ставьце самаабмежаванне і чакайце спакойна. Лёгка так сказаць,калі сам так ніразу не рабіў🤣 альбо дастаткова хуткі вывад,альбо зліў. Увогуле на некалькі гадзін хапае мяне,калі канечне не сплю. Потым рукі чэшацца і пачынаецца))
Зараз, калі легалізуюць казікі ў РФ, як гэта цікава будзе адбывацца, тыпа ЦУПІСа, што-небудзь будзе🧐
@pirer644 падаткі ўлупяць такія, што цяперашні RTP казкай будзе здавацца)
@h00ya што 99 ртп што 90, здаецца часам, што ўсё гэта хлусня) ну асабіста мая думка)
@pirer644 ну пры такой розніцы відавочна адчуеш што гуляць горш стала. А так на самой справе хз як гэта будзе, раней жа працавала звычайнае казіно) і людзі натоўпамі хадзілі)
@van а іншым заўсёды лягчэй сказаць, чым самому зрабіць))
@hgsdtv без самаабмежавання магу хоць тыдзень чакаць вываду, калі прыйдзецца. Не разумею тых, хто суткі нават не можа пачакаць. Звычайна нармальныя казіно і могуць затрымліваць да 24 гадзін, гэта край.
@sinaloa нармальныя казіно, увогуле не затрымліваюць🤣