Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,550 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@rustik41 ні адзін не спрацаваў! Трэба было адразу аўтара чытаць, у яго ж напісана што для джой! Не, прачытаў блін ……….. каментатараў!
Проста на дзіва хутка адбіў у пг софце, яшчэ трохі плюсануў, дзівіць толькі тое, што многіх гульняў не хапае, таго ж атстека няма, а так у цэлым зойдзе, на стаўкі засейвіць… заўтра, здаецца, будзе шмат футбола, будзе на што ўпіхаць…
@nikolay_у мяне атрымалася, што ўжо актываваў стары, відаць
@loveohlove не. Там і афармленне зусім іншае, замежнае казіно.
@igor9555 зразумеў, прыймі запыт плз
@godweles888 я наскочыў на раменбет, падыйшоў але 100 спінаў за деп у 5к згарэлі мой шанец актываваць бездеп код і так гэта яшчэ працуе )
Як добра што ў пошах адключаны бонусы)нічога актываваць не трэба😀
@robingood пры цяперашняй аддачы слотаў, без бонусаў зусім цікавасць знікае, дэпа хапае на 10 хвілін, абмежаванняў бы па максвіну не было, тады яшчэ норм…..
@luda010676 згодзен, раней толькі з‑за бонусаў там іграў, як адключылі – пакінуў гэты карабель пад назвай поши.
@luda010676 заўсёды бяру бонус на дэп, асабліва ў пошах 200-300%.Многія разы ўдавалася адыгрываць і сыходзіць у нармальным плюсе.
@lemonad83 я толькі браў дешыфліровшчык, а бонусы на деп ні разу там)
Вось сёння хуёва падвяла адна стаўка, як звычайна)
@robingoodзамест перамогі, лепш таксама б тотал большага дзе-небудзь узяў.
@lemonad83 мая памылка) думаў, што Эвертан выцягне, а на справе шляпа.
@robingood я вельмі даўно перастаў ставіць на перамогі, не раз сур’ёзна абпёкся. Граю чыста ТБ і ТМ
@lemonad83 таксама самае – раней ставіў на перамогі, але калі лідары адсасы.ваюць гэта поўны капец, учора рызыкнуў, атрымліваецца дарма)
@robingoodну так, але я таксама б, калі перамогу выбіраць, узяў бы Эвертон.
@lemonad83 без Грыліша Эвертан не цягне.
@robingood класіка жанру, я на НХЛ за тыдзень 15к всраў, такую злосць адчуў, стаўлю заўсёды на ТБ пэўных каманд, ну і як заўсёды там 1-2 падзеі псуюць усю грядку, так у выніку пазавчора прапусціў, не стаў ставіць, а яны ўсе на ТБ скаталі, тупа адзін матч быў 1-4 астатнія ўсе мінімум 6, вось дзе быў прыкуп, а я на эмоцыях прапусціў гэты тлушч…
@i-667-yandex-ru у мяне так сама было, а потым праз пару гадзін нармальна актываўся, 500р вагер х1 адмыўся яшчэ хутка, паспрабаваў зараз вывад на крыпту, вывялі імгненна, паходу папраўляюцца або стараюцца, раней як то ставіў – 2 дні чакаў вываду на крыпту, зусім не спадабалася, а гэта або з-за сумы 2.3к так хутка вывялі, або рэальна нешта там падправілі, трэба б даведацца ў тых, хто выводзіў з іх 10-20к як вывад па хуткасці…
@nikolay_ Ды як пашанцуе. Мне то за гадзіну выводзяць, то тыдзень. Зараз чакаю ўжо 4 суткі, толькі са балансу спісалі.
@lana888 ёсць што на пошей?
@dek555 Пакуль што няма. Пазней будзе. Сама чакаю.
@lana888 а ў колькі з’явяцца гэтыя коды?
@godweles888 Звычайна пасля 14:00.А дакладна не магу сказаць. Я кіну сюды адразу.
Цяпер доўга выводзяць?