Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,812 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@glassman Людзі кажуць, дакладна так.
@rustik41 так, спрацаваў ад ноўлімата 30 фс
@caddet +30фс
@crecer не ў мінулым, купіў, усё норм, аднаго дэпа дастаткова
@pirer644 і каму верыць?.. Кожны па-свойму кажа
@nuk0s Адміністрацыя адказвала, што спачатку налічвалі на адзін дэпазіт усе пакеты фрыспінаў, а цяпер разабраліся і трэба рабіць на кожны пакет свой дэпазіт. Можна, вядома, спрабаваць, а раптам залічаць або атрымаецца вяртанне, варыянтаў жа ўсяго два.
@paladinsol таксама не магу цэлы тыдзень нічога знайсці, або максвин х5, або адыгрыш рэалам
свістні, калі знойдзеш што-небудзь путнае
@crecer і каму верыць – адміністратары ці карыстальнікам? 😀
@popolka234 immerion, iwild, snatch не дасылалі бонусаў?
@nuk0s добра, сам праверу як-небудзь
@belbetwinet ппц што за слот, насындаў 50 цэнтаў)
@z1vert мне 1.24 ))) слот агонь толькі стримеры максы лавяць
@nuk0s ну вось я толькі што купіў, усё налічылі, не думаю, што проста пашанцавала
@pirer644 будзем спадзявацца, што аднаго дэпа ў 15к хопіць для ўсіх бонусаў
Хто памятае як то з паўгода таму, можа крыху больш, калі іх сетка юбет, снетч, івилд, иммерион, рассылалі ўсім бездепы, адзін код тут усім форумам юзалі, а слоты там гулялі на бонусныя па крайняй меры, у прогмате не раз х100 лавіў, рэкорд быў 3к икс на бонусны балік канешне, але адыгрываў, па 50$ выводзілі, а зараз як то нават срамна за іх падгон і за тое як у іх гуляе, у мяне ад слова зусім без сыгровак, хз. ды і кешауты ў 25$ з вагерамі дзікімі як то жадання ў іх гуляць зусім не выклікае, я як то дэпаў пад % пару тры разы, пад іх акцыю 300% Так я нават не пагуляў толкам, можа не пашанцавала, а можа і ртп змянілі з таго часу, ісціна дзесьці побач…
@nikolay_ я адзін раз толькі бонус змог адыграць, вывёў 25 usdt, хаця спроб было вельмі шмат, плюс дэп з %
@z1vert мне так ужо тыдзень snatch муражат вывад з дэпазіта…. І гэта пры тым, што перыядычна дэпаліў і быў вывад то ці адзін, а можа два… Так што, цяжкая сетка гэта….
@nuk0s
Што тычыцца Марика, ну яны дасылаюць мне лісты. Я таксама даўно ў іх гуляю.
А значыць, гэта было індывідуальна.
@z1vert да ну іх увогуле, так сабе канторы, тым больш пасля змен !!!
@dangeraut не прайшоў і дзень паведамленняў што адпраўляў – пусто, я ўвогуле хз
@nikolay_ з кожным месяцам гульцам усе казіно крыху абразаюць бонусы паціху, калі раней дапусьцім прыходзіла ліст атрымай напрыклад 100 спінаў за дэп 3 к – а цяпер атрымай 50 спінаў за дэп 5 к, кожны год усё горш і горш
![]()
Медыя ад удзельніка@ewgen99 0yTcHVuo для зручнасці snatch
@chag зразумеў, ну вельмі дзіўныя ўмовы для старых карыстальнікаў іх платформы