Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,938 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@rokimoki не, усё нармальна ну асабіста ў мяне… можа вашы праходзяць мадэрацыю…
У ybets 30 спінаў, адыгрыш за бонусныя
код выцягні , нічога няма
@popolka234 а код можна ???
@belbetwinet а я не ведаю як((( мне на пошту прыйшоў ліст, думаю, ўсім прыйшло
@popolka234 націсні на claim , і скапіюй спасылку ў адраснай радку і дай нам )
@babay29 учора купіў 500, далі 24 к, норм бонус😃 зараз тады яшчэ куплю 200
@belbetwinet а тут так можна? Там прама вялікая спасылка атрымалася..Госпадзе вось я тупая ж а))
@popolka234 у спасылцы шукай промік😃не абавязкова ўсю спасылку кідаць
@pirer644 Мне прасцей ліст перасылаць камусьці на пошту я ў гэтай купе літар нічогашэнькі не разумею гэта капец))
@popolka234 скапіруй без http// або дадаць мяне ў сябры, і кінь усю доўгую спасылку ў лс
@belbetwinet Вось што мне выдае, па-іншаму я не ведаю як
@popolka234 што-то не тое ))) скапіруй і дай у лс ) не карцінкай
@pirer644 дарэчы хз, ці прайдзе такое ці не, могуць сказаць, што ў цябе не было дэпазіту пасля 500 спінаў… але ў адзін дзень адразу кучу спінаў дакладна можна купляць
лепш спытай у тэме джеттона
@babay29Ужо шмат разоў пісалі, што гэта даўно ў мінулым, калі за 15к можна было ўсе спіны купіць, цяпер пад кожны бонус свой дэпазіт. Што да пакупак бонуса праз 7 дзён, то яны дзейнічаюць для кожнага пакета асобна, не трэба чакаць 7 дзён для ўсіх.
@crecer я купляю пачкай па 700-800 спінаў за адзін дзень і ўсё нармальна залічваюць, хоць можа мне пашанцавала, хз
3 разы так купляў
@babay29Так відаць хапае дэпазітаў, пачкай то можна купляць, галоўнае каб дэпазітаў хапала, а 15 к на ўсё мала, хопіць толькі на 500.
@crecer не, дэпаю 200 баксаў і іду ў краму
проста дэпазітаў туды амаль не раблю, калі і дэпаю, то вельмі рэдка і дробязь
@lemonad83 прабач, сябра, пакуль больш нічога няма, калі што-небудзь будзе кіну
@pirer644.З 500 24 гэта ўвогуле супер)Я колькі не браў, больш за 15т не даваў і тое 850 фреспінаў заўсёды браў )
@popolka234. Здаецца, так 0CWWApiR
@rustik41 неа, неале
Падкажыце, можа, дзе-небудзь зараз ідзе акцыя з добрым бонусам на дэпазіт або які новы праект адкрыўся ў студзені? Глядзеў у пошце – быццам пусто, цікавых прапаноў няма.
@pirer644 адразу можна выводзіць ці вэйджар х1?
0CWWApiR – юбетс. дакладна ён. актываваў