Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,938 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ginger777 за дэпазіт учора яшчэ залічылі
Раменбет 500 р фрыбэт вісіць . Можа ў каго то таксама
@maliteg Скажыце, калі ласка, вы даўно там не гулялі, што вам далі асабісты бездэпазіт?
@dimagrig учора таксама быў
@dangeraut да 27К раскруціўся, а потым зліў усё(
@z1vert 5700 было адмыта але, як пісалі тут, выводзяць больш за суткі не стаў заганяць сябе ў рэжым чакання пару бонусаў у джазе і ўсё заліў))
Ёсць які-небудзь фрыбет бонус?
Ліга Стаўак на пошту ў каго прыходзіла прамо з заданнем‑пытаннем? які там код? DGST і лічбы
@awbred гэты код ужо 8 гадзін не працуе
@godweles888 канечне ёсць! все чакаюць, калі ты тут спытаеш,каб яго даць. Бля ,я не разумею : вы рэальна дурачкі,или прыкідваецеся з такімі пытаннямі?
Ці гэта тупа фарм пойнтаў?
Хай, гайз, адміністрацыя за раздачу павесіла чорную метку, і я толькі што адышоў ад святаў.
Раздачу мне цяпер тут забараняюць =(
@mra4ko прывітаю, канечне,там флуду на некалькі старонак было,па-поводу таго нахабца,вось і зарубілі))
@van
Дадавайся ў сябры.
@mra4ko можна не тут, можна ў лс)) жартую)
@mra4ko а што за раздача была? Я прапусціў. Куды занёс?
@barondopampum
Было такое.
Какое же муркабет дно) два баланса с бонусными по десятке просто упылесосіла, замяніў кучу правайдэраў, усё мёртвае, адна бонуска на х100, астатнія х1-10. Вчера яшчэ ў іх бомжспінах па 8р, якія даюць за першы деп упала бонуска і таксама х2)) проста дно, сорыян за оффтоп. На іх фоне ў тым жа джеттоне суперотдача, вядро без дна крч
@mra4ko ну не засмучайся , зато столькі людзей парадаваў ))
У рамене таксама далі 500 бездэп,У иксах таксама далі 50фс сёння бездэп, дало 1460, у рыбалке зліта ўсё нават без адной сыгроўкі , што з імі стала?? Раней хоць як-то радувалі.
@ginger777 ну проста не патрапіў у сесію) бывае такое. хоць зараз куды не зайдзі, паўсюль адзін суцэльны жор
@h00ya пры гэтым часта
@natasha925 канчаныя пошфрендс, у ўсёй іх сетцы я ў нядрэнным мінусе. Ужо год ні фрыбэтаў, ні бездэпаў не даюць.
@lemonad83 ага сталі поўным дном,па ўсёй сетцы адключылі бонусы(рамен адзін працаваў і ўчора там таксама адключілі боны(
Больша туды дэпаць не буду,прашчайце пошы))
Поши даўно скатыліся, заблакіраваўся там ад граху падалей