Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,631 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@hgsdtv камусьці далі, камусьці не((, па ўсёй сетцы прабегчыцеся, у каго ў анліме, у каго ў хайпе і г.д., у каго ўсюды ёсць))
@faksan91 дзякуй. Прайду пагляджу
@h00ya вось вы пафантазавалі, а ў раздзеле прэтэнзій ужо вісіць скарга – патрабуюць гэтыя самыя 100 баксаў!!! я, калі шчыра, здзіўлены!)))
Я сам у шоку
@akop591 ты сам памылка прыроды.
Раменбет даслаў,правярайце пошты,можа яшчэ ў каго ёсць.
@van штуку прыслаў за дэпазіт на дзве тысячы(((
Народ, Плей энд гоу сваліў з РФ што лі? Што за звіздзец то… Дэпнуў на ваваду, хацеў Реактунза памасліць, а тут “не даступны ў вашым рэгіёне”
@staryydrug Яны на рублі перасталі даваць гульню, а на валюту – калі ласка. Па крайняй меры ў мяне так было пару дзён таму: “Не падтрымліваемая валюта рахунку”.
@dangeraut да гэта ж наш, Мікалай… Ён тут пра гэта нават напісаў)))) падтрымліваю цябе… ну блін, я разумею, яму ад скаргі не стане горш… але гэта амаль як напісаць на прагматик, я тут давеча бонусік злавіў у сабаках… а яна х20 паставіла, чаму не х5000 вярніце ўліты дэпазіт…
@reddog123ну для Беларусі ўжо прыблізна паўгода недаступны пнг. Пафіг, у якой валюце… Хоць любіў прайграваць у гэтага правайдэра, а тут такая засада 🙁
@reddog123 ў тедбете ў мяне на баксы зусім не адкрываецца слот ад пнг
@reddog123
увогуле шмат дзе ўжо было за еўра/долары ў іх слотах, а цяпер ужо і без VPN на некаторых не адкрываюцца
@staryydrug
PlayFortuna,Booi аўтаматычна з рублёў перакладае ў долары пры загрузцы слота
в іншых казіно-да ,надо играть в валюте и включать впн
@appolo у той сукі таксама перакладаюць з рублёў на еўра аўтаматам, але для Расіі ўжо не працуе.
@robingood у казіно водка аналагічна аўтаматычна канвертуе ў далары
play fortuna даступная для Украіны?
@godweles888
Народ, усім прывітанне, падкажыце выпадкова няма на PokerDom проміка?
@den4ik1903 даўно ўжо няма, і відаць ужо не будзе. Там жа рангі)))
@pokerface хрэнава. я думаў там гуляць(((
У каго-небудзь каз к атом увогуле гуляе? А то я як зарэгістраваўся – адныя дэпы, вывадаў няма.
Усім прывітанне, Ezz спакойна выводзіць з бездэп-бонуса?