Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,702 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бонус – гэта добра, шкада нашай краіны Сярэдняй Азіі: шмат бонусаў і прама-кодаў не даецца, асабліва без дэпазіту.
@robingood Прабачаюся за оффтоп канешне, а ў цябе мінімалка на “Piastrix” плацежную сістэму колькі, калі на “Расійскія” рублі перавесці? Папоўніць Піастру, я маю на ўвазе ў рублях
@akop591 ды я б не сказаў, што ў плюсе, хутчэй наадварот)
@godnessistot два вывады па 8-10 гадзін
@amernmes хз я піастру ні разу не папаўняў, толькі вываджу з казіно на піастру і пераводы ўнутры піастрык,.
Вывадзіў на карту Кз мін быў раней 500р, потым 1к, часам мяняецца, зараз не вывяджаю з піастры, тока на крыпту.
@amernmes.У ўсіх людзей па-рознаму, у кагосьці і 500 можна ) а ў кагосьці і менш за 5т няма .
@gryund Не зусім зразумела, да якога паста адносіцца ваша пытанне. Калі ласка, карыстайцеся кнопкай цытавання (гл. скрыншот).
@robingood таксама крыпту асвойваю… Пра піастрыкс ужо і забыў… Шмат замарочак з ёй
@mrakobes777 згодны,думаю час піастрыкса хутка скончыцца як некалі з ківі.
Крыпта топ,лёгка і зручна,сам карыстаюся ўжо шмат гадоў.
@robingood пры абмене ў ту і ў тую бок толькі губляеш грошы..
@hgsdtv у крыпце комса мінімальная,чым у таго ж піастрыкс,калі з біржы мяняць,то там увогуле капейкі.
@robingood у мяне чамусьці наадварот атрымліваецца, калі мяняю. Але я не праз біржу. Пра яе не ведаю як)
@hgsdtv праз біржу зручна, вам даступны Bitget, Bybit. Рэгніся там і прайдзі верифікацыю, там нічога складанага няма. Я сам навучыўся з ютуба, паглядзеўшы відос)
рэбята, на пістрыксе ў каго ёсць?
@robingood прыйдзецца вывучаць крыпту)
пісаў пра слот што колькі спінаў зрабіў нават бонус не выпаў не разу думаў зараз дабіць яго – у падобных слотах такога няма , або слот багавы , сумарна зрабіў больш за 800 спінаў функцыя напаўнення кружэн ужо даўно поўная толку нуль , па па лініям аддачы толкам таксама не відаць , асабіста маё меркаванне я даўно гуляю ў Endorphina і колькі гуляў толькі слот 7 up даваў бонус максімальны пасля 300 спінаў а гэты слот увогуле я зразумець не магу
Я, дарэчы, з цікавасці паглядзеў сёння сетку катоў – вырашыў глянуць, на якой у іх ліцэнзіі, а яе ў іх тупа не паказвае на ўсіх сайтах. Гэта баг ці яны не рабілі новую ліцэнзію?) Атрымаецца, могуць заскаміць і нічога не зробіш)
@maliteg пра котак даўно пісалі, што акаў блякавалі нібыта за мульты, я так, калі граў, рабіў вывад першы раз на піастрыкс, яшчэ 2 сутак цягнулі вывад, рабіў 2 тысячы, спачатку паставіў – адмянілі, напісаў, чаму адмянілі, сказалі паставьце на вывад зноў і так разоў 3, праз 2 сутак вывелі, больш там не гуляў
@oktan на днях гуляў у вай казіно гэты слот, даваў часта бонуску drunk games гэта 26 фры спінаў, boozy guns гэта джэпатная гульня дзе трэба адгадваць, hold beer вось гэты не спалучыў. А гэтыя два тры чатыры разы сыгралі кожны.
@godnessistot. Ну выглядае, яны ад 1х слота ) я думаю, што выведуць у любым выпадку )
@rustem777102.Дык там вывучаць няма чаго)Проста мне не падабаецца на крыпту кідаць,і адтуль на карту (
@oktan.Зрабі стаўку большую і адразу выпадзе бонус .
@oktan рандом можа сфармаваць у любы момант, з першага спіна або з 1000😂 Менавіта гэты слот самы скамны… Тэж яксьці попробаваў каля 50 спінаў зрабіў, і бонус зайшоў, і я выйшаў і больш не заходзіў 😏 Ведзьмінскі слот выдатны, усе напэўна ў яго гулялі… Баланс трымае на ўра😋 Што цікава па мінімальнай стаўцы запоўніш чугункі і можна стаўку памяняць і яны таксама будуць поўныя заставацца….
@bugulma83Вось якраз у слоце пра ведзьм у мяне былі затяжныя па атрыманні бонусы і выйгрышы па лініях мінімальныя, у адрозненне ад гэтага слота. Там толькі за кошт макс джэкпота ўдалося адабіць мінус, а ён быў больш x 300.
@crecer накопічальныя слоты чымсьці добрыя, а чымсьці такое сабе ігралёва😏 Значыць у кожнага аккаунта свой рандом, тут болей няма тлумачэнняў 😏