Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,848 Адказаў
|
573,301 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таварышы азартныя ,ніхто выпадкова не сустракаў на ікс або рамен промо? Буду ўдзячны калі чыркнеце
Дабранач, сябры 👍
@bugulma83 і вам добрага сну
Weis у календары 15$ сёння, шчодрасць нечуваная, слоты мёртвыя ад слова зусім, 3 секунды ноу балик…
@sinaloa згодзен цалкам.Карысці ад яго нуль(
@nikolay_ аналагічна, там па-іншаму не бывае 🙈
@bugulma83
ўдала абнавіў старонку)) дзякуй
Каму цікава , spinarium дае 30 фс па 0.2 eur / 10р макс кэш 100$ , промік пры рэге : maniac30
@bugulma83 адсутнасць дэпаў – не прычына. У мяне дэпы былі ў апошні тыдзень-дзве і таксама нічога бездэпазітнага не далі
@mra4koХоць мы не знаёмыя з табой бро і я не твой сябар. Ад усяго сэрца віншую цябе з такім шыкоўным заносам, гэта твая асабістая перамога, а я павесяліўся за цябе, быццам бы і я выйграў сам, хаця б нехта пад Новы год трохі абабраў казіно. З Набліжальным Новым годам, жадаю табе велізарных перамог і фарту кожны дзень, няхай заўсёды гарэць зялёнае святло ў цябе!!!
@bugulma83.Да і дэпнеш скажуць мала актыўнасці)
@nikolay_Згодзен, але некаторым казіно нельга даваць слабіну, а то так і будуць ездзіць на лудзіках з вывадам у 500р
Усім добрай раніцы, не падкажыце, апошняга на Джой не было?
@sany45.Я ўпершыню чую пра гэтае казіно.
@mra4ko.Добрая душа )
@oktan не варта казаць за ўсіх 😉
@mra4ko і я раней так думаў, лічыў, спадзяюся, ты, як і я, не расчаруешся …
З заносам, удачы і поспехаў табе ў НГ! Рэспект за раздачу!
@oktan.Не, ён яшчэ спіць )
@master1984.Маўляў выводзілі раней, цяпер не ведаю
У каго-небудзь на Bons ёсць апошні дэп?
@diggidondon.Бывае з дэпазіту 5т увесь дзень паіграеш )а бывае 50т зліеш за 5 хвілін
@akop591 ну так сабе “сетачка”….)
@artem2801 Адпаведная тэма абмеркавання тавараў: Абмеркаванне тавараў крамы 4LUCK
на ПД соткі няма( бяднеюць хлапчукі
@yaroslove старонку абнаві.
Я зайшла таксама не было, абнавіла праз хвіліну і з’явілася