Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,842 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vasilievlive казіно робіць нас злымі, а потым проста нехта трапляе пад гарачую руку
@glassman точней Пачатак!))Перад Новым годам😅
@vasilievlive 5ці баксавы бездеп заліў, падаецца, ну і гарэе ў яго.
Людзі тут ёсць, шкада што мала, на мой погляд слова лудка – гэта апраўданне для піз..алёў, гэта ўвесь такі бред, прывык да халявы тыпу лудик) бред жа сівой кобылы) усё залежыць ад чела, ніколі я не гуляў у доўг і не прайграваў, каб застацца галодным, гэта такі бред, нават чытаеш часам такія прэтэнзіі стрымерам і ахуееш, вас туды на аркане цягнулі?)
@glassman не толькі злымі, яно яшчэ робіць нас шчаслівымі. Таму мы і гуляем, дзеля эмоцый, у канчатковым выніку. Гэта нармальна. Хіба што хацелася б быць шчаслівымі часцей🤭
@vasilievlive статыстыка цяпер сумнейшая, казічы часцей робяць нас злымі і гэта, на жаль, факт
@vasilievlive гэта ты проста прачытаў злым, я ж проста ў цябе спытаў, пра якую жарт можа ісці гаворка, калі ты сам прасіў халявы і потым яшчэ дапаўніў свой луз, ну я хз. канечне, гумар у ўсіх розны, соррі, калі твайго не зразумеў…)
@nikolay_ Мікалай, тут ёсць людзі. Я адзін з іх. Проста жыві)
@nikolay_ ну я сапраўды папрасіў, тут ты не памыліўся🤭 калі чалавек сам хоча падзяліцца, чаму не? Я ж не лезу ў асабістыя паведамленні, не кідаю рэквізіты сюды і г.д. Калі б чалавек адказаў на маё паведамленне, значыць рухаемся далей.
Паведамленне і сапраўды здалося злавесным🤭
Я выбачаюся, калі закрануў пачуцці веруючых.
І усё ж, я б глядзеў на гэта як на тое, што чалавек хоча падзяліцца сваёй радасцю, падзяліць яе з іншымі. Гэта нармальна. У выніку мы самі гэта ператвараем у цырк.
4GHSIWG джой
@robingood
Дзякуй за інфу, а то так бы ніколі нават не чэкнуў гэтую помыйку)
Што за казіно хуйня? Можаш напісаць нармальна?
@rustik41 на форуме ёсць напішы ў пошукавіку xyes
@robingood так і сказалі б , а то я шукаю па-руску хуес і не магу зразумець. 🤣
@mra4ko А мне падкінеш на Юмані колькі не шкада? Здаецца, адзін з першых павіншаваў😁
Хто дзе колькі пра@еў? Давайце ўжо дзяліцеся 😏
@bugulma83 Менш @іздзеш даўжэй жывеш, тое ж самае 😂
Перазвоніце яшчэ два дні і будуць дарослыя канікулы 😁
Будуць вам посидзелкі на прыродзе і феерверк😂
Чакаю ў лічку ўсіх, хто ў мяне ў сябрах, пасля Новага Года відосікі 💪 Хачу паглядзець, як у вялікіх гарадах людзі праводзяць час 😁
Усё роўна ўсе пішуць не па тэме) Падкажыце, калі ласка, як кантэнт падняць да 20?) хутка) Дзякуй, З наступаючым!
@moorwin у якім сэнсе да 20?! Пішы водгукі пра казіно перш за ўсё, толькі свае.
@bugulma83 яны не адказваюць, гэта нелюдзі.
@glassman Усё так сама не хоча апраўдацца, хіба так складана праўду сказаць ці напісаць – не разумею 🤷
З надыходзячым што-ль, раз такая цішыня пайшла 😁
@bugulma83
з надыходзячым, дружа
Эх, вось бы так:
Заходзіш на форум а там +7-10 новых старонак і ўсе з бездэпамі, шчодрымі акцыямі, і ты глядзіш і не ведаеш, за які бездеп узяцца ў першую чаргу ..
а не вось гэта вось усё 😂