Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,848 Адказаў
|
573,301 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut бустэр ачкоў
У гэтым годзе, як ужо пісалі, проста атракцыён нечуванай шчодрасці, і прычым паўсюль: не толькі халявай не радуюць, а яшчэ і на сваіх падманваюць, паходу ігравы пул так нармальна ўпaў у сувязі з падзеямі ў свеце, вось і зацягваюць гайкі, ды і выплаты сталі горшымі, імха! Мне здаецца, што пры меншай колькасці агульных гульцоў ртп. пакінулі ранейшым, з-за гэтага і гуляць перастала, а павысіць ртп. не дазваляе скупасць уладальнікаў казіно, яны ж прывыклі да бабла лопатай, а тут дэпаў стала ў разы менш, значыць абарот і астатняе змяніліся…
@nikolay_ так яны не тое што б нават тупа пакінуць яго ранейшым, так яшчэ прыдумалі плаўны ртп, каб яшчэ больш з нас мець
Ну нічога! Не выпрасіў у гэты раз…паспрабуем у іншы 🤣 трэба папрацаваць над тэкстам, судзячы па дизам 🤭 У наступны раз я пакажу, як трэба папрашайнічаць!
Усіх абняў, з надыходзячым 😘
@vasilievlive пакуль чакаеш другога разу, можаш ля царквы пастаяць🤣🤣🤣
@glassman так, пра плаваючы ртп. бро ўсе маўчаць, нікому не выгодна ўздымаць гэтую тэму, стримера прикормышы маюць + навошта ім смуту наводзіць, многія з іх і зараз заяўляюць, што няма розніцы, у які казік гуляць, усё вырашае провайдар, гэта для школьнай аўдыторыі, а тое, што 1 слот ад аднаго провайдра можа мець розны ртп на працягу некалькіх дзён – пра гэта ўсе маўчаць, ці, напрыклад, які % шанцаў на выпадзенне бонуса з дап. стаўкай, таксама заўсёды жаваюць соплі і ніякай канкрэтнасці, усё там круціцца, бабло мутыцца, а школота няхай далей верыць у сумленны рандом…
@glassman зараз трэба залегчы на дно, прыціснуцца і чакаць прыдатнага моманту… Як паляўнічы, разумееш?
Галоўнае – не заснуць🤣
Але як варыянт можна і хрысціянінам прыкінуцца, дзякуй за наводку! Зараз і шклянкі не трэба, QR‑код раздрукаваў і ляжыш як барын. А побач кардонка і там усё распісана, маўляў вось так і так, падайце і QR‑код у палкардонкі😭
Давай свой кашалёк Юмани, як ні круці 20% твае з даходу)
@vasilievlive ахахa, дзякуй не трэба, лепш з побач стаячым падзяліся, раптам у яго выхлап менш чым у цябе🤣🤣🤣
@nikolay_ згодзен, будуць маўчаць да апошняга, і па вушка́х ездіць, што яны не такія, у іх ліцэнзія і гэтак далей
Мне тэлефанавалі з Кометы, кажуць толькі адкрыліся, рэгайцеся і дамо вам бездэп 100 спінаў, я кажу – так мы ж за свае, на што ён мне патрэбны, яна кажа мы папрасілі правайдэра павысіць нам RTP, адмоеце без праблем, такой ссаніны я яшчэ не чуў 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Што тут увогуле адбываецца? 😀
@vasilievlive А другое паўшар’е сумленне не выдзяляе? Цікава, з кім ты сябе асацыіруеш, ці сапраўды лічыш сябе настолькі нікім, нікуды не гожым, няўдачнікам, што апускаешся да прашайніцтва і ашуканства? Я разумею, што ў цябе тут можа быць купа акаў, з аднаго ты прашайка, з другога ўсезнайка, але самому ў душы не сорамна так існаваць?
PS. Усё матэрыяльнае і візуальнае – гэта часовая ілюзія, што рассеецца да старосці, застануцца толькі ўспаміны пра зробленае і пражытае! А яшчэ адчуванні таго, што ўжо нічога не змяніць, таму дам табе слушную параду, якую ты не прасіў, пераасэнсуй свой унутраны свет і знайдзі ў ім сябе!
@hgsdtv вось і я пытаўся, так слот яшчэ і за паўгадзіны накідаў… Цікава, хто так можа гуляць)))
@glassman Падобная сітуацыя, пару тыдняў назад меў дурсць і неабачлівасць прайграць у покер-доме 60$ якраз пад др, яны прыслалі мне фрыкі без вэгера ў Endorphina, далі 1500 спінаў, я як сапраўдны далб..ёб вырашыў памножыць і, вядома, праёб, закрыў забіў… а не, кожны дзень пасля майго праёбу і невыводу з бездепа пачала тэлефанаваць Карина, як яна заі… рэальна 4 разы я пасылаў нумар у спам, з розных нумароў тэлефанавала і самы прыкол у тым, што яна мне нагадвала, што яна мне накінула 50 фрыспінаў у гаўнослоце за дэп 3к… я па-чеснаму ледзь утрымаўся апошні раз без настрою, ужо хацеў куямі накрыць Карыну, але проста заблакіраваў чарговы нумар…)
@manitu Па-першае, ты сябе са мной не роўняй, сойка салёвая, ты можаш хадзіць і ў трусах на галаве, я ж не праціўнік, а калі пройдзе пэўны перыяд часу, ты абавязкова задумаешся пра духоўныя рэчы, праз свой юны ўзрост, твайго шэравага рэчыва не хапае на вызначэнне іншых рэчаў, апроч матэрыяльных… Заставайся пры сваім убогім меркаванні, а я заставуся пры сваім…
@manitu ты гэта перад люстэркам пісала?
Ну пачалося🤣🤣🤣
@glassman Бра, а калі ж не пачыналася?) Гэта як у хардкоре, галоўнае пагаўкаць…)
@nikolay_ згодзен, але часам такую дурню пішуць, дзівішся
@sany45 Падтрымліваю Санёчек, так нельга! ) Даваў бы ўжо, так адразу па 50000 каб і на апахмел хапіла, тады глядзі і паножоўшчыны па меншаму было…
@nikolay_
Прабач, я, лістая старонку, націснуў на мінус, а прыбраць не магу.
@sinaloa так ужо не ўпершыню такое. За той час, колькі я тут сяджу, ужо ў трэці раз адбываецца такая раздача. І пастаянна прачынаецца той самы нахабны тып чалавека
@neigrok1 ну не прабачайся, перажыву)))
@nikolay_ Пры ўсёй павазе, малады чалавек, што ты такое нёсеш?) ці сапраўды не разумееш, што я гэта не сур’ёзна?
Што тычыцца нікчэмнасьці, неўмеласьці і апусканьня – скажу так: нельга так злавацца і тым больш кідаться такімі словамі на чалавека, пра якога ты нічога не ведаеш, разумееш?
Столькі злобы, столькі злобы…. Я не ўяўляю, каб я напісаў такое незнаёмцу ў інтэрнэце. У цябе ўсё ў парадку?
Было б класна, калі ў цябе проста няўдалы дзень і ты ў моманце дазволіў сабе лішняга.
Здароўя і шчасьця табе, брацішка☺️