Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно

Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў | 24 February 2017 ад | 112,848 Адказаў | 573,301 Прагляд | 79 Рэакцый
Замацаваныя адказы
Важная інфармацыя па тэме
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы! Нагадваю пра правілы сайту: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены))) Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, рэдагавацца не будуць, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе вызначэнні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносіце ў асабістыя паведамленні. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях.   !!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!!   Дзякуй за разуменне!
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020
DANGERAUT, 28 December 2025
@glassman​ мог бы і даць падрабязнасці інтрыган

@dangeraut​ бустэр ачкоў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022

У гэтым годзе, як ужо пісалі, проста атракцыён нечуванай шчодрасці, і прычым паўсюль: не толькі халявай не радуюць, а яшчэ і на сваіх падманваюць, паходу ігравы пул так нармальна ўпaў у сувязі з падзеямі ў свеце, вось і зацягваюць гайкі, ды і выплаты сталі горшымі, імха! Мне здаецца, што пры меншай колькасці агульных гульцоў ртп. пакінулі ранейшым, з-за гэтага і гуляць перастала, а павысіць ртп. не дазваляе скупасць уладальнікаў казіно, яны ж прывыклі да бабла лопатай, а тут дэпаў стала ў разы менш, значыць абарот і астатняе змяніліся…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020
Nikolay_, 28 December 2025
Так у гэтым годзе, як ужо пісалі, проста атракцыён нечуванай шчодрасці, прычым паўсюль, мала таго што халявай не радаюць, так яшчэ і на свае брыюць, падобна гульнявы пул прасеў як належыць у сувязі з падзеямі ў свеце, вось і закручваюць гайкі, ды і аддача стала горшай, імха! Мне падаецца, што [...]

@nikolay_​ так яны не тое што б нават тупа пакінуць яго ранейшым, так яшчэ прыдумалі плаўны ртп, каб яшчэ больш з нас мець

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
104
Публікацыі
117
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
02.10.2023

Ну нічога! Не выпрасіў у гэты раз…паспрабуем у іншы 🤣 трэба папрацаваць над тэкстам, судзячы па дизам 🤭 У наступны раз я пакажу, як трэба папрашайнічаць!

Усіх абняў, з надыходзячым 😘

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020
Vasilievlive, 28 December 2025
Ну нічога! Не выпрасіў у гэты раз… паспрабуем у наступны🤣 трэба папрацаваць над тэкстам, судзячы па дызам🤭 У наступны раз я пакажу, як трэба папрашайнічаць! Усіх абняў, з надыходзячым 😘

@vasilievlive​ пакуль чакаеш другога разу, можаш ля царквы пастаяць🤣🤣🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
Glassman, 28 December 2025
@nikolay_​ так яны не тое каб нават тупа пакінуць яго ранейшым, яны яшчэ прыдумалі плаваючы ртп, каб яшчэ больш з нас мець

@glassman​ так, пра плаваючы ртп. бро ўсе маўчаць, нікому не выгодна ўздымаць гэтую тэму, стримера прикормышы маюць + навошта ім смуту наводзіць, многія з іх і зараз заяўляюць, што няма розніцы, у які казік гуляць, усё вырашае провайдар, гэта для школьнай аўдыторыі, а тое, што 1 слот ад аднаго провайдра можа мець розны ртп на працягу некалькіх дзён – пра гэта ўсе маўчаць, ці, напрыклад, які % шанцаў на выпадзенне бонуса з дап. стаўкай, таксама заўсёды жаваюць соплі і ніякай канкрэтнасці, усё там круціцца, бабло мутыцца, а школота няхай далей верыць у сумленны рандом…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
104
Публікацыі
117
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
02.10.2023
@vasilievlive пакуль чакаеш другога шанцу, можаш ля царквы пастаяць🤣🤣🤣

@glassman зараз трэба залегчы на дно, прыціснуцца і чакаць прыдатнага моманту… Як паляўнічы, разумееш?

Галоўнае – не заснуць🤣

Але як варыянт можна і хрысціянінам прыкінуцца, дзякуй за наводку! Зараз і шклянкі не трэба, QR‑код раздрукаваў і ляжыш як барын. А побач кардонка і там усё распісана, маўляў вось так і так, падайце і QR‑код у палкардонкі😭

Давай свой кашалёк Юмани, як ні круці 20% твае з даходу)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020
@glassman зараз трэба залячыцца на дно, прытуіцца і чакаць падыходнага моманту… Як паляўнічы, разумееш? Галоўнае не заснуць🤣 Але як варыянт можна і хрысціянінам прыкрыцца, дзякуй за наводку! Цяпер і шклянку не трэба, QRcode раздрукаваў і ляжыш як барін. А побач картонка і там усё распісана, м [...]

@vasilievlive​ ахахa, дзякуй не трэба, лепш з побач стаячым падзяліся, раптам у яго выхлап менш чым у цябе🤣🤣🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020
@glassman​ да пра плаваючы ртп. бро ўсе маўчаць, нікому не выгадна закранаць гэтую тэму, прыкармленыя стримера маюць плюс + навошта ім смуту наводзіць, многія і цяпер сцвярджаюць, што няма розніцы, у якім казіку граць, усё вырашае правайдэр, гэта для школьнай аўдыторыі, а тое, што 1 слот ад ад [...]

@nikolay_​ згодзен, будуць маўчаць да апошняга, і па вушка́х ездіць, што яны не такія, у іх ліцэнзія і гэтак далей

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020

Мне тэлефанавалі з Кометы, кажуць толькі адкрыліся, рэгайцеся і дамо вам бездэп 100 спінаў, я кажу – так мы ж за свае, на што ён мне патрэбны, яна кажа мы папрасілі правайдэра павысіць нам RTP, адмоеце без праблем, такой ссаніны я яшчэ не чуў 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
178
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.02.2025

Што тут увогуле адбываецца? 😀

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
цяпер трэба зарыцца на дно, прытуліцца і чакаць прыдатнага моманту… Як паляўнічы, разумееш? Галоўнае не заснуць🤣 Але як варыянт можна і хрысціянінам прыкідвацца, дзякуй за навядзенне! Цяпер і шклянку не трэба, QRcode раздрукаваў і лежыш як барын. А побач кардонка і там усё распісана, маўляў в [...]

@vasilievlive  А другое паўшар’е сумленне не выдзяляе? Цікава, з кім ты сябе асацыіруеш, ці сапраўды лічыш сябе настолькі нікім, нікуды не гожым, няўдачнікам, што апускаешся да прашайніцтва і ашуканства? Я разумею, што ў цябе тут можа быць купа акаў, з аднаго ты прашайка, з другога ўсезнайка, але самому ў душы не сорамна так існаваць?

PS. Усё матэрыяльнае і візуальнае – гэта часовая ілюзія, што рассеецца да старосці, застануцца толькі ўспаміны пра зробленае і пражытае! А яшчэ адчуванні таго, што ўжо нічога не змяніць, таму дам табе слушную параду, якую ты не прасіў, пераасэнсуй свой унутраны свет і знайдзі ў ім сябе!

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
531
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.11.2018
hgsdtv, 28 December 2025
У выніку быў скрын і слот? І ікс, які злавілі. Не ўбачыла

@hgsdtv​ вось і я пытаўся, так слот яшчэ і за паўгадзіны накідаў… Цікава, хто так можа гуляць)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
Званілі мне з кометы, яны кажуць толькі адкрыліся, рэгайцеся і дамаем вам бездеп 100 спінаў, я кажу мы ж за свае, на што ён мне патрэбны, яна кажа мы папрасілі правайдэра падняць нам RTP, адмоеце без праблем, такой ссаніны я яшчэ не чуў 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@glassman​  Падобная сітуацыя, пару тыдняў назад меў дурсць і неабачлівасць прайграць у покер-доме 60$ якраз пад др, яны прыслалі мне фрыкі без вэгера ў Endorphina, далі 1500 спінаў, я як сапраўдны далб..ёб вырашыў памножыць і, вядома, праёб, закрыў забіў… а не, кожны дзень пасля майго праёбу і невыводу з бездепа пачала тэлефанаваць Карина, як яна заі… рэальна 4 разы я пасылаў нумар у спам, з розных нумароў тэлефанавала і самы прыкол у тым, што яна мне нагадвала, што яна мне накінула 50 фрыспінаў у гаўнослоце за дэп 3к… я па-чеснаму ледзь утрымаўся апошні раз без настрою, ужо хацеў куямі накрыць Карыну, але проста заблакіраваў чарговы нумар…)

Гэты адказ быў зменены 4 месяца, 4 тыдня таму карыстальнікам Nikolay_.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
@nikolay_ не крыху ці занадта пафосна, звычайны лудык, наркота, паляўнічы на бяздэпы?))) Калі ўсё матэрыяльнае – гэта ілюзія, навошта ты ў казіно гуляеш, каб ілюзію выйграць, хадзі ў туніцы і ў лапцях голазады, са сваім унутраным светам, дарадчык бляяяяя)))))​

@manitu​ Па-першае, ты сябе са мной не роўняй, сойка салёвая, ты можаш хадзіць і ў трусах на галаве, я ж не праціўнік, а калі пройдзе пэўны перыяд часу, ты абавязкова задумаешся пра духоўныя рэчы, праз свой юны ўзрост, твайго шэравага рэчыва не хапае на вызначэнне іншых рэчаў, апроч матэрыяльных… Заставайся пры сваім убогім меркаванні, а я заставуся пры сваім…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
@nikolay_ты канчатая двухаблічная мразь , якая за деп адсосе за гаражамі а тут з сябе праведніка карчыш …канчатковы апушчаны наркот  шукаючы сабе апраўдання за прафуканае жыццё …​

@manitu​  ты гэта перад люстэркам пісала?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020

Ну пачалося🤣🤣🤣

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
Ну пачалося🤣🤣🤣

@glassman​  Бра, а калі ж не пачыналася?) Гэта як у хардкоре, галоўнае пагаўкаць…)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
243
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020
@glassman​  Бро, а калі ж яно не пачыналася?) Гэта як у хардкоре, галоўнае пагаўкаць…)

@nikolay_​ згодзен, але часам такую дурню пішуць, дзівішся

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
даа капец . нельга проста так людзям грошы даваць. я памятаю Вова Пуцін першыя 5000 па ўсёй краіне раздаваў нібы дзецям. і што здарылася? пянкі гулянкі панажоўшчына рабункі і разбой. мусары закалбаліся разьгрэбваць. і ўсё з‑за 5000 халяўных грошай.

@sany45​  Падтрымліваю Санёчек, так нельга! ) Даваў бы ўжо, так адразу па 50000  каб і на апахмел хапіла, тады глядзі і паножоўшчыны па меншаму было…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
130
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24.01.2024
Апублікавана: 3 гадзіны таму, Nikolay_ сказаў:
Вясёла гляджу тут, а галоўнае адразу зразумела, хто ёсць хто, дастаткова глянуць на пару апошніх старонак… Адны ядам плююцца, што ім нічога не дасталося, другім мала далі, а трэцім скрыншоты не паказалі. Сапраўды як у прыказцы: не хочаш зла – не рабі дабра… ПС. Усіх прыстойных з надыходзячым і [...]

@nikolay_

Прабач, я, лістая старонку, націснуў на мінус, а прыбраць не магу.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
494
Публікацыі
1 844
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.04.2020
NeiGrok1, 28 December 2025
@nikolay_ Прабач, я лістая старонку націснуў на мінус, а прыбраць не магу.
  1. @neigrok1 націсні на палец уверх, мінус перайдзе ў плюс. Не дзякуй.
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
130
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24.01.2024
@mra4ko​ тут народ нахабны, хіба не ведаў гэтага?!

@sinaloa​ так ужо не ўпершыню такое. За той час, колькі я тут сяджу, ужо ў трэці раз адбываецца такая раздача. І пастаянна прачынаецца той самы нахабны тып чалавека

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
776
Публікацыі
4 500
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
NeiGrok1, 28 December 2025
@nikolay_​ Прабач, я, лістаючы старонку, націснуў на мінус, а прыбраць не магу.

@neigrok1​  ну не прабачайся, перажыву)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
104
Публікацыі
117
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
02.10.2023
@vasilievlive​ А другое паўшар’е сумленне не выдзяляе? Цікава, з кім ты сябе асацыюеш, ці сапраўды лічыš сябе такі нікчэмны, не ўмелы, няўдачнік, што апускаешся да прашэнняў і ашуканства? Разумею, што ў цябе тут можа быць купа акаўнтаў: з аднаго ты прашайка, з другога всезнайка, але самому ў [...]

@nikolay_​ Пры ўсёй павазе, малады чалавек, што ты такое нёсеш?) ці сапраўды не разумееш, што я гэта не сур’ёзна?

Што тычыцца нікчэмнасьці, неўмеласьці і апусканьня – скажу так: нельга так злавацца і тым больш кідаться такімі словамі на чалавека, пра якога ты нічога не ведаеш, разумееш?

Столькі злобы, столькі злобы…. Я не ўяўляю, каб я напісаў такое незнаёмцу ў інтэрнэце. У цябе ўсё ў парадку?

Было б класна, калі ў цябе проста няўдалы дзень і ты ў моманце дазволіў сабе лішняга.

Здароўя і шчасьця табе, брацішка☺️

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...