Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,702 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ser7217 у тым і справа, што трэба вучыцца карыстацца, чым раней тым лепш, за крыптай будучыня.. рана ці позна ўсё адно давядзецца асвойваць яе, гэта як карыстацца інтэрнэтам у свой час
@ser7217 крипту ізі вывесці праз абменнікі на тую ж карту, Юмані або іншыя плацежкі. Звычайна ўсё адбываецца хутка, але магчымыя затрымкі да 24 гадзін(чаго ў мяне пакуль ніколі не было).
@kapam6ahttp для сярэднестатыстычнага чалавека ў крыпты няма зусім ніякай будучыні)))
не для таго гнобілі карты і кашалькі, каб просты чалавек мог запроста карыстацца крыптай У ПАЎСЯДЗЁННЫМ ЖЫЦЦІ)))
рэж гаворка ішла пра тое, ЯК скарыстацца выйгранымі грашыма, а не пра тое, як пры дапамозе глыбокіх ведаў і кучы маніпуляцый набыць сапраўдную булку хлеба ў краме на крыпту)))
ну і ясень перэц, гэтым усім можна заняцца, калі ты аперуеш шасцізначнымі сумамі як мінімум, а не калі ты дэпнуў косар і вывеў дзесяць)))
ну т.е. я больш гаварыў пра прастату выкарыстання тэарэтычна выйграных грошай…
@sinaloa так, гэта ж зразумела))) і пастаянна карыстаюся гэтым)
незразумела, якім чынам можна на яе купіць буханку хлеба без хітрых маніпуляцый)))
@ser7217 так на дадзены момант крыпта і ёсць самая простая і зручная ў выкарыстанні, не трэба ніякіх маніпуляцый па сутнасці, калі разабрацца ў ёй, то гэта не складаней за банкаўскае прыкладанне
@kapam6ahttp Што вучыцца карыстацца – цалкам згаджаюся, бо гульнявым праектам гайкі закручваюць цалкам, а што да будучыні – я б папрачаўся, усе гэтыя навінкі, што не маюць матэрыяльнай падтрымкі, у выніку аказаліся б вельмі высокай пірамідай, як ужо не раз бывала ў гісторыі, так і тут, не дай бог масавыя беспарадкі ці змена рэжымаў – адразу ўсе концы сыдуць у ваду і застанецца толькі гісторыя… Хз, канешне, але я не веру, што будучыня менавіта за крыптай… Будучыня за развіццём і за новымі тэхналогіямі, якія маюць матэрыяльную каштоўнасць, прыкладна так імха!
@ser7217 у тэлеграме криптокошель криптобот называецца, крыпту кінуў на яе, і аплачваеш па QR-коду ў любым магазіне, вельмі проста, магу ў лс растлумачыць
@kapam6ahttp мы троху пра рознае гаворым)))
ты гаворыш пра выкарыстанне крыпты як такой анлайн, ну т.е. казіно, абменнікі
а я гавару пра практычнае выкарыстанне…
ну т.е. усе веды, пра якія ты пішаш, у выніку прыводзяць да аднаго – вывад грошай на карту
бо законных і простых спосабаў расплаціцца крыптай, умоўна кажучы, у краме ля дому не існуе
ну т.е. на дадзены момант я не ведаю ні аднаго фізічнага або анлайн-крамы, дзе б прымаць аплату РАЎМЕНА крыптай
пра куплю наркотыкі, зброі і паслуг кілераў я не кажу)))
@nikolay_ ну калі ёсць сумневы наконт бітка і г.д., то няма праблем.. можна ж проста usdt юзаць і іншыя стэйблкоіны, я пра тое, што сама тэхналогія пераводаў праз крыпту без пасрэднікаў і г.д. – за гэтым будучыня
@ser7217 крыпта-бот паспрабуй у ТГ . Аплата па QR-кодзе па ўсёй Расіі да 150к . Усё працуе справна.. часта ў краме ім аплачваю .
Н
Апошнім часам карыстаюся ім, з картамі не замарочваюся.
@saaha88 хіба не пра яго ў чаце тг форума пісалі чел абмен рабіў кінулі мамонта ну якія боты калі ёсць біржы …
@saaha88 ну я глыбокіх ведаў у гэтай сферы не маю, таму дазволю сабе задаць наіўнае пытанне)))
відавочна што ні адзін тэрмінал, ні ў адным магазіне ніякім чынам не можа быць прывязаны да крыптаплацяжоў…
ну г.зн. па вызначэнні такога нават не прадугледжана
значыць каб такое было магчыма трэба:
– ці прывязаць карту да гэтага бота
– ці ён выступае ў якасці абменніка і проста аплачвае праз яго паступіўшы рахунак
г.зн. у выніку ўсё зноў зводзіцца да абмену на фіятныя валюты?
Магчыма я памыляюся, і для каго-та ў гэтым свеце каштоўнасць мае МЕНАЎ Крыптавалюта(г.зн. лічбы ў камп’ютары згенераваныя з дапамогай відэакарт), але чамусьці я ўпэўнены што нават уладальнікі мільярдных станоў у крыптавалюце ў канчатковым рахунку перакладаюць яе ў фіят.
Бо лічбы ў камп’ютары – гэта, вядома, крута, але любы разумны чалавек разумее КАТАСТРАФІЧНУЮ ўразлівасць гэтых актываў…
Ну г.зн. пры любым форс-мажоры, калі даброты цывілізацыі нават часова становяцца недаступнымі, усё гэта багацце застаецца толькі ў думках уладальніка.
А для простага чалавека ўсё можна растлумачыць яшчэ прасцей:
-калі ў цябе на карце ці наяўна, напрыклад тысяча, то яна і раніцай, і ўвечары будзе тысячай
-калі ў цябе ў крыпце тая самая тысяча, то нават калі ўсё нармальна яна ЎЖО не будзе тысячай з-за камісій, курса і іншых страт, а калі, напрыклад, Трампу дрэнна прысняцца і ён з раніцы зробіць нейкую заяву зноў, то гэтая тысяча як у казцы можа ператварыцца ў гарбуз)))
Сёння то ці глюк спаткаў, то ці наўмыснае кідальніцтва)))
На пошту прыйшоў фрыбет у БК Зеніт 500р.
Стаўлю яго на кібэрфутбол Аргентына‑Францыя пры лікu 0:1 з каэфам нешта каля 5 на Аргенціну.
За долю секунды пакуль націскаю кнопку “зрабіць стаўку” Аргентына так бы мовіць забівае і стаўка зарахоўваецца ўжо з каэфам 2,8.
Матч сканчаецца, бачу лік 2:1, г.зн. стаўка зайшла, праз пару хвілін ухожу ў надзеі ўбачыць бабкі ўжо на балансе, а іх к**)))
Заходжу ў гісторыю і бачу лік 2:3, а 2:1 нібыта ў першым тайме, але гэта дакладна не так.
Кароче ВЕЛЬМІ падобна на наеpalава, але сэнс гэтага зразумець не магу, бо з такім каэфам стаўка ў 500р – гэта выхад менш за штук)))
што ж, ці сапраўды з‑за капеек так мутяць…
@ser7217 зайдзі ў любую іншую бк у “итоги” і знайдзі свой матч
у лайве ў любой бк знізу напісана мелкім шрыфтам – тыпа паказаны вынік не заўсёды можа быць правільным і кантора не нясе адказнасці
паглядзеў у парыку вынікі, напэўна вось гэты матч ты браў… так што ніхто нікога не падмануў)
@babay29 так гэта ж кіберспорт, ну тыпу FIFA2025 або нешта такое, ён генеруецца не глабальна
я к** ведаю, можа ў іх там сонька стаіць і яны ў дэма-режыме гэтыя матчы генеруюць)))
бы быў РЭАЛЬНЫ ФУТБОЛ, можна было б праверыць, а так канцоў не знайсці)))
@babay29 о як)
ці сапраўды гэтыя кіберматчы таксама ідуць глабальна?
Шчыра кажучы, здзіўлены…
Ну значыць быў нейкі глюк адлюстравання,магчыма пакуль старонку не абнавіў паказвала такі вынік…
Значыць дарма іх абвінавачваў)
@ser7217 у зборнай побач нік напісаны, гэта нібы як у нас тут нікі… там гуляюць сапраўдныя чувакі на соньке, лепш гэтую лухту зусім не браць – дамоўленых матчаў кажуць шмат
@ser7217 ніколі не верыў у кібэрспорт, то ёсць там падставных матчаў большая колькасць. Доказана навукоўцамі, экспертамі)) Але хоць разок на іх удалося мне падняць, відаць зоркі зышліся ў той дзень.
@sinaloa у мяне на папярэдняй працы быў тып, ён толькі ў гэтыя кіберы ставіў пастаянна, часамі пару тысячаў раскручваў да 30-50 за пару гадзін літаральна, але ў асноўным усе дэпы як у печку ўляталі) ну ён проста лудзік люты) ніколі не разумеў ставак на падобныя падзеі, пастанова ж лютая
@sinaloa ну я на фрыбеты заўсёды на такія матчы ставлю)))
па-першае хутка,па-другое часта заходзілі стаўкі адваротна,ну т.е. бачу вялікі кэф,каманда прайграе-ставлю на яе,а яны перамагаюць)))
у сапраўдным футболе такое рэдка ўбачыш,а тут часта,магчыма менавіта з-за падстаўных матчаў так і шанцавала)))
так, у прынцыпе, я не стаўшчык зусім))) чыста толькі на фрыбеты стаўкі рабіў,ну альбо якія без рызыкі
@h00ya ВООООТ))) я як той тып з тваёй працы))) толькі розніца ў тым, што на свае такія стаўкі не раблю)
@h00ya а колькі сліў, ты гэты момант удакладніў у яго?) Лудзікі не расказваюць аб сваіх паражэннях.
@ser7217 тады і не варта лезці, круціш лепш слоты і г.д.) Я не лезу ў тое, чаго не разумею. Сэнсу ў гэтым проста няма, нават не рэгіструюся ў такіх канторах.