Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно

Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў | 24 February 2017 ад | 113,254 Адказу | 596,702 Прагляду | 80 Рэакцый
Замацаваныя адказы
Важная інфармацыя па тэме
Прывітаю ўсіх удзельнікаў тэмы! Нагадваю пра правілы сайту: мат, абразы, флуд і оффтоп забаронены))) Такія паведамленні будуць выдаляцца, а пасты, што змяшчаюць мат, рэдагавацца не будуць, а адразу адпраўляцца ў кошык. Усе вызначэнні з выкарыстаннем абраз і мату, калі ласка, пераносіце ў асабістыя паведамленні. У тэмах, калі ласка, будзьце карэктныя ў выказваннях.   !!Калі вы не згодныя з якім-небудзь постам, напішыце мне ў лс або ў нашую падтрымку!!!   Дзякуй за разуменне!
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
83
Публікацыі
316
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.08.2021
ser7217, 20 December 2025
@kapam6ahttp​ магчыма, спорыць не буду але відавочна зрабіць гэта не так проста, як картай, ды і пераважная большасць людзей нават не ўяўляе, як гэта зрабіць… я адзін з іх)))

@ser7217​ у тым і справа, што трэба вучыцца карыстацца, чым раней тым лепш, за крыптай будучыня.. рана ці позна ўсё адно давядзецца асвойваць яе, гэта як карыстацца інтэрнэтам у свой час

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
3 535
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12.04.2022
@kapam6ahttp​ магчыма, спрачацца не буду, але відавочна гэта зрабіць не так проста, як картай, ды і падаўляючая большасць людзей нават не ўяўляе, як гэта зрабіць… я адзін з іх)))

@ser7217​ крипту ізі вывесці праз абменнікі на тую ж карту, Юмані або іншыя плацежкі. Звычайна ўсё адбываецца хутка, але магчымыя затрымкі да 24 гадзін(чаго ў мяне пакуль ніколі не было).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
Kapam6ahttp, 20 December 2025
@ser7217​ у тым і справа, што трэба вучыцца карыстацца, чым раней тым лепш, за крыптай будучыня.. рана ці позна ўсё роўна давядзецца асвойваць яе, гэта як карыстацца інтэрнэтам у свой час

@kapam6ahttp​ для сярэднестатыстычнага чалавека ў крыпты няма зусім ніякай будучыні)))

не для таго гнобілі карты і кашалькі, каб просты чалавек мог запроста карыстацца крыптай У ПАЎСЯДЗЁННЫМ ЖЫЦЦІ)))

рэж гаворка ішла пра тое, ЯК скарыстацца выйгранымі грашыма, а не пра тое, як пры дапамозе глыбокіх ведаў і кучы маніпуляцый набыць сапраўдную булку хлеба ў краме на крыпту)))

ну і ясень перэц, гэтым усім можна заняцца, калі ты аперуеш шасцізначнымі сумамі як мінімум, а не калі ты дэпнуў косар і вывеў дзесяць)))

ну т.е. я больш гаварыў пра прастату выкарыстання тэарэтычна выйграных грошай…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
Sinaloa, 20 December 2025
@ser7217​ крыпту ізi вывесці праз абменнікі на тую ж карту, юмані або іншыя плацёжкі. Звычайна ўсё адбываецца хутка, але магчымыя затрымкі да 24 гадзін(чагось такога ў мяне пакуль ніколі не было).

@sinaloa так, гэта ж зразумела))) і пастаянна карыстаюся гэтым)

незразумела, якім чынам можна на яе купіць буханку хлеба без хітрых маніпуляцый)))​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
83
Публікацыі
316
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.08.2021
@kapam6ahttp​ для сярэднестатыстычнага чалавека ў крыпты няма зусім ніякага будучага))) не для таго гналі карты і кашалькі каб просты чалавек мог проста карыстацца крыптай Ў БЫЦЕ))) гаворка ж ішла пра тое КАК скарыстацца выйгранымі грошамі, а не пра тое як з дапамогай глыбокіх ведаў і кучы ман [...]

@ser7217​ так на дадзены момант крыпта і ёсць самая простая і зручная ў выкарыстанні, не трэба ніякіх маніпуляцый па сутнасці, калі разабрацца ў ёй, то гэта не складаней за банкаўскае прыкладанне

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
783
Публікацыі
4 509
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
16.01.2022
у тым і справа, што трэба вучыцца карыстацца, чым раней тым лепш, за крыптай будучыня.. рана ці позна ўсё роўна давядзецца асвойваць яе, гэта як карыстацца інтэрнэтам у свой час

@kapam6ahttp​   Што вучыцца карыстацца – цалкам згаджаюся, бо гульнявым праектам гайкі закручваюць цалкам, а што да будучыні – я б папрачаўся, усе гэтыя навінкі, што не маюць матэрыяльнай падтрымкі, у выніку аказаліся б вельмі высокай пірамідай, як ужо не раз бывала ў гісторыі, так і тут, не дай бог масавыя беспарадкі ці змена рэжымаў – адразу ўсе концы сыдуць у ваду і застанецца толькі гісторыя… Хз, канешне, але я не веру, што будучыня менавіта за крыптай… Будучыня за развіццём і за новымі тэхналогіямі, якія маюць матэрыяльную каштоўнасць, прыкладна так імха!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
83
Публікацыі
316
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.08.2021
@sinaloa ну гэта-то зразумела))) і пастаянна карыстаюся гэтым) незразумела, якім чынам можна купіць на яе буханку хлеба без хітрых маніпуляцый)))​

@ser7217 у тэлеграме криптокошель криптобот называецца, крыпту кінуў на яе, і аплачваеш па QR-коду ў любым магазіне, вельмі проста, магу ў лс растлумачыць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
@ser7217​ так на дадзены момант крыпта і ёсць самая простая і зручная ў выкарыстанні, не трэба ніякіх маніпуляцый па сутнасці, калі разабрацца ў ёй, то гэта не складаней за банкаўскае прыкладанне

@kapam6ahttp​ мы троху пра рознае гаворым)))

ты гаворыш пра выкарыстанне крыпты як такой анлайн, ну т.е. казіно, абменнікі

а я гавару пра практычнае выкарыстанне…

ну т.е. усе веды, пра якія ты пішаш, у выніку прыводзяць да аднаго – вывад грошай на карту

бо законных і простых спосабаў расплаціцца крыптай, умоўна кажучы, у краме ля дому не існуе

ну т.е. на дадзены момант я не ведаю ні аднаго фізічнага або анлайн-крамы, дзе б прымаць аплату РАЎМЕНА крыптай

пра куплю наркотыкі, зброі і паслуг кілераў я не кажу)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
83
Публікацыі
316
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.08.2021
Nikolay_, 20 December 2025
@kapam6ahttp​ Што вучыцца карыстацца я цалкам згодзен, бо гульнявым гаек зацягваюць цалкам, а наконт будучыні я б паспрачаўся, усе гэтыя навінкі, што не маюць матэрыяльнай падтрымкі, па выніку аказаюцца вельмі высокай пірамідай, як гэта ўжо не раз бывало ў гісторыі, так і тут, не дай бог мас [...]

@nikolay_​ ну калі ёсць сумневы наконт бітка і г.д., то няма праблем.. можна ж проста usdt юзаць і іншыя стэйблкоіны, я пра тое, што сама тэхналогія пераводаў праз крыпту без пасрэднікаў і г.д. – за гэтым будучыня

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
298
Публікацыі
1 663
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
04.02.2018
@kapam6ahttp​ мы трохі пра рознае гаворым))) ты кажаш пра выкарыстанне крыпты як такой онлайн, ну т.е. казіно, абменнікі, а я пра практычнае выкарыстанне… ну т.е. усе веды, пра якія ты пішаш, у выніку прыводзяць да аднаго – вывад грошай на карту, бо законных і простых спосабаў расплаціцца крып [...]

@ser7217  крыпта-бот паспрабуй у ТГ . Аплата па QR-кодзе па ўсёй Расіі да 150к . Усё працуе справна.. часта ў краме ім аплачваю .  ​

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
298
Публікацыі
1 663
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
04.02.2018

Н

Апошнім часам карыстаюся ім, з картамі не замарочваюся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
966
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
13.12.2015
Saaha88, 20 December 2025
Н У апошні час ім карыстаюся, з картамі не замарочваюся.

@saaha88​ хіба не пра яго ў чаце тг форума пісалі чел абмен рабіў  кінулі мамонта ну якія боты калі ёсць біржы …

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
Saaha88, 20 December 2025
@ser7217  крыпта-бот паспрабуй у ТГ. Аплата па QR-кодзе па ўсёй Расіі да 150к. Усё працуе спраўна.. часта ў краме ім аплачваю.  ​

@saaha88 ну я глыбокіх ведаў у гэтай сферы не маю, таму дазволю сабе задаць наіўнае пытанне)))

відавочна што ні адзін тэрмінал, ні ў адным магазіне ніякім чынам не можа быць прывязаны да крыптаплацяжоў…

ну г.зн. па вызначэнні такога нават не прадугледжана

значыць каб такое было магчыма трэба:

– ці прывязаць карту да гэтага бота

– ці ён выступае ў якасці абменніка і проста аплачвае праз яго паступіўшы рахунак

г.зн. у выніку ўсё зноў зводзіцца да абмену на фіятныя валюты?

Магчыма я памыляюся​, і для каго-та ў гэтым свеце каштоўнасць мае МЕНАЎ Крыптавалюта(г.зн. лічбы ў камп’ютары згенераваныя з дапамогай відэакарт), але чамусьці я ўпэўнены што нават уладальнікі мільярдных станоў у крыптавалюце ў канчатковым рахунку перакладаюць яе ў фіят.

Бо лічбы ў камп’ютары – гэта, вядома, крута, але любы разумны чалавек разумее КАТАСТРАФІЧНУЮ ўразлівасць гэтых актываў…

Ну г.зн. пры любым форс-мажоры, калі даброты цывілізацыі нават часова становяцца недаступнымі, усё гэта багацце застаецца толькі ў думках уладальніка.

А для простага чалавека ўсё можна растлумачыць яшчэ прасцей:

-калі ў цябе на карце ці наяўна, напрыклад тысяча, то яна і раніцай, і ўвечары будзе тысячай

-калі ў цябе ў крыпце тая самая тысяча, то нават калі ўсё нармальна яна ЎЖО не будзе тысячай з-за камісій, курса і іншых страт, а калі, напрыклад, Трампу дрэнна прысняцца і ён з раніцы зробіць нейкую заяву зноў, то гэтая тысяча як у казцы можа ператварыцца ў гарбуз)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017

Сёння то ці глюк спаткаў, то ці наўмыснае кідальніцтва)))

На пошту прыйшоў фрыбет у БК Зеніт 500р.

Стаўлю яго на кібэрфутбол Аргентына‑Францыя пры лікu 0:1 з каэфам нешта каля 5 на Аргенціну.

За долю секунды пакуль націскаю кнопку “зрабіць стаўку” Аргентына так бы мовіць забівае і стаўка зарахоўваецца ўжо з каэфам 2,8.

Матч сканчаецца, бачу лік 2:1, г.зн. стаўка зайшла, праз пару хвілін ухожу ў надзеі ўбачыць бабкі ўжо на балансе, а іх к**)))

Заходжу ў гісторыю і бачу лік 2:3, а 2:1 нібыта ў першым тайме, але гэта дакладна не так.

Кароче ВЕЛЬМІ падобна на наеpalава, але сэнс гэтага зразумець не магу, бо з такім каэфам стаўка ў 500р – гэта выхад менш за штук)))

што ж, ці сапраўды з‑за капеек так мутяць…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
сапраўды так праз капейкі мутяць…

@ser7217​ зайдзі ў любую іншую бк у “итоги” і знайдзі свой матч

у лайве ў любой бк знізу напісана мелкім шрыфтам – тыпа паказаны вынік не заўсёды можа быць правільным і кантора не нясе адказнасці

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016

паглядзеў у парыку вынікі, напэўна вось гэты матч ты браў… так што ніхто нікога не падмануў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
babay29, 20 December 2025
@ser7217​ зайдзі ў любую іншую бк у «вынікі» і знойдзі свой матч у лайве ў любой бк унізе напісана малым шрыфтам – тыпу паказваны вынік не заўжды можа быць правільным і кантора не нясе адказнасці

@babay29​ так гэта ж кіберспорт, ну тыпу FIFA2025 або нешта такое, ён генеруецца не глабальна

я к** ведаю, можа ў іх там сонька стаіць і яны ў дэма-режыме гэтыя матчы генеруюць)))

бы быў РЭАЛЬНЫ ФУТБОЛ, можна было б праверыць, а так канцоў не знайсці)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
babay29, 20 December 2025
паглядзеў у парике вынікі, напэўна вось гэты матч ты браў… так што ніхто нікога не ашукаў)

@babay29​ о як)

ці сапраўды гэтыя кіберматчы таксама ідуць глабальна?

Шчыра кажучы, здзіўлены…

Ну значыць быў нейкі глюк адлюстравання,магчыма пакуль старонку не абнавіў паказвала такі вынік…

Значыць дарма іх абвінавачваў)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
я куй ведае можа ў іх там сонька стаіць і яны ў дэма-рэжыме гэтыя матчы генеруюць)))

@ser7217​ у зборнай побач нік напісаны, гэта нібы як у нас тут нікі… там гуляюць сапраўдныя чувакі на соньке, лепш гэтую лухту зусім не браць – дамоўленых матчаў кажуць шмат

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
3 535
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12.04.2022
@babay29​ ну гэта ж кібэрспорт, так бы мовіць FIFA2025 ці штосьці такое, ён генеруецца не глабальна, я, бл**ь, ведаю, можа ў іх там сонька стаіць і яны ў дэма-режыме гэтыя матчы генеруюць))) быў бы РЭАЛЬНЫ футбол можна было б праверыць, а так канцоў не знайдзіш)))

@ser7217​ ніколі не верыў у кібэрспорт, то ёсць там падставных матчаў большая колькасць. Доказана навукоўцамі, экспертамі)) Але хоць разок на іх удалося мне падняць, відаць зоркі зышліся ў той дзень.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
198
Публікацыі
1 042
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
01.12.2024
@ser7217​ ніколі не верыў у кіберспорт, гэта значыць там фіксіраваных матчаў болей. Доказана навукоўцамі экспертамі)) Але хоць разок на іх удалося мне падняць, відаць, зоркі зышліся ў той дзень.

@sinaloa​ у мяне на папярэдняй працы быў тып, ён толькі ў гэтыя кіберы ставіў пастаянна, часамі пару тысячаў раскручваў да 30-50 за пару гадзін літаральна, але ў асноўным усе дэпы як у печку ўляталі) ну ён проста лудзік люты) ніколі не разумеў ставак на падобныя падзеі, пастанова ж лютая

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
@ser7217​ ніколі не верыў у кіберспорт, гэта значыць там падстаўных матчаў больш. Доказана навуковымі экспертамі)) Але хоць разок на іх удалося падняць мне, відаць, зоркі сышліся ў той дзень.

@sinaloa​ ну я на фрыбеты заўсёды на такія матчы ставлю)))

па-першае хутка,па-другое часта заходзілі стаўкі адваротна,ну т.е. бачу вялікі кэф,каманда прайграе-ставлю на яе,а яны перамагаюць)))

у сапраўдным футболе такое рэдка ўбачыш,а тут часта,магчыма менавіта з-за падстаўных матчаў так і шанцавала)))

так, у прынцыпе, я не стаўшчык зусім))) чыста толькі на фрыбеты стаўкі рабіў,ну альбо якія без рызыкі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
194
Публікацыі
905
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.05.2017
h00ya, 20 December 2025
@sinaloa​ у мяне на мінулым месцы працы быў такі тып, ён толькі на гэтыя кіберы пастаянна ставіў, часам пару тысяч раскручваў да 30-50 за пару гадзін літаральна, але ў асноўным усе дэпы як у печку лятэлі) ну ён проста лудзік люты) ніколі не разумеў ставак на падобныя падзеі, пастанова ж лютая

@h00ya​ ВООООТ)))  я як той тып з тваёй працы)))  толькі розніца ў тым, што на свае такія стаўкі не раблю)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
3 535
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12.04.2022
h00ya, 20 December 2025
@sinaloa​ у мяне на мінулым месцы працы быў адзін тып, ён толькі ў гэтыя кіберы пастаянна стаўкі ставіў, часам пару тысяч раскручваў да 30-50 за пару гадзін літаральна, але ў асноўным усё дэпазіты як у печку ляцелі) ну ён прама лудзік люты) ніколі не разумеў ставак на падобныя падзеі, пастанов [...]

@h00ya​ а колькі сліў, ты гэты момант удакладніў у яго?) Лудзікі не расказваюць аб сваіх паражэннях.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
3 535
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12.04.2022
@sinaloa​ ну я на фрыбэты заўсёды на такія матчы стаўлю))) во-першыя хутка,во-другое часта заходзілі стаўкі ад наадварот,ну т.е. бачу вялікі каэф,каманда прайграе-стаўлю на яе,а яны перамагаюць))) у рэальным футболе такое рэдка ўбачыш,а тут часта,магчыма менавіта з-за падстаўных матчаў так і п [...]

@ser7217​ тады і не варта лезці, круціш лепш слоты і г.д.) Я не лезу ў тое, чаго не разумею. Сэнсу ў гэтым проста няма, нават не рэгіструюся ў такіх канторах.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...