Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,812 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таксама Х з конскім вейджарам налічылі 😏
@bugulma83 У мяне стандартны 40 , забыўся і крутануў па 160 , амаль палову балансу ў пустую.
@sinaloa учора тэлефанавалі тры разы я не бяру бачу што pinco пішу нібыта я вам сказаў тэлефануйце толькі па бездепам па выніку 3 менеджары змяніліся пакуль я ім казаў дзе бездеп я патрабаваў))) у выніку ўнёс усіх у чс пажадаў усёй камандзе навагодняга стабільнага паноса…
нічога не атрымаў але мне было весела)))
@fktrctq7503 у Х сто гадоў не дэпіў, можа таму такі вэйджар 😁
@dangeraut па прыгажосці зрабіў 👍 Мне там адрубілі бонусы ўжо даўно…. Нават забыў пра гэты праект 😁 Рабіць там няма чаго па-мойму…
@bugulma83 Да я таксама каля таго не дэпаліў, гадоў 100 -150.
@fktrctq7503 хз… Я пакуль не актываваў фрыспіны… Можа памылка… Пасля напішу… Магчыма таксама х40
Ігравыя, прывітанне, падкажыце бязпраблемнае замежнае казіно… Маю на ўвазе каб не парылі мазгі з депам, вывадам, вэрыфікацыяй)))) ці ўвогуле такія ёсць?))) так, па вашаму вопыту)
@bugulma83 выпала два бонуса, а ў выніку вейджар х60 жэсць… Злію хутка 🤣
@mrakobes777 добрае пытанне) Ці цяпер ёсць праекты такія?) Тым больш замежныя 🤔 Усюды і паўсюль падвох… І кожны раз, хто з РФ рызыкуе, пачынаюць мазгі зносіць пры выйгрышы… Калі ўдала бездеп адкруціў… Ды нават калі на свае гуляеш – і тое мазгі зносяць… Стараюся асабіста гуляць у старых нашых…
@mrakobes777 канешне ёсць. Там і варта катаць
@mrakobes777 bitsler – топавае крыпта-казіно, вывады пару хвілін, верыфікацыі няма. Ёсць спортбук. Дзейнічай
Moneta777
пінко за 500р Дэпа, 120фс у Дэда,
можа каму трэба
@goldking.А х і іхняя сетка выбарочна дае заўсёды бонусы.
Иммерион,снетч і юбетс 25 фры на аккаунце чакайце.
Lolly bet. Фрыбет 5 еўра ў календары і дамоўскія праекты па 5 жабрацкіх спінаў залічылі🤣
JetTon доўга выводзіць на піастрыкс? першы раз за 3 гады ў ім выйграў нешта з 4-га дэпазіту. і вэрыф там ёсць ці няма? я проста не бачыў
@shono усё , вывялі. не доўга чакаў .
Ікс казіно хто выводзіў з бездэпа нядаўна ?
Як звычайна суткі вывад на крыпту ?
@paris77777 вельмі глыбокамысныя разважанні))
вось толькі на крыпту ты груба кажучы булку хлеба не купіш,а калі ўсё ж на карту яе выводзіць то рызыкі тыя ж самыя што і на тым жа Піастрыксе,да і пры абмене як правіла страціш больш чым пры выводзе з Піастрыкса
што да пацалунку бога-а ён па нейкім графіку цалуе або пасля пэўнай колькасці дэпаў?
ну і з верыфікацыяй таксама не ўсё так проста як ты пішаш,дзе-то хвілінная справа,а дзе-то могуць усю кроў выпіць,прычым той факт што ты яе прайшоў,не гарантуе што яе не запросяць паўторна пры добрым выйгрышы,і ў гэтым выпадку хвіліннай справай гэта не будзе дакладна…
абсалютна правы , замест мяне адказаў дзякуй ))
@ser7217 памыляешся, на крыпту ўжо даўно можна купіць хлеб і не толькі, праз QR-код
@peterdmitriev1 зараз суткі ідуць,можа і раней прыйдуць.
@kapam6ahttp магчыма,спрачацца не буду
але відавочна гэта зрабіць не так проста як картай,да і пераважная большасць людзей нават не ўяўляюць як гэта зрабіць… я адзін з іх)))