Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood
і ў іх у ўмовах напісана, што Расія забароненая
@barakuda2020.Ды і на карту таксама .
І Дэп у трубу зляцеў, да 10к дабіў і ўсё пачало жрацца.
трэба 100 пойнтаў дабіць, 200 спінаў узяць паспрабаваць. Даўно нічога не браў
дапамажыце!!! пісаў Леніну, але ён не адказвае. Калі я браў 50 фрыспінаў пры дэпазіце 1000 рублёў у аўторак – ці трэба мне чакаць тыдзень і зрабіць новы дэпазіт, каб атрымаць новы пак, напрыклад 200 спінаў? жэтон казіно. Гэта значыць, на гэтым тыдні я ўжо не магу папрасіць новы пак фрыспінаў?
@sinaloa хз мне паказвае зусім іншае,забаронены -retricted
Дазволены-eligible
Паходу маньяк усім па-іншаму паказвае(
@awbred зразумеў,в мяне не паказвае.
дактуальна-не жетоне спачатку прайграў дэпазіт у бук оф санта. потым учора далі 50 фрыспінаў – выйграў з іх 10 долараў – потым пайшоў зноў у бук оф санта – пачало жрэць і я ўзяў і уебаў стаўку на спорт ПСЖ-ФЛАМЕНГО-НІЧЫЯ-КЕФ 4-ЗАШОЎ. І паставіў на вывад і вывелі за 1.5 гадзіны.
![]()
Медыя ад удзельніка@godweles888 я зусім не разумею гэтыя стаўкі. Колькі ні спрабаваў, во не маё і ўсё
@godweles888 напішы ў тэме жэтона,там дадуць адказ,там усе гульцы сядзяць,хто гуляе там.
@bigbossjony1 тады проста не стаў. Я вось што не разумею – у гэта і не стараюся лезці.
П. С. тым, хто разумее – Ньюкасл учора ўсё ж вырваў перамогу ў дадатковы час у Фулхэма. Малады хлопец забіў – яму 19 гадоў, гол яшчэ прыгожы. Выратаваў мне пресс, а то я думаў усё ўжо)
Правярайце пошту,у гэты раз аж 1000р кэшбэк) незразумела за якія заслугі
@godweles888 розніца – тыдзень часу паміж адным і тым жа бонусам, калі браў 50 фрыспінаў, то менавіта гэты тавар/бонус можаш набыць толькі праз тыдзень, іншыя віды бонусаў, пак фрыспінаў можаш набыць тыя ж 200 фрыспінаў, як ты пішаш, і іншыя, якія не набываў, але адпаведна павінны быць выкананыя ўмовы – неабходны дэпазіт. Тэма ёсць асобная абмеркаванне тавараў, бонусаў джэтон у краме, знайдзі яе – там актуальна абмяркоўваць і ёсць адказы на многія пытанні .
@fktrctq7503 Абуз лайкамі з’яўляецца парушэннем правілаў сайта і можа прывесці да пераводу профілю ў рэжым “толькі чытанне” з адключэннем астатніх функцый.
@godweles888 Не, толькі канкрэтнае значэнне фрыспінаў на тыдзень, то бок калі браў 50 фрыспінаў, цяпер можна ўзяць толькі праз 7 дзён, іншыя наміналы можаш браць.
@bigbossjony1.Якія шчодрыя сталі
Падкажыце, як паменшыць памер выявы для загрузкі, не хоча загрузіцца, піша вельмі вялікі памер(
@robingood можаш у ТГ сабе адправіць у абранае, там якраз зашакаліць якасць, і паменшыць памер
Паспрабуйце TON2048 тонплей
@h00ya зразумеў,дзякуй.
@pavel37ru не спрацаваў шкада.
@robingood там на 300р усяго было, відаць вельмі мала актывацый(
@pavel37ru зразумеў, прыняў.👍
@pavel37ru Паспеў, дзякуй. З’ела за хвіліну, без сыгровак у Зэўса.
Хто ведае, як доўга налічваюць фрыспіны на Jetton з магазіна ?!
@alex777pletnev глядзячы калі купляў,калі сёння то налічаць заўтра,калі сёння раніцай то ўвечары сёньняшняга дня калі паспеў.