Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,335 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ewgen99 мала дэпазітаў і шмат бонусаў – гэта ўжо абуз па іх логіцы?? пры тым што самі ж выдаюць…
@olegpetkin спіны ў краме можаш паглядзець умовы,за кожны дэп свае фры спіны,правайдэр Pragmatic.
Флагман 1500р залічыў бездэп
RoySpins .com бездэп у адвэнт-каляндары, не ведаю, для ўсіх ці толькі для тых, у каго былі дэпазіты.
olegpetkin ты што сабе твінка пракачваеш?
@nikolay_ не, што за твінка?
@hatersdaddy1 тым, у каго быў дэп, зарэгістраваўся толькі што ў адвэнт-каляндары – толькі 50 спінаў за дэп 1к. На 17-га снежня.
@olegpetkin прагмат, стаўка 0.2 звычайна, пад вывад х1 трэба адыграць з іх дзе заўгодна
Заказваў упершыню ўчора ў краме 25 фс у jetton сёння адмовілі са фармулёўкай нібыта няма падыходнага дэпазіту, хоць і дэп і вывады былі. У картцы пішуць такое – Патрабуецца мець адзін любы дэпазіт да першага атрымання і на працягу 7 дзён перад атрыманням. Як зразумець да першага атрымання? Чаго? Гэтай бонуснай выплаты? Дэп быў. …і на працягу 7 дзён перад атрыманнем – таксама не зразумела. Хто сутыкаўся?
@optimist23 то бок на працягу тыдня, перад купляй бонуса, павінен быць адпаведны дэпазіт, які пазначаны ў апісанні
@h00ya я зразумеў. я проста звычайна купляю спіны без вагера там у казіках тыпа 888, jvspin і г.д. там таксама прагмат, часам па 20-15 рублёў спіны і зусім без вагера. найбольш далі з іх прыблізна 8-10 тысяч
@olegpetkin ну тут тое ж самае, фікс стаўка нібыта 0.2. ну цяпер праўда зрабілі вагер х1 на вывад. а так грошы адразу на рэал падаюць. за деп 15к можна забраць 850 спінаў, што даволі не дрэнна
@h00ya
@optimist23 ёсць жа тэма абмеркавання тавараў гэтага джеттона, навошта вы гэта сюды пішаце?
@ewgen99 не бачу праблемы пісаць пра гэта тут) калі заглянуць у назву тэмы, то першае слова ў ёй павінна пра нешта казаць
@h00ya не пішы сюды, бачыш, яму не падабаецца.
@olegpetkin ну так і спінаў па сутнасці амаль на 200$ выходзіць, так што можна і накапіць патроху балаў)
@belbetwinet прабачце мяне( @ewgen99 пж не ўключай Віталіка(
@olegpetkin у суме трэба 1600 балаў, 700+400+300+200. гэта калі на 850 спінаў браць
і якую суму ў цэлым трэба дэпнуць, каб мець магчымасць гэты пак на 850 спінаў з магазу забраць?
@nikolay_ 1 дэп – 15к
@olegpetkin Зусім не абавязкова, дастаткова ставіць рэакцыі на кожнае паведамленне ад самага пачатку форума, я яксьці вырашыў паглядзець, за што паставілі лайк, і аказалася, што на пост двух- ці трохгадовай даўніны
@fktrctq7503 ну тут гэта нармальна) усяго некалькі тэм актыўна жывуць) астатнія, на жаль, не самыя жывыя і актыўныя) вось так і атрымліваецца, хто-то па форуме проста гуляе, заходзіць у старажытныя топікі, ставіць рэакцыі, адказвае на паведамленні праз гады)
Ну калі ўлічваць той факт, што на деп няма ніякіх дадатковых умоў, то гэта ў прынцыпе прывабна, у тэорыі можна па 5к зрабіць тры стаўкі на спорт, а 850 фрых – гэта як страхоўка, ну або бонус да выйгрышу, калі няма ніякіх абмежаванняў і дадатковых умоваў на дэпазіт, гэта проста нармальна як па мне, будзе магчымасць я паспрабую, бо гэта проста тоўста-толста, усюды трэба нешта адыгрываць, кудысьці нешта круціць, а тут поўная свабода выбару, канешне слоты ў мяне там не іграюць, але і деп праебваць я так бы і не планаваў, так то… а фрыхі ды яшчэ і 850 проста замануха…
@nikolay_ згодзен, зараз адно з самых жырных прапаноў. деп таксама трэба, здаецца, 1х адыграць, ну гэта ў прынцыпе паўсюль так, а ў астатнім ніякіх абмежаванняў няма, ні па макс. выйгрышу, ні па месцы адыгрышу (слоты, спорт, лайв) пасля ўсіх катоўскіх і пошэўскіх бонусаў гэта проста казка
@dangeraut у мяне аккаунт у Пінапе з 19 года, як толькі яны ў Пінко ператварыліся я зрабіў 1 дэпазіт 20к руб пад фрыбет 10к, выйграў фрыбет – імгненна ўсе бонусы заблакавалі, выводзілі 3 дні, гэта смецце канкрэтнае
і прычым усе бонусы выключылі праз хвіліну 10 пасля таго як заявка на вывад была пакінута, г.зн. яны яе ўбачылі – бонусы заблакавалі, але вывялі толькі праз 3 дні