Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
600,082 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@van так, працаваў, калі я актываваў
@maksimqqq12ужо ўсё(
@oktan са скачкі, з мабільнага прыкладання нармальна загружаюцца, а вось многія іншыя правайдэры без вінні ніяк, у мяне толькі эндорфіна і прагмат нармальна загружаюцца, астатняе толькі з падключаным вінні плейнгой і г.д ..
прычом фішка што ў прыкладанні напрыклад з Германіі не дае магчымасць залогініцца бо краіна пад забаронай, даводзіцца “бегаць” пры логіне без вінні, а пры непасрэднай загрузцы гульні, слота падключаць яго і нармальна загружаюцца, гуляе, толькі гэта часам усё заёбывае, ужо нармальна і не пагуляць..
@crecer паспрабуй у наступны раз тых жа “сабак” мегавейс за столькі спінаў можа і без бонускі бигвин паставіць хоць сам ведаеш калі як любы слот і можа выдаць і наадварот, напрыклад учора атрымаў 375 фрыспінаў на 75$ граў, круціў усё ў іх дзве бонускі адна пустая на 3$ другая болей-менш х100+ і так падкідвала у выніку на 55$ накруцілі “сабакі” мегавейс, бывае ды не апраўдваюць выхлап цану, але тут імхо сапраўды занадта за 500 спінаў 10$ , мяняй слоты часцей.
@godweles888.Яшчэ ў панядзелак прыйшоў .
@van.Гэта альбо сёння будзе альбо заўтра
@pokerface Яшчэ праза надта, калі вейджар x1, адмываецца на x1,3. Я гэта да таго пісаў, што чалавек казаў па любому дасць. У азартных гульнях не бывае такога слова па любому, верняк ці якія-небудзь іншыя гарантавані выйграшы, а калі і бывае, то тая тэма існуе надзвычай нядоўга.
jetton так і нічога не прыйшлі фрыспіны. напішыце хто-небудзь калі прыйдуць у тэме
@godweles888 ну нічога страшнага, пачакаеш. звычайна каля 18-00 прысылаюць
@godweles888 у мяне было, што я заказаў. а апавяшчэння не было нідзе.. і я прафукаў момант (12 гадзін), кароч правярай кожныя тры гадзіны.. а то як яны там мне налічаць. а яны потым праз 12 г знікнуць… альбо ўжо ўсё прапала. у начальства мясцовага пытайся
PI6DbMQ – вось буй можа камусьці трэба
я ў ахуе з пинко ў дзікім мінусе раздаюць па 16к випам, чым я і з’яўляюся, мяне зноў барода!!! жэсць ска…
@dangeraut плюсовым можа і не даюць. я таксама бачыў, што людзі скардзіліся, што камусьці таксама не далі, а некаторым заблакавалі акаўнты з гэтых бонусаў
@olegpetkin дак я ў мінусе жоска там у тым-то і справа…
у агульным па сітуацыі наконт гэтага падарунка для віпаў, той што 16к – я віп-гулец, бачу другі раз падобны пост пра нарахаванне дадзенага бонуса, пішаць у саппорт толькі што…
праяўляю прэтэнзію, указваю што я мінусавы гулец, што я віп і што я ніякай лаяльнасці не атрымліваю!!!
мяне перакідваюць па аператарах, бо адказаць няма што далей…
мне пішуць: ты не віп-гулец і табе падарунак не належыць, хаця я толькі што заходзіў на рахунак – вісела плашка віп…
у выніку, калі я прыціснуў іх пытаннямі, яны проста ў момант знялі віп-статус, спаслаўшыся на нізкую гульнявую актыўнасць, хаця я дэпанаў суткі назад 20к…
адсюль вынікае: бонус мне не належыць!!!
камрады, ні нагой ні ў пінко ні ў пин ап – гэта ёбан..ы беспредел!!!
@dangeraut добра, што ў мяне там даўно бонусы заблакавалі. і няма ніякага геморою.
@olegpetkin Дзякуй! Спрацаваў.
@dangerautа дзе пра гэта напісана? Тое ж віп, але не звяртаўся па гэтым пытанні да іх
@mrakobes777 ў раздзеле бездепы паглядзі пост, там ёсць пра падарунак, пра які я згадаў…
@dangerautтак, пагутарыў з аператарам, таксама для мяне няма прапаноў…
@dangeraut.Яны ўжо год, нават два, як сталі скамам асабіста для мяне
Хто замаўляў спіны ў жэтон, чакайце, прыйшлі спіны.
@dangeraut гэтыя клоуны мне пару дзён назад гэты бонус далі, хоць я не віп-гулец і дэпазітаў у мяне там увогуле не было. Я іх прайграў – на наступны дзень блок акаунта за аб’юз
50 фс налічылі ў Jeton, 100 пакуль не прыйшлі
@h00ya што там за спіны, ніколі не браў у джеттон, які правайдэр і стаўка?