Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut Выпадкова, напэўна, накідваюць 🤔 Увогуле без уяўлення 🤷
Навошта лупіцца ў падтрымку і даведацца, чаму налічылі бонус😁 Тым больш ужо напісаў, што проста так зайшоў у рахунак і віселі фрыспіны 😂 Якія ўмовы? 😁
@bugulma83 самі сябе падстаўляюць 😁 а потым яшчэ і ад бонусаў увогуле адрубяць 😁
Фаирспин зноў расшчадрыўся, чакайце аккі
@h00ya Усе магчыма 🤷 Пасля гэтых накідаў магчыма адрубяць бонусы пасля вываду 😏 Можа да гэтага ўсё і вядзе 🤷 Але блін паспяхова зліта😂Абламаліся😂
@bugulma83 практыка такая ўжо ёсць, здаецца з Леонам, або хто-то таксама адрубляў нядаўна масава ад акцый
@h00ya Такія бонусы даюць, напэўна, тым, хто старанна гуляе і депае😂
@h00ya ў кожнага праекта свае правілы… Калі рэгулярна гуляеш і не парушаеш, тады праблем не будзе 😉 А тут цікаваяк-то стала) Сапраўды мяне хацелі выкінуць пасля вываду) Тут толькі адны здагадкі 😅
@bugulma83 сутнасць у тым, што раніцай пісалі, што ўсё ў парадку – я ж паставіў пост, што ўдзельнік акцыі. Я проста ўдакладняў час налічэння і ў выніку аказалася, што што хочуць, тое і творяць, але буду шчыры – я там у +
@bugulma83 0 депаў за апошнія 3 гады, 1 за ўвесь час 😁 яны таксама не так даўно многім давалі па 250 долараў і 50фс
@dangeraut Сам на свой пытанне адказаў) Калі ў плюсе, значыць няма плюшак) У мяне мінусавы рахунак, можа таму падкінулі) Без уяўлення) Звычайна пішу ў падтрымку, калі хачу даведацца, ці няма парушэнняў у бонусах і ці можна вывесці) А так з пытаннямі, чаму залічылі, ніколі)
@h00ya калі даюць трэба карыстацца)
Slotneo 20 фрыспінаў
SILENTLIGHTS20
@robingood дружа, калі дэпазітаў не было, тады лесам) Ладна, калі людзі залівалі, тады пракатіць)
@bugulma83 я не дэпіў ніколі, спрацавала так што не ад дэпазіту залежыць, сябра.
@robingood хз… Мультаў мабыць не было, а сам бонус не актывуецца 🤷 Шляпа кентавра якаясьці 🤣
@bugulma83 валюта якая ў цябе,калі руб не актывуецца,альбо еўра альбо usdt трэба.
@robingood таксама спрацавала без дэпа
@robingood я хз… Усё перабраў, USDT і USD нічога не дапамагае 😏 Можа ад VPN залежыць, з якой краіны улазіць 🤔
@robingood е@атня на еўра перайшоў, а толку няма… Круціць, верціць, а толку няма…
@bugulma83 сэнс калі нічога не актывуецца там сядзець хз…
можа хопіць на слотнео выкладаць коды? вам нічога не выплацяць, пад забаронай усе краіны СНД, ужо не раз пісалі
@cloudarchi1 накінуць вялікай кучай на гэту парашу….
@cloudarchi1
Але ёсць гульцы з краін СНД, я мяркую. І ім магчыма спатрэбіцца
@cloudarchi1 хто сказаў, упэўнены, што ўсе краіны СНД?