Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,519 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@marusik94 у сафона проста рэфка, ды якая рэфка – ён увесь шлак піарыць, увогуле забі, гэта шлак
@dangeraut вось мне і цікава было🙈ці ёсць сэнс рэгацца ў ім🙈
@zelemxan
у мяне не гуляе.,усе тры ў нуль
@dangeraut па-першае я не прапаную рэгістрацыю!!! Па-другое Я даў тлумачэнні чаму не актывуюцца бездэпы . Па-трэцяе цябе як заўжды жаба давіць)
Ааа🙈это вы пра сваё 🙈проста не зразумела👀
@safon3 па-першае ты параіў па-другое ты параіў не без карысці і па-трэцяе ты ж ведаеш хто ты і я ведаю хто ты.
і ўсе твае прапановы аналагічныя табе.без негатыву…
@dangeraut парада ці тлумачэнні?? у чым карысць???? я прапанаваў спасылку??? і так я ведаю хто ты))) без негатыву
@marusik94 зарэгаваўся але не гуляў,прасяць дэп пры актывацыі бяздепаў)але не дэпіў туды,так што не магу сказаць.
Хто моцны ў рэбусах? 😁. Разгадаўшы рэбус гэта промо ў гф , на фрыспіны
ПАДАРУНОК спрацаваў у ГФ
@roman44 PODAROK спрацаваў у ГФ
@robingood ясненька, ну добра тады, а то думала😁 цяпер не хачу🙈
Суке чакаў промо,звычайна пасля 19 00 кідвалі,а сёння ў 18 40 вырашылі запусціць промік,уроды ужо 3 тыдні як так прае..ваю(
@robingood
Ужо другую тыдзень за дэпазіт там
Бонус нікому налічылі? Пакуль па нулях, хаця абяцалі кожны дзень да 21 снежня
@md1nosaur мне вось што адказалі
Учора спіны налічылі па памылцы, умовы акцыі для Вас не дзейнічаюць і сама акцыя неактуальная для Вашага акаўнта.
@dangeraut хм, цікавыя хлопцы
@dangeraut вось гэта яны ліхо прыдумалі, маладцы)
@dangeraut з 25 спінаў дало 4600 вейджер х20, 92 к адкруціў, было 4600 на балансе, пасля ў выніку зліў😁
@bugulma83 у цябе ёсць умовы па гэтай акцыі?? апублікуй у адказ калі ёсць, дзякуй…
@dangeraut у падтрымку пісаў…. сказалі пасля паспяховага адкручвання вейджера ўсё, што на балансе можна вывесці… Так выходзіць, што без абмежаванняў 😏
@bugulma83 так атрымалася, што пасля адкруткі на балансе была такая ж сума, як і сам бонус 😂 Пасля можна працягваць гуляць або вывесці… Абмежаванняў няма..
@bugulma83 Я думаю, чалавек меў на ўвазе ўмовы для атрымання гэтага бонуса, бо сёння яму адмовілі ў гэтым бонусе.
@fktrctq7503 да хз… Проста заглянyў у акаўнт, віселі фрыхі.. Дэпазітаў даўно не было…
@fktrctq7503 САВЕРШЭННА ПРАВІЛЬНА ЎМОВЫ ЎДЗЕЛУ Ў АКЦЫІ