Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,702 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa не заходзіць. Паспрабаваў праз 6 краін
@sinaloa заходзіць без якіх-небудзь краін, толькі што праверыў з ПК. 1429 люстэрка.
@lcbunlucky
і ў сам спорт спрабаваў?
@sinaloa
вось калі што бясплатны, там Швэцыю юзай, яшчэ там праз Японію працуе, але зараз яе пакуль няма
@olvlav так, заходзіцца
@md1nosaur працуе з усіх зараз))
1426 усяго нарм
@md1nosaur даа, усё запрацавала!! Нарэшце-то.
@sinaloa у дадатку таксама не працавала? У мяне, здаецца, увесь час нават без вінні пускаў у спорт па ўсёй іх сетцы
@h00ya не спампавана яно ў мяне, і так іх ужо багата проста) у пошы толькі заходжу праз браўзэр, як і праз большасць праектаў казіно. Відаць, сапраўды была ў іх праблема.
Rasreckoning-ramen рамэн бэт
жырок ад ПФ пад’ехаў
У пінко 75 спінаў, прышлі праз паведамленне. Атыгрыш з бонусных. Х10 максімалка. Вагер х50
DIAMA1 ТВІН
@arthur89 За 9 тонов далі 1 $ на бонусны баланс
Лутбокс у катах ляжаў,упала 350р,правярайце ў сябе
@md1nosaurмда ўж, джэтон радуе
Там у катах зусім бяда. Раздаюць лутбоксы. Фрыспіны за свае + адыгрыш 30х і максімальны выйгрыш 500р, смешна
@olvlav я ўчора рабіў у жетон, зусім нічога не далі
@max1806 чытай апісанне, за рэальны рахунак – адыгрыш
@max1806 гэты чацвер за свае) у наступны за бонусныя будзе
Ауф далі касар, адыгрыш з рэала 3х, можа каму трэба – правярайце акаўнты.
@robingood
і ўсюды адыгрыш пачынаецца са сваіх сродкаў, увесь сэнс губляецца.
@kalendula так, поўная дурня, самі сабе праблемы ствараюць 🤦 Хіба гульцы будуць затрымлівацца ў такіх установах, дзе ўсе святочныя падгоны толькі з рэальнага балансу 😏 Можна і з рэальнага балансу, але з вэйджарам хаця б максімум х10, а лепш х 5👌
@robingood мне на Хани мани далі 5к, умовы тыя ж… Шшшшляпа канешне, што за Реал, андоны((
@bugulma83 ну, дык у сетцы криптобосса кэш-бонус за рэальныя сродкі з вейджарам х3)