Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 паспрабуй рэжым інкогніта, або Фінляндыю.
а не, сорян, толькі што залічылі, на ручніку паходу…
@bugulma83 калі казіно не прапускае, скачаеш квн і краіна Польшча – менавіта квн у Польшчы добра паказвае ( адмін не бань )
@oktan галоўнае падстрахавацца, каб адмін не забаніў😁Дзякуй за падказку)))
Luckyhunter казіно спрацаваў промакод ND70 , паспрабуйце – быў зарэганы даўно, дэпазітаў там не было
@ewgen99 не быў зарэганы раней, зарэгістраваўся – не далі, у чаце кажуць скончыўся тэрмін актывацый, быў да 9 снежня, за пацверджанне пошты таксама даюць 20 фрых, але трэба 1 дэп)
@robingood хто ўчора актываваў гэтае прома,калі ў вас сыграла,то макс вываду няма з гэтага бонуса,даведаўся ў чаце.Так што ўдачы калі паднялі.
Canada777
vip556
37 спінаў
Вагер х35
Напісана, што дзейнічае толькі 5 гадзін, а яны, быццам, прайшлі, таму паспрабуйце, можа ўсё яшчэ працуе
@bugulma83 пасля таго як VPN уключыш, у радку адраса выдалі 403, а то так і будзе вечна круціць
@Loveohlove дзякуй, актываваў👍
Lolly Bet Advent Calendar. 5 еўра сёння
@safon3
якое прома?
@robingood тое, што ў чаце кажуць – гэта пыл у вочы, у мяне 2 фрыбэты сыгралі, пару баксаў падняў, яшчэ і на тэст паставіў на вывад, яны спісалі баланс да сумы выйгрышу з фрыбета (аднага) хаця іх зайшло 2, цікавыя хлопцы кароче))
@artem2801 што за ахінею ты пастаянна пішаш? не спрабаваў спачатку падумаць ,а потым сюды пісаць? Адвэнт-каляндар – гэта значыць трэба зайсці ў яго і адкрыць самому
@cloudarchi1 ты калі пра фрыбет FP10 то там хз, але гэты прома з адвэнт-каляндара быў учора, там не было максімальнага выводу, але сам зліў.
Ці ты і гэты прома актываваў?
у джеттоне навагодні каляндар пад дэпы, вагер хз, прызы, як я зразумеў, рандом
RASRECKOINING-56RC3HZTWPNAI Джой
@robingood ну я абодва актываваў, паставіў на адну падзею, потым для тэсту падняў яшчэ 2 баксы і паставіў на вывад, у выніку спісалі ўсю суму і пакінулі выйгрыш з аднаго фрыбэта, нават разбірацца не стаў проста зачыніў сайт і ўсё
@cloudarchi1 паняў,значыць іхнія фрыбеты туфта.
прывітанне камрады хто актываваў на джеттоне календарык на сёння што там цікава жах)))
у голдфішке грае хто ? як там увогуле з вывадамі ды і ўвогуле як там ? я вось толькі ўчора рахунок аднавіў пошта была ўзламана даўно , трэба праходзіць верыфікацыю вось загадзя цікавіся ці ёсць сэнс ці не . Усім дабра – усім заносаў
@dangeraut
Дык там ад дэпазіту ж залежыць, што там будзе
@arthur89 ну гэта зразумела што менавіта будзе вось у чым пытанне….
Lollybet Хмас каляндар 5€ для тых, у каго быў хоць 1 дэп за ўвесь час.
Рэбзя, падкажыце промо на Tonplay бездэпныя