Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,096 Адказаў
|
586,028 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@master1984 да, чакай) табе ў лс напішуць , віншую
@master1984 ты павінен сам у розыгрышы забраць прыз, унесці пры націску забраць прыз дадзеныя акаўнта казіно.
@master1984 /forums/topic/36911-fludilka/page/41/#post-986752
@master1984
зайдзі ў мой профіль – розыгрышы – і там купон актывуй
Упершыню штосьці дала ў гэтым клубку, думаў пакруціць хоць, 400р пакінулі, ёбаныя клоўны, напішыце хоць хто-небудзь агляд пра гэтых крысаў, трэба стварыць тэму, самыя крысіныя казіно, у якія не варта гуляць, і па фактах… Нарм будзе рэпа, яшчэ туды нагнаць онлайн для галасавання… Няхай іх там ізжога уепець…
@nikolay_
Дык з самага запуску 10 спінаў у гэтай шаразе спісваюць да 400р. Гэта тыпу макс він з гэтых спінаў. Я як-то 15т у рыбах вынес за 10 гэтых спінаў. Але атрымаў 400р.
Увогуле пафіг. Там нічога не гуляе.
Іншае пытанне, што табе пашанцавала з 10 спінаў у гэтым слоце занесці 2к+. Шкада.
Lollybet у каго быў хоць 1 дэп за ўвесь час у календары 25 фс вагер х15
@xvg11 я нешта прапусціў гэты факт, ці то каз не зразумеў які, а гэта першы раз дало з гэтых 10 спінаў хоць пагуляць думаў, а там адразу 400р – трымайце, не абляпайцеся, на самой справе гэта выглядае як прыніжэнне і высмейванне любога гульца, якому пашанцуе, нават Вулканы і тыя выводзяць з бездэпаў, а ў Клубніцы з кола 3к максвін і даюць норм 70 фрых па 9р. а ў гэтых шарагах якое бы ні было з ліцэнзіяй, адна куета па факту толькі скамяць гульцоў…
па віне казіно 30 дзён аўтарызацыі даюць 30 спінаў у Pragmatic стаўка 80р сёння атрымаў у выніку 5к бонуса х5 на яго макс кэшаут ні адзінага бонуса, ні аднаго, толькі пару зумаў па стаўцы 80р я не ўбачыў, зліў))) не варта гэтая шчодрасць ні чаканняў, ні надзей. А, ды – калі дзень аўтарызацыі прапушчаны, таймер пачынаецца з пачатку))
проста інфа….
@dangeraut пры ўваходзе ў казіно выскоквае нейкае паведамленне? калі ў мяне трыццаты дзень аўтарызацыі
ці кожны раз трэба самому правяраць у профілі?
На джэтон хто памятае старыя коды?Калі ёсць, кіньце пліз.
@vitaldeluxe ну так плашка фры-спінаў
Slotneo прыслаў на пошту
Прамакод XMASNEO20
А як туды трапіць у гэты слотнео ўжо 2 разы прыходзілі
@ewgen99 промік актываваўся, спіны не дае актываваць, сап кажа што трэба зрабіць дэп каб юзнуць іх, можа толькі ў мяне так
@h00ya тое ж самае
@mrakobes777Не ведаю, у мяне актываваўся. Дэпазітаў не было.
@robingood бро правер фрыспіны выдалі на casin0x
@hatersdaddy1 там дзе глядзець?Калі ў rewards то там пусто.
@safon3 бро падкажы, калі ласка, што за розыгрыш?
праверце сетку скотаў, у мяне ў кента валяліся 120 і 150 фрыспінаў, вагер за бонусныя…
@ewgen99 адыграў тыдзень таму ў іх бонус, яны верыф і деп запыталі. Докі закідаў, зусім не верыфікавалі, а потым ак заблакавалі.
а мяне ўвогуле в ждёт казіно ўзламалі і забанілі там за што-то я хз… Цяпер у палове казіно пішуць парушэнне правіл якойсьці партнёрскай сеткі… 5 гадоў граў у іх….
@pamujiek я не ведаю што яны з ім дрочаць, там забаронены краіны СНД, нічога не вывядуць
XMAS20 таксама каму трэба слот нео , 20 фрых