Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,096 Адказаў
|
586,028 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
aslanbekoроўнаAslanbeko роўна так жа, дасць актываваць толькі пасля дэпазіту(
Topslotpragmatic
Сука
@aslanbeko чалавек жа вышэй напісаў, што нашы краіны ў забароне, чытаць не ўмееш?
S3P3WEC
Джой пасля деп
па пытанні slotpal, калі адыграеце бонус можна схаваць баланс у бонусе перад канцом адмывання, не паляць, вывелі ўсё
Royalstars com
Увесці промакод (не пры рэгі): 1000
Усяго 100 актывацый
25 фс па 10 цэнтаў…
@cloudarchi1 які код пры рэгістрацыі? Паспрабую яшчэ раз….
@cloudarchi1 без верыфікацыі выводзіў?
Зарэгістраваўся на slotpal…
Які там промакод?
@sany45 відаць, цяжка адказаць ці няма жадання 🤔
@hatersdaddy1
у мяне пусто (заліў учора ўдень)
@robingood у слоце Хмас Бонанза
@cloudarchi1 гэта значыць, ты адмыў потым схаваў да падачы заяўкі на вывад?) Мне гэта цікава было, можна і пагуляць у такім выпадку і хаваць пасля адмывання)
@zerodotgreen напішы менеджару я каму кідаў ім усім адправілі фрыспіны. Пошту пакідаў менеджару?
@bugulma83
Праз пошук па форуме і сам мог бы знайсці, усё ж проста. SP50C код. Рэга праз nonstopbonus.
@cloudarchi1 дзе ты раней быў, калі я 20 выводзіў, а 80 спісалі…
@hatersdaddy1
так, учора ўсё скінуў яму
@mra4ko ЯНО ў кім убачыў ушлепан? Хамло ў дадзеным выпадку гэта твай рот😏
@hatersdaddy1 ага падказаў менеджар,дало 9 еўра ,не змог падняцца зліта(
@bugulma83
было атрымана з бонус-спінаў 3 рублі, напэўна самая «ўдалая» бонуска з усіх))
@bugulma83 так, я перш чым сюды напісаць звярнуўся да іх – цішыня, дагэтуль не адказалі: 😥 У цяперашні момант усе аператары заняты. Калі ласка, задайце Вашае пытанне і мы абавязкова на яго адкажам.
З PokerDom у мяне нейкая шляпа. Не магу знайсці люстэрка
І з КВН спрабаваў. Містыка. Усё час адразу люстэркі знаходзіў, а цяпер хрэна лысога
@bugulma83 Пяць-к табе хопіць на 200 спінаў! Прачыніся. Месца для манеўру ў цябе не будзе, каб павысіць стаўку і вярнуць хаця б сваё. Але ім гэта і трэба. Мінімалка ў слоце – і 25р ёсць. Я ад гэтага адштурхоўваюся
@nikolay_ 97 баксаў з халявы – гэта имба
8bet кропка io слот сёння нармальна ў вас з календара загружаецца? 97% і ўсё далей буксуе.. кукі, памяць тэлефона, гісторыю ўсё ачысціў з Вiннi Германія ні ў якую не загружаецца..