Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,842 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@glassman гэты пінко ўвесь час глючыць, колькі яго ведаю
@cloudarchi1 betmode .io паглядзі гэты Хмас каляндар ёсць, бонусы без вейджара, фрыспіны 2 разы выпалі (не было дэпаў увогуле, учора дэпнуў) слоты розныя, хоць колькі паднімай – будуць выводзіць тыпа да 10к $ ) Верыфы няма, але могуць запытаць. Дадзеныя неабавязкова адразу запаўняць. Выводы амаль імгненныя, ёсць яшчэ некалькі казікаў ад гэтай сеткі, але ў іншых няма каляндараў і нармальных бонусаў. Паглядзі між іншым па дызайне які казік нагадвае?) Могу дадаць цябе ў сябры, тг свой даш?
8F850PE-Play Fortuna х5 за свае ….
@hatersdaddy1 а 14.00UTC адкрыццё бонусаў. Па МСК атрымліваецца ў 17.00🤔
@hatersdaddy1
на betvidi x20 вагер па гэтым кодзе
@marusik94 у мяне норм адкрыўся, без праблем
У мяне ў rooster bet зноў вісіць 5 спінаў.
Хз, за што даюць, але ооочень часта яны там бываюць.
Дэпазітаў ооочень даўно там не было
У пинко слот адчынілася 40 кручэнняў і не адной сыгроўкі 😏 Кусок @оўна а не праект😏
@jimyk55 ну, на жаль, я не падтрымка леона( а так лепш у іх у чаце спытай, можа што падкажуць
@yaroslove
прайшла тыдзень пакінуў у жэтоне 1000$ нічога не грае.
@Loveohlove так памянялі, відаць, і на Беттиндере таксама максу памянялі, абнішалі, відаць, з-за Арчы 🙂
@kalendula казалі ж, што вырашаць пытанне.
Мне сёння на Хані прыйшлі спіны, якія я купляла на пачатку тыдня. Так што чакайце на жетон, можа таксама налічаць
промакод 1 xSLOTS — DEC1BX7Q9 — на 100 FS з вэйджэрам x30 ЗА РЭАЛ
@bugulma83 так, таксама на апошнім спіне толькі выдало супадзенне.
Вядома, не адыграла
@bugulma83 650р дало, зліта за хвіліну
У Эверуме 10 спінаў, у каго былі дэпазіты за апошнія тры месяцы
@hgsdtv у цябе адыгрыш за бонусныя? У мяне деп 2к просяць для актывацыі
@glassman пинко толькі заманвае для дэпазіту. Але я зарэклася туды трымаць, бо перастала там гуляць, ад слова зусім
@h00ya за бонус мыла, калі пра пінко
@bugulma83 Адкрыла😌 ключыком😁 за 39 спінаў нуль🙈 і адным спінам на 800р🤣
Ўдала зліта🙃😇
Хто ведае, чаму ў Леоне ў слоце няма фрыспінаў? У асабістым кабінеце яны віснуць 0 з 25, у слот заходжу – няма нічога
@hgsdtv я без негатыва, ты адказваеш так, нібы я іх тут патрабую)))
@yaroslove я таксама без негатыву. Напісала, што крама запрацавала, і залічылі пакупку
@jimyk55 у мяне было такое калісьці. Я тады проста забіла на гэтыя фрыспіны.
Хаця можна паспрабаваць зайсці з Винни. Ці кэшы пачысціць, ці браўзер
@jimyk55 дзіўна 🤔я іх ужо адкруціла і адмыла (слот там непоганы, на момант адмывання дванаццаць на балансе было, спісалі да тысячы🙈) толькі вось з тысячы не змагла падняцца(макс пасля адкруткі) і ўсё там пакінула😁