Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у Вінлайн зайшоў у дадатак, а там фрыбет 500 рублёў
@olegpetkin
50SWT не актывуецца.
Актываўся SWT50 з мін дэпазітам 1800
@olegpetkin нічога няма
Хто выводзіў з гэтай канторы? яны выводзяць? нейкая валюта трапілася хз. у календары адыграў гэтыя 10 спінаў, але гляджу зараз зрэжуць да капеек і ўвесь фэст…
ЗЫ. карацей шляпа гэта, а не казік, увесь баланс спісалі пакінулі 38.5 польскіх фунтаў стэрлінгаў, а выводы ад 40, проста ўбіў у гугл гэта прыкладна 800р забіў х.й на гэтую шарагу і зліў, так там яшчэ пасля адыгрышу нават у асноўныя слоты не пускае, піша толькі пасля першага дэпа… клоўнаў шарага…![]()
@ident.Мабыць індывідуальна не ўсім бонус налічваюць.
@romanakimov
Дабіўся, вярнулі 1080 кэшбэка, хоць дэпазітаў за тыдзень усяго 5к, напэўна за папярэднія дэпазіты падкінулі. Вагер x15 і што дзіўна без абмежавання па максвіну.
@romanakimov шчодрыя кэшбэкі. Ўдалага адмывання
@romanakimov пафартвала! я проста ў гэта ўстанову больш дэпіць іпаў, маса іншых, гэта проста так панастальгаваў…
Падкажыце, калі ласка, хто карыстаўся крыптаю TRX (Tron) якая там камісія за пераводы?
@fortovui Можа быць і 0, і 1,5 trx… у залежнасці адкуль і куды… таксама часта ёсць мін. сума вываду… адпраўкі… ад 30trx
@fortovui капейкі, калі першы пераклад увогуле без камісіі, а так 1-2 TRX
@fortovui усё залежыць ад кашалька. Мінімумы ў усіх розныя, максімум я бачыў 5.5 баксаў – у TRX лянота зараз глядзець, але май гэта на ўвазе
падкажыце можа хто ў курсе як HighStakes з вывадам?
@vitaldeluxe віншую, стаўка ўвайшла.
@nikolay_ яны выводзяць, дарма ты зліў)
@robingood працяг будзе…)
@vitaldeluxe у мяне Ліверпуль і Наполі падвялі(ўдачы.
@robingood у мяне ў экспрэсе перамога Ліверпуля толькі заставалася і я забраў грошы 1500 па чуйцы і гол забіў Сандэрленд і ў выніку нічая)
BONUS250 TonPlay 250 рублёў
@vitaldeluxe чырвоныя д’яблы падводзяць другі раз,больш на іх ставіць не буду(па чайцы забраў добра!
Ці можна хутчэй за ўсё дадаць/купіць бонус у краме? Канешне, калі што няправільна – табе хутка вернуць манеты, а калі ўсё добра – трэба чакаць xx гадзін …
@priestoso Бонусы з крамы звычайна прыходзяць на наступны дзень увечары
Дзякуй ээ добры дзень 🙂
BURJ1 Leon
Толькі што актываваў, 25фс па 20р
@h00ya можаш скінуць спасылку на Leon.
@robingood leon59 кропка com