Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,347 Адказаў
|
602,542 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut мяне сказалі што сёння. Чакаць сказалі, маўляў ты не адзін
Рэбята, не падкажыце, хто-то выводзіў 50 баксаў з юбетс або іншых контор, пры гэтым депнуў 25 баксаў.. Вобшым Колян, так у канцы вывялі тыя 50 $ ? трэба было адыграць деп перад вывадам? Дзякуй, загадзя
Соры за оффтоп, можа хто ведае, якія на Stake ёсць слоты з мінімальнай стаўкай 0.01-0.05$?
@zamo4ek16 выводзіў 1000 баксаў, галаву пудзілі 7 месяцаў, пакуль не напісаў скаргу
@rs1771 кніжкі ў Endorphina правер
Мурку чэкніце хто зарэганы, у акку ляжалі 20 фрыспінаў па 20-й у Мідаса, магчыма дэпэрам
@rs1771
Book of Dead, увогуле дзе можна прыбіраць лініі, толькі тады выйграць потым становіцца яшчэ складаней))
@zamo4ek16
Я 25 выводзіў без праблем, дэпазіт мінімальны, дэпіў у догах, але гэта было ў тым годзе
салют камрады падкажыце назву казіно сеткі джеттон яшчэ якое-небудзь у іх ёсць?
@dangeraut TonPlay
Рашыў сёння ў джойку дзёрнуць, але паспяхова зліта😏У каго выпадкова ёсць апошні ? Калі не шкада 😉
@webz1k ляжаць,дзякуй за наводку
@pirer644.Гэта яшчэ ты з дэпазіту выводзіў .А з прома ўвогуле пашлюць.
@webz1k што такое мурку выкажыся ясней. дзякуй…
@dangerautМурка бет
шкода спорту няма,у слотах такі выігрыш не вывезці)
З халявай цяпер туга, бы не праіпаць промік на суку, калі будзе, апошнія разы не паспяваў, то падыходзіў паліць, то іх сайт завіс, а паколькі даўно там не круціў, можа і паіграе… хто ведае…
@nikolay_На мінулым тыдні, яны вырашылі правесці эксперымент, выдаць не 500, а 2000, але за дэп 2000, вось цікава, прыжыўся ці ён)
заяўку латест апрацаваў. але на кашальку няма грошай. звычайна пасля апрацоўкі заявы ў мяне на мекс гэта відаць. што = чакаецца залічэнне
@god пазней прыйдуць, чакай.
@nikolay_найменшай веры ў гэта казіно, што атрымаецца промік у іх адмыць у соты раз)
@god могуць і заўтра прыйсці,а могуць пазней бліжэй да позняй ночы
@vitaldeluxe а,ну зразумеў, дзякуй за адказ
юбетс выцягнуў промік з пісьма ))
як то падказалі паспрабуйце 50 спінаў
pWtOxQMJ
@dangeraut забраў 50фс, дзякуй
і дарэчы,у юбетс з’явіўся раздзел спорт)