Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,379 Адказаў
|
603,743 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misterprizident1 здарова прапашчы. тут ужо пісалі пра гэта. Стаўочкі сёння будзеш ставіць?
@olegpetkinпрывітанне не. У рамен таксама спіны віселі 230р дало зліта
@misterprizident1 у мяне ў пошах усюды адключылі бонус, на жаль.
Сяпер праверыў у мяне з’явілася магчымасць промікі ўводзіць у рамен, да гэтага табла вылезла што бонусы вам не даступныя звярніцеся ў саппорт, так вось хацеў прыкладанне знайсці спампаваць, раней 50 фрых давалі, увесь сайт аблез так і не знайшоў, хто ў курсе можа, ёсць яшчэ гэта акцыя?
@ksanavegas94 ты лепш распішы, колькі рублёў там за рэфа даюць, а не вешай тут лапшу на вушы – думаеш тут лудзікі сядзяць канчаныя без мазгоў?
@natakaya у будку пара яе вызначыць, не першы раз свае рэфкі на лоханк у тэму бездэпаў суе
@ewgen99. Хахаахха . За рефа дают 100р я первый раз вообще подобное скинула.
Просто мне денежка нужна срочно, но и я сама говорю так же туда попала. И играла с этого бездепа бонуса и вывела .почему вам не нравится то предложение. То что я 100р получу смущает? Так ты то выведешь гораздо больше ,чем я получу….
@ewgen99 прабач, канешне, а як ты ўвогуле зрабіў выснову, што я думаю, што тут лудзі канчаныя без мозгу сядзяць?)))) Па-першае, я так не думаю, па-другое я сама жыхарка гэтага форума. Я лічу ўсё ж гэта добрая прапанова для бездэпазітнага выйгрышу і вываду без вэрыфікацый і якіх-небудзь праблем
@ksanavegas94 калі б твае прапановы былі добрыя, то ў пастах не было б столькі ДІЗаў) Шарагі сэлектарскія рэкламiш, якія кідaюць праз аднаго
Укладаў ніякіх рабіць не трэба, і пафіг што гэта шарагі селектарскія. калі яны выводзяць
У казіно CAT быў бездеп бонус – гульня з макс. кэшаутам 7500р
@ksanavegas94
я не супраць рэфак, але яны забаронены на гэтым форуме, мадэратар, калі ўбачыць тваю рэфку, дык атрымаеш ата-та-та па попе.
@nikolay_ больш няма за ўстаноўку, да і многае абрэзалі з бонусаў, іх сетку
@nikolay_ яны гэта даўно прыбралі, месяцаў 6 ужо няма, раней і наварэгаў давалі, цяпер зажалі па поўнай.
Ікс і слотнео таксама не ўдалося адыграць
@ksanavegas94 так, быў.
@ewgen99 так гэта ж не рэф. Ну так я кажу адразу, што гэта скаміна. Але ні разу мяне не кінулі ні з вывадам, ні з дэпазітам. Вось
Яшчэ 2 адынара ўвайшлі ў казіно х. Мыем далей.
@extratip давайце, калі ласка, не будзем ругацца, я хацела, праўда, для вас быццам бы падыходзячы бонус прапанаваць. Проста я зрабіла высновы і больш тады не буду тут такое размяшчаць, каб не зліць народ) хоць яшчэ раз паўторуся
@ksanavegas94
Які ты мутны персанаж.
Хлусіш, што ўпершыню кідаеш спасылкі, але пры гэтым на акаўнце ёсць папярэджанні за спасылкі з чэрвеня.
Таксама спачатку размаўляеш у жаночым родзе, часам у мужчынскім. Усё гэта ёсць у тваёй гісторыі на форуме. Ну і ў скаргах гэта ёсць, Ленін пацвердзіў.
У выніку скаргу адхілілі праз мульты. Тут на форуме яны таксама, хутчэй за ўсё, ёсць. Дзяма Кулакаў, які таксама на Вілдэр кідаў рефку)
@NataKaya Праверце, калі ласка, на перакрыжаванне Ксану і гэты акаўнт @dimakulakov
Кідалі свае рефкі на адзін той жа скам казік.
Можаце не правяраць) гэты чалавек Дзмітрый мне не знаёмы) а скарга была, калі вам цікава ад мужчынскага полу, таму што рэгістраваўся мой знаёмец, карыстаючыся маёй поштай для рэгістрацыі. Гэта пошта прывязана і сюды да латесту. Таму з майго акаўнта, але не ад сябе асабіста было зварот. Мультаў у мяне там няма.
Таксама патлумачу адразу за папярэджанні, я тады ўпершыню ўвогуле што-небудзь скідвала і зусім не ведала, што можна, а што нельга. Скажам так – першы вопыт.
@misha55 Міхаіл бачыць разаблачэнне🤝 Трэба паставіць на месца невядома каго – ён ці яна.
@misha55 Узяў кулак – раскулачыў
@bugulma83
Бо не трэба наш востраў засмечваць сваімі бутэлькамі ад моцнай выпіўкі)
@andrey_777
Мінус рефка с 270р в месяц
@vaingro Play Fortuna калі правільна пісаць😁 Прадшэснік Booi казіно і WINITY казіно… WINITY увогуле скамнае днышча… З такой бонуснай палітыкай далёка не пойдзе….