Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,443 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olegpetkin так
@babay29 давай. дадай у сябры
@babay29 бля лагодзіць у прыватных паведамленнях усё. смс не адпраўляецца. у тг напішы мне я табе памяняю OlegPetkin нік
@babay29 я пішу паведамленні ,а яны не адпраўляюцца, толькі смайлікі можна
@z1vert.Гэта дэпазіт у 1000р, 100 фрыспінаў даюць ?
@akop591 не, гэта быў бяздэп. 100ФС па 10 руб (1000оуб кошт ФС)
чаму мне ні разу не давалі ў вху 100 спінаў
@olegpetkinможа таму што дэпа ніколі не было? У іх сабрата “тваё казіно” мне таксама не даюць, а тым, хто дэпал, прылятаюць..
так, мне ў вай 2 мес. таму назад, здаецца, спіны давалі, зараз ужо другі раз свае поінты беспантовыя
@yaroslove пантоўныя, не пантоўныя… Дарованаму каню, як кажуць… Я вывёў пару раз з іх па трэшцы..
@z1vert.Зразумеў )Дзякуй за інфармацыю)Нават без дэпазіту малайцы.
@olegpetkin мяне таксама не даюць,месяц таму зрабіў дэп,каб атрымаць спіны але не хочуць,гадзюкі)
А ты дзе круціў? Можаш у лс кінуць спасылку?
@mrakobes777 а што я з гэтымі 10 поінтамі зраблю?
усёлякая фігня ёсьць,але фс бездепа няма
@vitaldeluxe хутчэй дэпазітарам,Жэня часцей дэпіць)
праверце пошту хто зарэганы
ад раменбет прыйшло 25 спінаў па 16р праверце рахункі
Пушы у сваім рэпертуары 😅 Падкідваюць абгрызеныя косці ў выглядзе пустых фрыспінаў 😂 Яны ўмеюць задобрыць лудаманаў😏 Можа некаторым з мясам дастанецца😏
адмыў у WHU казіно 100 спінаў вывад строга на карту! знялі да 2500р пакуль рабіў заяўку ў працэсе знялі яшчэ 500р вывад 2к па 500р страшна атрымліваць на карту такія транзакцыі
@dangeraut у ПФ добра па СБП турба ад рубля да пяці… Тэрмін ад паўгадзіны да гадзіны… Заўсёды так вывожу😏 У WHU казіно ні разу не дэпазіціў, нават не маю паняцця, як там з вывадамі😏 Хаця і пастаянна кідаюць на пошту прапановы пад дэп👀
@bugulma83 што за ПФ
Усім прывітанне вай 1000 з бездэпа накінуў адмыць не ўдалося
@dangeraut Дзякуй, у мяне нічога няма