Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,631 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 ну наконт вавады трошкі не згодная, яна мне хоць і не дае заносаў, але нешта ж дае. Трошкі толькі на ёй адбіваюсь
@anutka89 Вавада час ад часу, згодна, бывае радуе аддачай, а так таксама скамная фінансавая яма… У мяне такая думка пра Ваваду… У ўсіх жа па-рознаму грае і сутыкацца няма сэнсу – у кога лепш грае, у кога горш 😅
@bugulma83 згаджаюся)) але я асабіста, стабільна заўсёды іду ў dog house, зусім без тых сабак жыць не магу. Мой хлопец заўсёды кажа, што ёсць іншыя слоты))
@anutka89 уф… Самы задроцкі слот сабак – ці па настроі, ці па напаўненню грошай грае… Тут толькі як у сесію трапіш… Інакш без трусоў застанешся 🤣
@bugulma83 згодная)))я яшчэ на другія падсела, роялі)))
@anutka89 запасайся трусамі інакш не застанецца ад слова зусім 😂Калі прысутнічае слова Dog тады на шчасце, як пашанцуе 😉
@artem2801
????
@bugulma83 сабакі – зло😖асабіста для мяне😁у іх сапраўды можна заліпнуць і ўсё 😁галоўнае апошняе не прайграць(трусы) 🤭🤣
@artem2801 няма падыходнага тавару, каб заказаць нешта вартае 😏
@marusik94 па ўсім відаць запас маецца 😁 Інакш бы не адказала😅Значыць вопыт хоць які-небудзь маецца 😉
@bugulma83 🤫
Ёсць🫣па таму і кажу, што яны злыя 🐶але ўсё роўна ў іх заходжу часам🙃
@bugulma83
у сэнсе?
@marusik94 гэты слот Dog House ужо стаў класікай 😏 Граючы ў слоты, на пару дзясяткаў спінаў заскочыш 😉Можа з першага спіна бонуску паставіць😅 У большасці выпадкаў гэты слот можа парадаваць з першага спіна, але не факт, што будзе хаця б х 50 ад стаўкі😅 Пастаянна швыряе х 10😅
зноў пайшлі спрэчкі пра коды
100 гадоў не депіў у покер дом, учора пад гэту акцыю вырашыў, падумаў 2к якраз хопіць на 250 прокрутов, але як высветлілася, сапорт там тупарылыя па галаве спецы прымусілі мяне актываваць акцыю, ведаючы наперад, што прокруты лічацца толькі з асноўнага баліка, у выніку мне не хапіла 400р. пасля кароткай размовы і спрэчак мне прапанавалі дадэпіць і докруціць гэтыя 40 фрых, што я і зрабіў, але 1500 абяцаныя ніхто так і не налічыў, а далі пак з фрыхамі, якія далі 9к і адыгрываць 350к. у іх проста нерэальна мёртвы софт, слоты, калі не спыніць, яны з’ядуць увесь кэш без выйгрышаў, жудасная аддача!
Покердом адзін раз зрабіў дэпазіт,трохі падняў пакуль вериф рабілі 2 дні,усё прайграў і забіў на іх.Забіты праект)
У без дэпазітных кодах, апошні пост пра лукибойз, на якую пошту рэгістравацца? А то на мэйл чамусьці ў мяне код не прыходзіць
@nikolay_Для мяне па аддачы гэта самае дрэннае казіно з тых, у якія гуляю. У іншых месцах хаця б нешта дае з часам, а ў іх усё як упершыню.
Олімп казіно дае 50 фс за дзень нараджэння праекта стаўка 4 рублі
Код: HB25
@bugulma83
Тэстую так усе віды рыбалкі, да 50 слотаў зразумела дасць ці не, часта, як ты кажаш, можа за першыя 10 праектаў выпасці
@nikolay_ Так вроде у них лицензию отозвали или не продлили еще, так что там может быть все что угодно, отвественность они за это не понесут)
@god які там адрас ???
@dzaga10
Відаць праблема ў самім казіно. На lv, gmail, yahoo, GME таксама не прыходзяць лісты.
@yacubgunit
@god тчк ком???))))