Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,812 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@rustik41 сэнсу няма, прома скончылася на 500 тел было. У чаце сказалі і пабрылі спіны)
Ну так-то прапанова спакуслівая, мін. стаўка 10р. Вось толькі ўмовы не зусім зразумелыя: 1500р без дэпазіту і з вэйджарам – калі так, то якім?
у мяне ўвогуле мульт знайшлі з нейкага хрэна😂 Дык і хрэна з гэтым гоўнішчам😂
@nikolay_ таксама на пашту як праз палову гадзіны прыкладна прыйшло 😏 Не збіраюся нават удзельнічаць 😁 Адно і тое ж – вэйджар будзе мінімум 25…
pinkelephantstrinity-Y5MKFY35EBIBC Ікс паследэп
@bugulma83 рана нешта яны знайшлі ў цябе яго, ты жа нібыта мільён не выйграў)
Паўгадзіны, калі не больш, чакаў простага адказу, з вагерам ці не, ппц, якія там дятлы і сойкі заглушаныя… у выніку яны не валодаюць гэтай інфай… ну і цырк..
@vitaldeluxe Віталь, я нават ні кроплі не засмуціўся 😂 Увогуле роўна😅 Хай хаця б дзесяць мультаў знойдуць 😂 З самага пачатку так і думаў, што будзе кот у мяшку 🤣
@nikolay_ напэўна яшчэ папрасілі скінуць скрыншот гэтай акцыі 😅 Такі гэты PokerDom увогуле трэба абыходзіць бокам 😏 За ўвесь час ніводнага вываду з гэтай памойкі…
Вось учора толькі там круціў 😏Адзін увогуле дагэтуль не могуць знайсці 😒
@bugulma83 зразумела чаму мульт знайшлі ў цябе,малыя сумы ўносіў)
@vitaldeluxe угу, вырашыў трохі пахайроліць, але нешта пайшло не так😏 У іх там рэальна цэлая дэлегацыя сядзіць і рычажкамі бавяцца 😏 @адлы покерумоўскія😏Слоў няма – адны сліны і тыя матам 😏
@bugulma83 я раней пастаянна гуляла на пд, але як толькі ў іх з’явіліся маквін х10 і х5, вось рэальна аддачу як адключылі. Больш за 3-х месяцаў увогуле без вываду, іхняя цяпер бонусная сістэма з рангамі – гэта ўвогуле поўны трэш
@anutka89 што такое максвин неабмежаваны на пд можа толькі на апошнім рангу…. А так апусцiлiся ніжэй плінтуса 😅
Так пра любое казіно можна казаць, я там у плюсе хоць і нямнога)
@nikolay_ там ніжэй заўсёды мелкім шрыфтам напісаны вэйджар, ну калі не, то звычайна або х30 або х25, калі толькі не памянялі вэйджар
@misterprizident1 Міхаіл, на дыстанцыі ўсё роўна будзеш у мінусе… Калі ўсё падлічыць… Гэта ж чыстая матэматыка… Калі нават у плюсе, усё роўна рана ці позна будзеш у мінусе 😏
@bugulma83я, на жаль, больш не хачу дэпіць
А на джойку ёсць апошняе прома?
@misterprizident1 пасля такіх сціплых заліваў, таксама задумваюся не карміць гэтую доячую карову😏
У каго-небудзь пакупку з крамы “апрацавалі”?
@bugulma83 як убачыла, мне стала дрэнна🤣Такі брэл рэальна прыдумалі
@anutka89 маркетынг казіно дае свае плады😏Напрыклад усе акцыі ў любым краме зроблены, каб абабраць пакупнікоў 😅 Хоць і па жоўтых цэнніках 😅
@bugulma83 ну пд зараз абірае па поўнай. Я ўвогуле здзівілася, гуляла гуляла, быў 3-і ранг, праз тыдзень я першая. Ну і ідзіце вы са сваімі рангамі🤣
@anutka89 як і на плей фортуне, і вавадзе аналагічна зроблена… Калі набіваеш у цягам месяца нн-сумму, тады ўсе прывілеігі і дадатковыя бонусы… У наступным месяцы не актыўнічаеш, граючы, тады сосо рабі😅