Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,347 Адказаў
|
602,485 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa
Прыкольны матч быў, сам вялікі Роналду па шчаках чырвонай карткай атрымаў)))
@sinaloa не ўсё так адназначна ў спорце)
@vitaldeluxe сур’ёзна што лі) эх Сярожа то не ведаў😄
@sinaloa спачуваю яму)
@vrodezdes8:1я проста пахлапаю)
@misterprizident1 9:1 скончыліся,я ў онлайне стаўку зрабіў на капейкі і ў канцы забілі дзясяты гол
@vitaldeluxeякія ўвогуле коэфы былі я не глядзеў
@misterprizident1 да 4,5 каэф дайшоў у Фонбеце і знялі стаўкі ,а я ставіў на 2,10 калі быў каэф
Нічога новага па тэме бяздэпазітных😁хех…
@misterprizident1
болей за 4.5 тоталаў я б не паставіў, а трэба было тотал больш за 6.5, раскаталі як у дзяцінстве на двары
@vrodezdesя чамусьці таксама думаў, будзе не менш за 5 галоў, у мінулым матчы такія ж кэфы былі на прематч
Армян разбілі партугальцы гэта жах 1-9
@robingood гэта норма, за тое абасраліся перад гэтым.
@sinaloa ага і ўсім сапсавалі стаўкі(і мне ў тым ліку.Калі трэба выйграць,прайграюць(
@robingood ага, якраз стаўіў на іх, у прэсе быў крайні матч. Шкада было, што яны так тухла сыгралі.
@PaladinSol у бездепах нізя пісаць,акрамя бездэпазітных кодаў нічога,па гэтаму табе ставяць мінусы.
@robingood Усё зразумеў, дзякуй, што адказаў, а то я ўжо знатна заплутаўся і думаў, што на форуме пачаўся нейкі негатыў. Проста, колькі памятаю, раней туды пісалі без праблем, і чалавека падзякаваць хацелася, хоць я рэдка заходжу ў гэты раздзел.
@paladinsol пішы ў правільныя тэмы, тады і негатыву не будзе, мінусаў. Спадзяюся, ты зразумеў. Дабра табе.
@paladinsol негатыву ніякага, проста туды пісаць нельга, акрамя бяздеп-кодаў, выпадкова напішаеш – і чакай мінусаў😀 хочаш падзякаваць – пішы сюды (у абмеркаванні бонус-кодаў) Удачы.
@paladinsol
Ну вось дыслайкамі і падзякавалі)
@robingood ад 5$ вывад на крыпту
@h00ya а мін вывад на крыпту 5к норма?Или у джеттона такая же система?Піастрыкс нет,в крыпту мин 5к это піндэц.
Ёсць на х у каго-небудзь?
@h00ya да цябе яшчэ не дайшло? Раней усім нармальным людзям раіў не сунуцца ў гэтае казіно upx, піастры няма для вываду, хоць дэпазіт ёсць з яго, мінімум вывад з крыпты 5к. Хтосьці па невуцтве дэпне туды, таму і напісаў. Папярэдзіў.
Саппорт тупіць жудасна, са ўчора не мог пацвердзіць тэлефон, нумары Кз не прымаюцца, толькі расійскія патрэбны, а ўчора гэтага не сказалі, толькі сёння пасля зносінаў і то праз 40 мін адказалі, што патрэбны расійскія нумары. Прашалі ўсё, скрын дэпазіту і скрын транзакцый, карацей мозг робілі.
Табе мала гэтага? Ну калі лічыш, што ўсё ок, то базару нуль – гуляй, ніхто не трымае цябе.
@demon199393 З фрыспінаў табе дадуць на баланс столькі, колькі ты выйграў на фрыспінах