Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,274 Адказу
|
598,064 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@extratip Трэба праз крыпту мінімалку і паспрабаваць вывесці! На ўсякі выпадак дапазіт x3 адкруці. Хто-небудзь раней пісаў, што без верифікацыі на крыпту вывялі. Ад сумы, напэўна, залежыць і са сваіх вывядзеш ці ж з бездэпа адыгранага)
YIltCpu Буй
@loudдзякуй 1000р але зліта
Jetton промо 6buks прыслаў, 6 долараў вагер 40
@ludogrek Куды прыслаў – у ТГ ці на пошту? А то я спрабаваў актываваць, не актывуецца.
@extratip
У іх калі нават дэпнуў, а потым тыдзень-дзве не дэпнуў (точна ўжо не памятаю), то вывады блакуюцца, трэба зноў дэпнуць. Можаш нават сам паглядзець, там у вывадах замочкі будуць вісець на ўсіх спосабах.
Хітра зроблена, каб стэйкінгі не выводзіліся)
З крыпты калі што мінімалка $5, з піастры 350р.
@misterprizident1
прывітанне – на фаерспин таксама чакаеш – у мяне нічога няма
@identпрывітанне так ужо амаль суткі
@misterprizident1
дык ім трэба ў падтрымку пісаць ці як?
@identя напісаў, сказалі чакаць
@misterprizident1 ай пістэц які беспарадак яны нясуць(
@ident
Я і службу падтрымкі знайсці не магу) Відаць, атупеў)
@misterprizident1 у цябе былі дэпы ў іхнім казіно?
Знайшоў – сорры
@vitaldeluxeгадоў 5таму
@misterprizident1 гэта не важна калі,галоўнае што былі
а ў мяне не было,думаю што куй налічаць
так налічаць усім – не бздзеце)
бездэпным сказалі таксама налічаць – я хз)
У мяне фаерспин рэфнуты. І то сказалі, для вас няма бонусаў. Ідзіце, з дрэва яблык сарвіце ды паешце
@god
ну я ж напісаў вышэй – ты ж чытай – са скрыншотамі ўсё
@ident я ўсё роўна нічога не разумею. скажы, як іх налічыць то? проста пісаў у тп, пішуць, што для вас няма бонуса. на сайце таксама нічога няма
@robingood што за каз
?
В spinjo адбіў бездеп 20 спінаў, заграўся, зайшоў у лайв у баккара, трохі падняў) паставіў на вывад, адмянілі😅 вы перавысілі макс стаўку) сам ведаў гэта, але навошта тое ў баккара лез блэ))
У гэтым upx не магу з учора пацвердзіць тэлефон,размаўляў у чаце сёння,пасля 40 хвілін кажуць толькі расійскія нумары патрэбны,блін з учора 15раз звяртаўся ў чат маглі ж напісаць учора так(
А цяпер ліміт вычарпаны)) трэба зноў чакаць аператара,сказалі адправіў запыт у адпаведны аддзел(