Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@barakuda2020 25 цэнтаў, але чамусьці вагер 40))
@nikolay_ такая ж лайно, плюнуў цяпер на ўсе гэтыя розыгрышы
@zamo4ek16 у цябе там ёсць самсаб?а то ў мяне толькі фоткі ўручную загружаць можна
@redsmol67 у мяне таксама на ручной праверцы…. Чакаць запаріўся ўжо
@redsmol67 я ў чатнапісалім..яныза 10 мін праверылі
@diggidondon
Wild West Megaways, у ім замазана больш за ўсё, кручу да талага і чакаю накід. Аднойчы ў спіне даў 300 іксаў, цяпер гуляю пастаянна, але хачу забыць пра слот
@nikolay_ ахахах такіх шмат, я таксама пастаянна трапляю ў чацвёрку, дзе не выйграю, можа быць, калі-небудзь і патраплю ў выйгрыш застаецца чакаць і спадзявацца
@diggidondon не, хлопцы)))… гэта ўжо не смешна мне… заліў яшчэ пару балансаў у гэта іпаное дно…. як у ім можна нешта выйграць… адзін слот – цырк па 1уе… Другі графіці па 0,4 … Бонуса ні там, ні там не злавіў… і гэта нібыта такая акцыя… вось рэальна, з 20 бонусак адна, адна Карл, дасць нешта тыпу х100… А так ужо паўгода долблю… ці бонусак няма… ці х10 вазьмі!!! Вось можа паскуляю тут… і нешта зменіцца…. хоць ужо наўрад ці… Так што, соры браткі! Усім заносаў!!!
Auf промакод
Берэза
@ewgen99 эх не паспеў, ліміт
@diggidondon Гэты правайдэр як семечкі, як куй адвязешся, заўсёды здаецца вось-вось заіграў, у выніку кеш як шелуха адскоквае, было час у ім адбіваўся вагер, было, было, было, і прайшло…)
@diggidondonбрат, пг софт гэта сур’ёзна хер поўны, але і я таксама ў ім да костак сяджу. Хз чым ужо прама чапляе, але як прывязаны да яго… Хаця там х300 то, хрен калі ўпадзеш, але цягне пастаянна, сцука… Слезаць з яго трэба…
@robingood
Нічога бывае 😉
@anutka89
Піпец, што нават фс не налічылі?
@artem2801
На Х так і ні ў каго не знайшлося?
@mrakobes777 я не пастаянна гуляю, часам захожу, са спіна лавіў у бонуску ў зомбі, двойчы ставіў па 700х і 900х.
Пастаянна круціш – пг софт зжырае, раней гуляў пастаянна.
Падкажыце, у бетпримейро, каб атрымаць гэтыя 50 спінаў, трэба праходзіць верыфікацыю?
@robingood верыфікацыя і з’яўляецца ўмовай для атрымання
@mrakobes777 зразумеў, прыняў дзякуй.Дызлайк выпадкова атрымаўся.
@robingood
а што за казіно?
@extratip Спакойна праз віні зайшоў
@robingood верифікацыю прайшла за 5 хвілін. Але не налічылі, сказалі перададуць інфармацыю менеджару і чакаць ліст на пошту.
@hgsdtvну раскажы потым нам, што там за ффп і стаўка
@robingoodну вось, у мяне быў 1 коінс і ты мяне яго пазбавіў))
@hgsdtv зразумеў, а што адпраўляў па дакументах, квітанцыю трэба ці толькі пашпарт і ўсё?