Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,771 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@god.Дык ён не мужчына, а тряпка. Супакойся… З такім лепш не перапісвацца. Ён зараз як 666 пайдзе жалавацца….
@akop591 з фуфлыжнікамі дыялог вядзецца адпаведны, з дэгенератамі не пра што размаўляць асабіста)
@vitaldeluxe.Ідзі вазьмі саску і супакоійся, фуфла. Я ўжо зразумеў што тут такіх як ты шмат .
@akop591 У сябе паверыў фуфлыжнік? ці пісек блатных насасаўся?)
Хлопцы, давайце рэальна супакоімся 🤝
@ingibordadapkuna фалас прымі армянскі і тады, магчыма, супакоімся
@ewgen99.Калі будзеш ведаць тры мовы тады і памудруй .Хаця б як я .
@ewgen99 табе трэба, і прымі)) ты не шмат на сябе бярэш?
Цікава… Тут, быццам бонус-коды абмяркоўваюцца🤔
Але куды ні зайдзеш, адны і тыя ж нікі; той самы срач…
@mivosta86 так проста, паходу хтосьці перакурыў, прайграў. Сарвацца трэба, статыстыка
@ingibordadapkuna ці набіваюць стату) А да канца месяца за гэты флуд атрымліваюць ачкі😂
@mivosta86 дарэчы так)) варыянт добры 😁
@mivosta86, згодна. Заходжу паглядзець, ці ёсць што-небудзь цікавае, але акрамя разборкаў тут нічога няма)
@natakaya можна ў панядзелак пачысціць тэму і ўжыць ужо нейкія санкцыі да ўдзельнікаў? Адны і тыя ж з разу ў раз пачынаюць зрацца і флудзіць на 100 старонак.
Тэма абмеркавання бонусных кодаў ператварылася ў тэму разборкі 😏Давайце ўжо перастаньце з гэтым… Інакш хутчэй за ўсё прыкрояць лавочку 😏Долбіць адзін аднаго будзеце ў асабістых паведамленнях 😏
@ewgen99 Карцінка не загружаецца? Ці, як звычайна, не паспела загрузіцца, а ў моманце націснуў на адпраўку паведамлення 😏
@gans2115 Красавчык, я таксама думаю, што так пісаць можа толькі абражаная жыццём) Адзінокі па жыцці, у якога няма сяброў і сувязяў зусім… Ад слова: Навошта псуваць настрой іншым, калі сам(а) ў дрэнным настроі… Заўсёды можна знайсці кампраміс і скончыць размову па ўзаемнай згодзе… Нервы таксама не жалезныя 😏
Усім Дабра!!! І Жалезнага ручнога краба!!!
Вядома, хто заслугоўвае такога стаўлення 😏
@gans2115 гэта ШІ?
Ты па-руску бля растлумач,калі ў курсе
@gans2115 Ганс, ты па‑руску растлумач, каб людзі зразумелі
@ewgen99 не, пры чым тут ШІ. Там чалавек малады і з хваробай, я ўжо казаў.
Я не разумею, чаму я пішу і ў мяне ў рамцы пісаніна ўся! Зноў якіясьці глюкі!
Ці фэйк гэтага ары? Гэты варыянт я не адкідваю
@ewgen99 а што, я ж усё распісаў! Патэлефануеце яму і ўсё зразумееце!
Вось яго нумар: 8 939 945 21 72
Толькі калі ў ватсап, тады ўключайце віпіэн! Ён усё роўна не возьме, будзе смскамі адписвацца і ўсё!