Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,335 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ewgen99 таксама ахуею ад такіх пытанняў, калі льюць овермнага паведамленняў аб файр. Божа! рука-твар.
За верифікацыю з 25$ макс выплата 25$ трэш, з фрыспінаў 750$
@demon199393 У іх усе бонусы, як і фрыспіны, макс кэшаут х1 з бонуснага балансу. Там напісана макс 750 з фрыспінаў – гэта з саміх фрыспінаў можа быць макс баланс 750, а кэшаут х1. Строга прапісана ў правілах, як і на іх другім праекце Weiss..
@h00ya
Я і так раблю, гэта забава, не каб мільёны рабіць.
Па сродках і для азарту, але бывалі і заліваў. Стоп ёсць)
Вось хто пытаўся
@chag ну асноўная маса хто гуляе ў доўгую відавочна ў мінусе, чыста статыстычна. ісці ў казіно за грашыма – таксама такое сабе, а вось трохі папатрахаць нервы і падняць адрэналін – тое што трэба) тут, як ты правільна сказаў, трэба ведаць меру, у мяне таксама перыядычна можа сарваць каўпак, і задэпаць умоўна 50-70к менш чым за суткі, замест стандартнага депа 1-5к.
@belbetwinet мне такога раніцай не сказалі,калі даведваўся пра бонус…
а цяпер яны відаць зліваюць жадаючых атрымаць бонус з-за наплыву
@vitaldeluxe.Чалавек спытаў, ты можаш нармальна адказваць? Што за такія акрэвелыя тыпы тут!!! Ну ўвогуле пазоры. У ўсіх пасылаць. Вас ужо даўно з такім стаўленнем павінны быць у чорным спісе. Сядзіце і ўсіх пасылаеце. Адміністрацыі яны што так сябе паводзяць? Можа пара такіх, хто пасылае, у чорны спіс уносіць. А то ім можна суткамі тут нейкую чужую абмяркоўваць і флудзіць.
@akop591 Дзякуй. Забей. Я на такіх і ўвагі не звяртаю, відавочна не вартыя
@akop591 вышэйшае грамадства.
Усе, давайце скончым, разыходзімся па розных баках 🤝
@belbetwinet
Я ўжо суткі чакаю нарахавання. Прайшоў KYC учора.
Звяртаўся толькі што ў падтрымку. Адказалі, што чакаюць канчатковай праверкі з іх боку, гэта зойме нейкі час. Пасля чаго ўсё будзе нарахавана.
Колькі па факце гэта можа заняць, вядома ж ніхто не ведае.
Я ў цэлым не спяшаюся. Але пакруціць на выхадных было б прыемна.
Надае*балі гэтыя багі, скрыншот не прымацоўваецца, пераход па апавяшчэннях не працуе. Прыйшоў ліст на пошту
@xvg11 зразумеў, дзякуй 🤝
Slotneo ўвёў код luck20 , піша не дзейнічае. Увёў вялікімі літарамі, спрацаваў.
@rustik41 ў мяне ён не спрацаваў, падтрымка кажа, што раней выкарыстоўваўся бездэп – больш нельга, патрэбны дэпазіт. Падобна на шарагу
@rustik41не так не так не спрацавала
@ewgen99 так у іх жа адна краіна даступная. Нікому ж не выводзяць
@ewgen99
@ewgen99
@god плюс, калі я адыграў бонус, мне на арабскай ці нейкай там сказалі, што я не маю права на гэты выйгрыш і гэтак далей. Не нясу ахінею, як ты сказаў. А кажу тое, што ведаю. І заўваж, я не сцвярджаў, што яны не выводзяць і не даступныя
@ewgen99.Ды чалавек не проста сказаў што ідзі праспісь …Ты рэальна клоун..Я ўжо пачаў унікаць ва ўсё, хутка ўсё з чмочнмкамі стане ясна .
@akop591 Ідзі адсюль дэгенерат,заепал ты флудзіць
@god я табе прапанаваў у ЛС скінуць мне профіль, дзе відаць тваю краіну. Ты гэта зрабіў? не … на гэтым канструктыўная размова з табой скончаная. Што да нядзелі – на двары субота, школа не за гарамі, піздуй, ўрокі вучы, шчанюк
@misterprizident1.Таму што тут толькі кінуць нейкую інфармацыю і потым 10 старонак абмяркоўваць прывыклі ,і на гэта флудзяць з раніцы да вечара .У гэтай тэме дакладна трэба адмяняць налічэнне ачкоў.
@vitaldeluxe.Паслухай сам такі !! Хто з нас флудзіць з раніцы да вечара? Я ці ты, клоўн? І вядзі дыялог нармальна, дурнік!!! А калі ёсць пытанні – пiшы ў прыват. І не паводзь сябе як ануча …