Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,783 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
акцыя FREE BONUS SHOP скончылася – 5 хвілін чакаў адказу не было
@oktan @oktan прымі ў сябры
Пайшоў бізнэс 🤣
@misterprizident1 не адгадаў бясплатна
@oktan
а што за движ?)))
@oktan асцярожней, мадэры забараняюць перадачу кодаў
@oktan @oktan а не лепш бы табе дабіць да 2500 і вывесці ў крыпту гэтыя коіны? Паглядзiш, пару рубасаў не памешалі б.
@mrakobes777
А там два тыдні выводзяць?
@olvlavпраз тыдзень панядзелак або пятніца ну максімум атрымліваецца 2 тыдні
Карыч я карочэ крыпта-спец яшчэ той, дабіўся да саппорту ў иммерион, запэўнілі, што пасля депа ў 25$, я 50$ змогу адразу ставіць на вывад, а на деп гуляць, деп нібыта ў любой крыпце, але не менш за 25$ ТАК як вывад меркаецца ў USD Tron, за які плаціць камсу ў трон, вырашыў купіць адразу трон, каб ім депнуць, і ім жа потым пры вывадзе камсу адразу аплаціць, геніяльны план як я думаў, але як аказалася, мала таго што на бет чейнж розніца пры абменах проста космас, так яшчэ і ў выніку деп у трон не менш 100 трон,… У выніку атрымаўся деп 30$ у трон, а вывад 50 ў USDT. за які цяпер камсу некаму плаціць, Бо гэты япны трон я амаль увесь депнуў… Уся надзея на тое, што з депа падніму да вываду… Інакш звезда, гэтая крыпта для мяне такі гемар, пастаянна ў якуюсь куйню трапляю, нібы і правяраю, і ўсё адно гемар яшчэ той імха!
@nikolay_ дэпіць з трона і з usdt такое сабе там камсы шмат, трэба было з ltc дэпнуць там камсы мала.
@nikolay_хз я просто с телеги покупаю если надо там отдельной комсы нету)
@robingood да не было манет ні там, ні там, хацеў адным стрэлам адразу двух зайцоў – і камсу, і вывесці…
У Комеце 30 спінаў валялася з максвінам 1к
@olvlav.Без дэпазіту?І што ўдалося адкруціць вэйджэр ?
@akop591
так, бяздэп, выпала 80 р з спінаў і потым у тым жа слоце з першага кручэння па 10р бонуска 5к дала, ну адразу адкруціў
цяпер ужо на рэале кручу
@olvlav.Так максвін 1000р сэнсу няма ж круціць далей)
@nikolay_ скачаў Bitget або Bybit біржы, прайдзі верифікацыю за 2 мін, і карыстайся, на біржах пры абмене крыпты няма камісіі, нават калі ёсць – то зусім мізэрная, USDT можна абмяняць там жа на LTC і любую іншую манету.
На будучае.
@akop591ёсць, чаму няма максвін, а не макс кэшаўт
@misterprizident1 opasno388 пазычыў 500р, кажа 1Кр аддам праз 40 хвілін. У выніку зліўся, нічога не пералічыўшы. Тыдзень ужо не відаць 🤣
@sinaloaгэта штосьці агульнае ў іх яна мне пра яго пісала)
@misterprizident1..ааа паняў )
@misterprizident1 адна шайка лейка відаць) За тое тут каменты строчылі пастаянна нібыта “мільяне́ры” не*ебныя, сотнямі косараў дэпаюць тыпа пастаянна) Хто робіць добрыя дэпазіты і паднімае, звычайна не крычыць пра гэта.
@sinaloa па ніку ж напісана😅 Danger)
@misterprizident1 і цябе лана на 150р зрабіла бедней 😅 першае правіла) не даваць нікому, калі не ведаеш чалавека на 100%. Хоць і 100% чалавек можа падвесці😀 у наш час.
@robingoodд 150р на жаль не грошы )я проста папярэдзіў як перастала адказваць каб іншыя не павяліся