Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,812 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dobronxсто працэнтаў абнаўленне крывое і нічорта не зручнае
Пахожа, сапраўды прыбралі гэтую фішку
@dobronx забралі, напэўна, не знайдзіш, я раней знаходзіў без праблем, пераклады былі, здаецца, у раздзеле купонаў!
Пра тое, што той таргуе. Ну яго просілі як бы ён выпрошваў там 159 руб хаця б, неверагодна не памятаеш:)))) кароче ён бясплатна нікому нічога ніколі не дае, а сам просіць пастаянна, відаць за іх жа потым і выпрошвае то 100 то 150:))))
Не знайшоў, як перакласці?
@misterprizident1 згодзен. З тэлефона. Прычым топавага, лагае жорстка.
@gans2115 ааааа, я ўжо проста асабліва даўно не сочу, забыў ўжо))) дакладна ўзгадаў. Пакуль няма. Відавочна рэальна прыбралі
@dobronx да ён і пры гэтым ужо ў выглядзе быў, гэта пераклад, я дакладна памятаю, перакладаў хлопцам калісьці, калі на гарэлку былі купоны, і пасля таксама. Так што гэта, відаць, калі забралі, то зусім нядаўна!
Актываваць тыпа купон можна, а як яго стварыць хрэн ведае.
@dobronx так што прабач, я б перавёў:)))) у мяне шмат гэтага дабра назбіралася :))))
Даўно не чытаў раздзел, гэтыя солевыя яшчэ часам пішуць сваю шызу тут)?
@dobronx Пронін прысылае. Самому ж ніяк яго не стварыць. Быў проста пераклад, нік уводзіш і колькасць і ўсё, імгненна пераводзілася.
@gans2115 відаць, спору няма, дзякуй за дапамогу))) відаць, хтосьці нейкія схемы мучыў з наварэгамі
@dobronx да Фіш ведае, солевыя ці не, але дробныя дакладна:)))
@dobronx і прабач таксама, спачатку абяцаў, а потым убачыў, нязручна як бы:)))) быццам ведаў, што прыбралі і прапанаваў такі, нібы добры:)))
Не ведаў рэальна.
@gans2115 я проста нікі не памятаю, бывала заходзіш, а там на 3 старонкі адзін на адзін дыялог – не зразумела пра што, нібы ў стратасферы лятаюць))) я ўвогуле ўсё заблакаваў, толькі джеттон застаўся, таму асаблівага энтузіязму наведваць, як раней, ужо не засталося))
@gans2115 ды ладна, бывае. У любым выпадку я ўдзячны, што ты адгукнуўся дапамагчы))) гэтага ўжо дастаткова. Нямногія так сябе паводзяць.
Толькі што заўважыў, што яны сістэму перарабілі, лол, у мяне ўжо накопіліся гэтыя 200 балаў, хоць нават водгук пра джеттон не апублікавалі, шок. Як так 🤯
Лана мне тут промік спрабавала прадаць за 150р хоць я ёй проста так скідаў промік🤣 потым яшчэ пазычыла 150р і злілася ў нябыццё) назваўшы мяне чучалам.
@dobronx ну і крута!👍
@misterprizident1 ахахаха. Мала пазаймаў, відаць 🤣
@dobronxну ну да я і так хацеў падарыць яна сама настаяла што верне. Калі мне нават цыгарэты спатрэбілася ў асабістыя тупа проста маўчала, а тут зьявіўся – толькі варта было сказаць, адразу ў асабістыя напісала і яшчэ абасрала з ног да галавы. Смяшна проста.
А я думаю, куды яна знікла! Так відаць жа ўсё было за яе пры з’яўленні промікаў на гарэлку. І яшчэ ж знаходзіліся тыя, хто заступаўся за яе! Хутчэй яго, а не яе! І не выключаю, што пацук Artem2801 і Lana888 – гэта адно і тое самае чучала! Нават кошты падобныя:))))
@misterprizident1 так, спрэчак няма. Памятаю, у мадэра Павла пазаймаў двушку, і рэальна ўзніклі жорсткія праблемы, нават забаніў мяне, я праз іншы форум усё роўна выйшаў на яго, каб вернуць грошы, 2 касары – як праблемы вырашыліся. І слава богу замялі пытанне) а тут так, ёсць персанажы, яшчэ і незадаволеныя, што ім пазаймалі. Быў тут адзін Сяргей, я яму дакументы намаляваў, ён мяне проста кіньў і потым казаў маўляў не вывелі, хоць гаворка была пра аплату за мороку незалежна ад вываду, бо гэтыя дакументы прынялі нармальна. Вось такія тут хлопцы.
@gans2115 памятаю гэтага Арцёма, ён яшчэ той кадр…
@gans2115ну Лана – гэта дзяўчына, па меншай меры імя па нумары было з такім жа канчаткам. Можа жонка яго? Махляруюць разам🤔🤣
@misterprizident1 сямейны бізнэс